Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε?τα μπεμπινια?βγηκε κανενα?

ο δικος μου καλα ειναι εκει που καθετε ειπε ο ντοκ,δεν ειναι αρκετα χαμηλα ακομη

οποτε περπατημα να τον κατεβασουμε!

3 κιλα ο κυριος!!!!την αλλη τεταρτη παλι..εκτος απροοπτου χχιιχιχιχι

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Μπηκα πρωι πρωι γιατι εχω μετα δουλιτσα με χαρτουρα!!!!!

Χριστινα περπατημα λοιπον για να κατεβει το ζουζουνι!!!!! Εγω περπαταω σαν την παπια αν και δεν εβαλα κιλα το ποδι μου και η μεση μου πονανε!!!!

Κανω την βαλιτσα μου!!! Λεω να παρω μια ολοσωμη πετσετα και 2 προσωπου ειναι καλά???

Εσωρουχα μιας χρησης θα παρετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρες!!!!!! τι νέα από γιατρούς??? ΜΑράκι???? οι υπόλοιπες...????

Μάγδα μου εγώ είχα πάρει μιας χρήσης κ δεν τα χρησιμοποίησα. δεν με βόλεψαν κ δεν μου έκαναν κιόλας. κ δεν είμαι κ καμιά χοντρή....

βρε κορίτσια μου τα νεύρα μου δεν είναι κ πολύ καλά.... αυτές τις μέρες το τι τραβάω με την μικρή.... γκρίνια να ντυθεί για βόλτα, γκρίνια να πιει το γάλα, γκρίνια να κοιμηθεί κ όλα αυτά καταλήγουν σε καβγάδες, ίσως κ καμια στον πισινό κ κλάματα κ φυσικά πιο τεντωμένα νεύρα για εμένα. ξέρω φάση είναι κ θα περάσει αλλά δεν την παλεύω κ πολύ. εχτές έκατσε τιμωρία όλο το απόγευμα στο δωμάτιό της κ δεν πήγε βόλτα γιατί δεν έτρωγε το γιαούρτι της. παρατραβηγμένο θα μου πείτε, αλλά πρέπει κάπως να μάθει οτι αυτά που κάνει, έχουν κ συνέπειες... τι να πω.... ελπίζω να περάσει σύντομα.

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Μπηκα πρωι πρωι γιατι εχω μετα δουλιτσα με χαρτουρα!!!!!

Χριστινα περπατημα λοιπον για να κατεβει το ζουζουνι!!!!! Εγω περπαταω σαν την παπια αν και δεν εβαλα κιλα το ποδι μου και η μεση μου πονανε!!!!

Κανω την βαλιτσα μου!!! Λεω να παρω μια ολοσωμη πετσετα και 2 προσωπου ειναι καλά???

Εσωρουχα μιας χρησης θα παρετε???

περπατημα μαγδουλα μου περπατημα,και αναπνεω και βαρια η δολια!

καλα σαν την παπια παω και γω μη νομιζεις!

σε ποναει συνεχομενα η μεση και το ποδι?

εμενα με πιανει που και που ενας σαν νευροπονος στην μεση και χτυπαει στο ποδι αλλα αμα το κουνησω λιγο και το τεντωσω περναει!

και γω ενα σετ πετσετες θα παρω σωματος κ προσωπου

εσωρουχα μιας χρησης εχω ηδη παρει,δινουν και στο μαιευτηριο βεβαια

μου ειπε μια φιλη βολευουν,τωρα θα δειξει

παντως βαλε βαλε σε αυτη την βαλιτσα τελικα θα χρειαστω και αλλη :shock:

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.............

Τι κανετε?

Δεν ειχαε νεα γεννητουρια ακομα ε?

