Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

dinakim οπως στα λεει η νεφελη προπαρασκευαστικες ειναι, ειστε πολυ κοντα κοριτσια!

ανα πασα στιγμη μπορει να γινουν τακτικες και να γεννησετε!!!

νεφελη ξερεις τιποτα για την φεγγαρενια?εχει γιατρο σημερα?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να γίνουν τακτικές Χριστινάκι και να γεννήσουμε γιατί εγώ προσωπικά δεν την παλεύω άλλο... Για τη Φεγγαρένια δεν ξέρω κάτι, το απόγευμα νομίζω έχει γιατρό! Χθες μας την έκανε πάλι, μπήκε αργά και νομίζαμε ότι γέννησε... Θα μας σκάσει αυτός ο μπέμπης!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μακάρι να γίνουν τακτικές Χριστινάκι και να γεννήσουμε γιατί εγώ προσωπικά δεν την παλεύω άλλο... Για τη Φεγγαρένια δεν ξέρω κάτι, το απόγευμα νομίζω έχει γιατρό! Χθες μας την έκανε πάλι, μπήκε αργά και νομίζαμε ότι γέννησε... Θα μας σκάσει αυτός ο μπέμπης!!!

εδω δεν την παλευω εγω που θελω και 10 μερες παραπανω απο σενα

ουφ τι να κανουμε?θα βγουν που θα παει!

λεω μηπως δεν προλαβει να παει στον γιατρο η φεγγαρενια και να παει στο μαιευτηριο μια και εξω :cool: αυτην την εντυπωση εχω!

και μετα ποιος μας πιανει μια μια θα γεννοβολαμε :tongue:

NkOFp3.png

Μακάρι να γίνει έτσι γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το κοριτσάκι μας... Τόσες μέρες έχει ξεκινήσει η διαστολή, όλα είναι έτοιμα και ο μπόμπιρας δε λέει να βγει! Το βλέπω εγώ, θα τη χορέψει στο ταψί όταν βγει έξω... Τελικά ο τελευταίος μήνας είναι ατελείωτος! Όλο νομίζεις ότι ήρθε η ώρα, τα έχεις όλα έτοιμα, δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και δεν περνάνε οι μερες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σας βρε κοριτσια!!μακαρι να μην αργησουν να γινουν τακτικες γιατι πραγματικα εχω κουραστει!!!!!!!!!ειδικα τωρα με τισ ζεστες!!!!αυριο εχω γιατρο να δω τι θα μου πει...:roll::roll::roll:

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να γίνει έτσι γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το κοριτσάκι μας... Τόσες μέρες έχει ξεκινήσει η διαστολή, όλα είναι έτοιμα και ο μπόμπιρας δε λέει να βγει! Το βλέπω εγώ, θα τη χορέψει στο ταψί όταν βγει έξω... Τελικά ο τελευταίος μήνας είναι ατελείωτος! Όλο νομίζεις ότι ήρθε η ώρα, τα έχεις όλα έτοιμα, δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και δεν περνάνε οι μερες...

αχαχχα οντως θα την χορεψει στο ταψι!!

πραγματι οσο γρηγορα περασε ο καιρος μεχρι τωρα,τοσο αργα περνανε οι τελευταιες μερες!!

NkOFp3.png

Πιστευω οτι φταιει το καλοκαιρι, για τα πιτσιρικια, η ζεστη, το οτι δε μπορεις να τα βγαλεις το ιδιο ευκολα εξω, κι αυτα ισως κανουν κακο υπνο κ μετα νυσταζουν , κι αυτα πιστευω οτι νιωθουν ατονια οπως κ εμεις με τη ζεστη. Τώρα οσο για πονακια, δεν εχω οι συσπασεις καμια σχεση με τακτικοτητα, μια δω μια κει εχω, στην κορη μου σαν χτες ειχα ξεκινησει να πιστευω οτι θα γεννησω, ειχα δει το βλενωδες πωμα που φραζει τον τραχηλο, το ιδιο βραδυ ειχα αιματακι, κ τακτικες ανωδινες συσπασεις, την αλλη μερα σταματησαν , ξαναρχισαν το βραδυ επωδυνες, ξανασταματησαν, το ιδιο κ την επομενη το απογευμα, στο μεταξυ ειχα κ μια τρυπουλα στο σακο απο την προηγουμενη το απογευμα κ ψιλοεσταζε κ το επομενο πρωι με κρατησαν κ γεννησα. Τωρα δε βλεπω τιποτα στον οριζοντα. Ποσο πια, ειμαι 10 μερες πρην την πητ με ενα γιγαντιο παιδι, τι θα γινει;;; Ειναι να μην αγχωνομαι;;; Θα δουμε τι θα πει κ ο γιατρος, αλλα μπορω να φανταστω. Εντελως ανετοιμος τραχηλος