Λοιπον εγω εχθες ειχα γιατρο...............ο μικρος γυρισε επιτελους και πηρε θεση..............τωρα μου ειπε να αρχισω να περπαταω για να κατεβει οσο πιο χαμηλα γινεται.................κιλα στο περιπου μας ειπε.........γυρο στα 1800 ωστοσο φαινεται μεγαλο μωρο ειπε κ η αληθεια ειναι οτι υπερηχογραφικα μας βγαζει 34 εβδομαδων.............ο πλακουντας μου εχει ωριμασει λιγο παραπανω αν και δεν καπνιζω, ισως απο καυσαερια ειπε και το παθητικο φυσικα καπνισμα.............στις 12 θα ξαναπαω και μπορει να με δει κι απο κατω ειπε και μετα τις 15 οποτε κι αν γεννησω ειναι οκ..............Αυτα..............ντοπλερ δε θα κανουμε γιατι δεν μου ειπε τιποτα................αν χρειαζοταν θα με εστελνε εκει που εκανα τη β επιπεδου.............

Τα δικα σας νεα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Α, εγω θα παρω κανονικα βρακια μαζι μου..............απλα αγορασα λιγο μεγαλυτερα και χωρις λαστιχο σφιχτο...........νομιζω θα ειναι καλα............τουλαχιστον οσες ρωτησα γνωστες μου ειπαν οτι ηταν αβολα τα μιας χρησης..............

Κι εμενα η βαλιτσα ειναι ετοιμη να εκραγει...................χαχαχαχαχα................ευτυχως δεν εχω να βαλω πολλα ακομα..............ενα ρουχο εξοδου δικο μου και καλλυντικα........................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημέρες!!!!!! τι νέα από γιατρούς??? ΜΑράκι???? οι υπόλοιπες...????

Μάγδα μου εγώ είχα πάρει μιας χρήσης κ δεν τα χρησιμοποίησα. δεν με βόλεψαν κ δεν μου έκαναν κιόλας. κ δεν είμαι κ καμιά χοντρή....

βρε κορίτσια μου τα νεύρα μου δεν είναι κ πολύ καλά.... αυτές τις μέρες το τι τραβάω με την μικρή.... γκρίνια να ντυθεί για βόλτα, γκρίνια να πιει το γάλα, γκρίνια να κοιμηθεί κ όλα αυτά καταλήγουν σε καβγάδες, ίσως κ καμια στον πισινό κ κλάματα κ φυσικά πιο τεντωμένα νεύρα για εμένα. ξέρω φάση είναι κ θα περάσει αλλά δεν την παλεύω κ πολύ. εχτές έκατσε τιμωρία όλο το απόγευμα στο δωμάτιό της κ δεν πήγε βόλτα γιατί δεν έτρωγε το γιαούρτι της. παρατραβηγμένο θα μου πείτε, αλλά πρέπει κάπως να μάθει οτι αυτά που κάνει, έχουν κ συνέπειες... τι να πω.... ελπίζω να περάσει σύντομα.

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια....

Ρε συ κ εδω χαμός γίνεται με τη μικρή μου, εχει μια βδομαδα που ειναι σε φρικη, δεν μπορω να καταλαβω, μου ξαναγυρισε κ στον πρωινο υπνο, αν δεν κοιμηθει το πρωι κλαιει κ ουρλιαζει, μετα βεβαια δεν κοιμαται το μεσημερι κ δημιουργειται χειροτερος εκνευρισμος. Σημερα το μεσημερι εχω γιατρο κ θα την κρατησει η μαμα μου. Αφου γκανιαξε στο κλαμα, πηγε μονη της κ ανεβηκε στον καναπε να κοιμηθει, παιρνω τη μαμα μου η οποια με παρακαλεσε να μην την κοπιμησω το πρωι για να κοιμηθει το μεσημερι κ σε 1 λεπτο ειχε ερθει σιφουνας ο πατερας μου να την παρει να την απασχολησουν για να μην κοιμηθει, μενουν διπλα οι γονεις μου. Απο αυριο ομως ας κοιμαται οποτε θελει, τι να κανω, εξαλλου σε λιγο θα ρθει το μωρο κ οτι προγραμμα υπαρχει απλα θα σταματησει να υπάρχει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

μπραβο δωρακι που γυρισε ο μικρος!!!