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Εμένα μόλις μου τελείωσε το κουτί το έκοψα. Το μαγνήσιο είναι για τις κράμπες όχι για τις συσπάσεις, οπότε και να το παίρνεις ακόμα να είναι να ξεκινήσει ο τοκετός θα ξεκινήσει, μη φοβάσαι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?εγω τελειωσα με τα πλυσιματα εχουμε πολλα ρουχα μεχρι 3 μηνων.ποσες ωρες σιδερωνα.μπραβο στα κοριτσια που ειχαν γιατρο κ ειναι καλα τα μπεμπακια.θελω να γεννησω εχω βαρυνει αρκετα κ δυσκολευομαι σε ολα.εγω παιρνω μαγνησιο ακομα μου πε ο ντοκ να το παρω μεχρι τις 30 του μηνα που μπαινω στον ενατο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Δεν την θελω την καισαρικη, ειναι το τελευταιο παιδακι που θα κανω κ ηθελα να γινουν ολα οπως τα ονειρευτηκα, να ξεκινησει ο τοκετος μονος του, να μη γινουν παρεμβασεις κλπ κλπ. Εχω στενοχωρηθει. Πιστευω οτι απο το υποσεινηδητο αγχος να γινουν ολα οπως τα φανταστηκα μπλοκαρα τη διαδικασια, μπορει να μην ειναι ακομα η ωρα μου, δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι αδικο αλλες να χουν 3 κιλα παιδακια κ εγω 4-5 κιλα κ να μη μπορω να γεννησω οπως θελω. Φυσικα κ λεω βλακειες, φυσικα κ το πρωτο που με νοιαζει ειναι να ειναι υγιες. Δεν ξερω εχω πολυ αγωνια να το παρω γερο στην αγκαλια μου. Απλα οταν στον 5ο μηνα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλο το παιδι ισως να σκεφτουμε την καισαρικη, αρχισα να τρεχω σε διαιτολογους, να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μη μεγαλωσει πολυ το παιδι, μου χει φυγει η ψυχη στη διαιτα κ τη στερηση αλλα το παιδακι ειναι πολυ μεγάλο. Μετα προεκυψε κ το ζάχαρο, ακόμα χειρότερη δίαιτα αλλα το παιδι μεγαλωνει. Αν δεν τα κανα ολα αυτα θα πιστευα οτι φταιω εγω, αλλα ειναι το σκαρι του. Τι να γινει, γερο να ναι μονο αυτο με νοιάζει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Νεφελάκι το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα από την αρχή... Αν όπως λες είναι το τελευταίο σου παιδάκι, τι σημασία έχει με ποιο τρόπο θα γεννηθεί; Ναι, το τέλειο θα ήταν να ξεκινήσει φυσικά ο τοκετός, να γεννήσεις φυσιολογικά και όλα να γίνουν όπως τα ονειρεύτηκες, αλλά δυστυχώς σε αυτή τη φάση της ζωής μας δεν περνάνε όλα από το χέρι μας! Σημασία έχει να είναι γερό το παιδάκι και ας γεννηθεί όπως θέλει! Ας μη γινόμαστε αχάριστες... Αλήθεια, πόσα κιλά είναι; Έχεις ρωτήσει άλλο γιατρό να σου πει τη γνώμη του;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Βλέπω όλο και περισσότερες μπαίνουμε στην τελική ευθεία, άντε με το καλό!

Τα νέα μας είναι ότι επιτέλους τελειώσανε τα βαψίματα, σήμερα έχει γενική καθαριότητα και αύριο, αν όλα πάνε καλά, λέμε να πάμε για ένα τετραημεράκι στο χωριό για τα τελευταία μπανάκια. Μετά επιστροφή στην Αθήνα και αναμονή!

Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες πήγαινα και αγόραζα υφάσματα για σεντονάκια για το λίκνο και τα έκανα όλα λάθος... πήρα ότι πιο χρωματιστό και παιχνιδιάρικο βρήκα, με έντονα χρώματα και σχεδιάκια με ζωάκια (είμαι της άποψης ότι στην παιδική διακόσμηση, όπως και στη χριστουγεννιάτικη, δεν υπάρχει κιτς...) και τελικά στα μαθήματα στη Φαιναρέτη η μαία μας είπε ότι καλό είναι να αποφύγουμε όλα αυτά τα πολύ έντονα για τα νεογέννητα, γιατί τα ηρεμούν τα πιο απαλά χρώματα. Σας το λέω για να μην την πατήσετε σαν κι εμένα

Στα μαθήματα μας είπαν επίσης για το μαγνήσιο ότι πρέπει να σταματήσει τον τελευταίο μήνα (από την 36η εβδομάδα) γιατί κρατάει τη μήτρα χαλαρή και δεν μπορούν να γίνουν οι προπαρασκευαστικές συπάσεις (που τις θέλουμε).

Για τα εσώρουχα μιας χρήσης οι γνώμες διίστανται, έχω ακούσει και ότι είναι πολύ ζεστά και δε βολεύουν αλλά και το ανάποδο, ότι βολεύουν για να μην μαζεύεις λερωμένα εσώρουχα για πλύσιμο. Μάλλον είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, εγώ λέω να πάρω μαζί κι απ' τα δύο κι ό,τι βολέψει.

Zounitsa, υπομονη με τη μικρή και μην την πολυπιέζεις να φάει το γιαούρτι της γιατί παίζει και να μη θέλει μετά να ξαναφάει γιαούρτι ποτέ... άλλωστε κανένα παιδάκι που είχε διαθέσιμο φαγητό δεν πέθανε από ασιτία, άμα θέλει θα φάει, αν όχι ξαναδοκίμασε μια άλλη στιγμή και μπορεί στο μεταξύ να έχει πεινάσει και να αλλάξει γνώμη.

Nefel, κουράγιο κι εσύ, κι όσο για το μέγεθος του παιδιού δες το από την καλή πλευρά, ότι έχει αναπτυχθεί κι ότι όλα πάνε καλά - για φαντάσου να ήταν ελλιποβαρές και να είχες αγωνία τι φταίει! Όσο για το φυσιολογικό τοκετό, αν θες ξανασυζήτησε τα συν και τα πλην με το γιατρό σου, πάλι στα μαθήματα μας είπανε ότι το βάρος του παιδιού δεν είναι λόγος για καισαρική αναγκαστικά αλλά ότι τα πιο μεγάλα μωράκια παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο και ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η ταλαιπωρία για τις μανούλες (και φαντάζομαι και για τους γιατρούς).

Κορίτσια, ποια γεννάει σήμερα, η Χαρά; Όλα να πάνε καλά, να πάρουν σειρά και οι επόμενες!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...