ειδες τον βρηκε τον δρομο!!!!

νεφελ και ζουνιτσα τι τα επιασε τα μικρα σας?ελπιζω να τους περασε γρηγορα,φανταζομαι θα ειστε μες στα νευρα και την κουραση!κουραγιο!!

NkOFp3.png

μπραβο δωρακι που γυρισε ο μικρος!!!

ειδες τον βρηκε τον δρομο!!!!

νεφελ και ζουνιτσα τι τα επιασε τα μικρα σας?ελπιζω να τους περασε γρηγορα,φανταζομαι θα ειστε μες στα νευρα και την κουραση!κουραγιο!!

Εγω μπορω να αντεξω απειρες δοσεις ουρλιαχτου κ φασαριας, κ οσο πιο πολυ η φασαρια, τοσο περισσοτερο δε την αντιλαμβανομαι λογω επαγγελματος (δασκάλα), απλα το σκεφτομαι συνδιαστικα με το μπεμπη, οτι μολις ερθει με το καλο το σπιτι θα γινει τσιρκο, θα φυγουν κ οι γονεις μου ενα μηνα διακοπες τον αυγουστο, ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες, πως θα τα καταφερω;; Αλλα γενικα εχω αλλα να με απασχολουν, με εχουν πιασει τρομερες φοβιες με το μωρο, αν θα πανε ολα καλα στη γεννα, φοβαμαι πολυ μη σφηνωσει κ τετοια μη γινει καμια ζημια στο παιδι. Να δουμε ττι θα πει κ ο γιατρος σημερα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγω μπορω να αντεξω απειρες δοσεις ουρλιαχτου κ φασαριας, κ οσο πιο πολυ η φασαρια, τοσο περισσοτερο δε την αντιλαμβανομαι λογω επαγγελματος (δασκάλα), απλα το σκεφτομαι συνδιαστικα με το μπεμπη, οτι μολις ερθει με το καλο το σπιτι θα γινει τσιρκο, θα φυγουν κ οι γονεις μου ενα μηνα διακοπες τον αυγουστο, ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες, πως θα τα καταφερω;; Αλλα γενικα εχω αλλα να με απασχολουν, με εχουν πιασει τρομερες φοβιες με το μωρο, αν θα πανε ολα καλα στη γεννα, φοβαμαι πολυ μη σφηνωσει κ τετοια μη γινει καμια ζημια στο παιδι. Να δουμε ττι θα πει κ ο γιατρος σημερα

αφου εισαι δασκαλα τοτε εισαι συνηθισμενη στις φωνες!

εγω πιστευω μια χαρα θα τα καταφερεις απλα τωρα σε εχει πιασει το αγχος για την γεννα και τα βλεπεις μαυρα!

και φυσικα βγαλε απο το μυαλο σου τις κακες σκεψεις,το παιδι ουτε θα σφηνωσει ουτε τιποτα :)

εχεις τιποτα πονακια,ενοχλησουλες?

NkOFp3.png

Να'σαι καλα Χριστινακι...............τον βρηκε τον δρομο ευτυχως...........

Νομιζω οτι τα παιδια ή αρχιζουν και μπαινουν στο μουντ του Αυγουστου με τις Αυγουστιατικες καταιγιδες και τα Αυγουστιατικα φεγγαρια που ξερουμε ή αρχιζουν και νιωθουν ολοενα και περισσοτερο την "απειλη" (μπεμπακια) που ερχεται και κανουν τα κουλα τους για λιγο παραπανω ενδιαφερον.............

Ζουνιτσα και Νεφελ οτι κι αν ειναι υπομονη............ερχονται κι αλλα, εχει και ζεστη.............γυριστε το διακοπτη στην αναισθησια και θα περασει..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κοριτσια καλημερα!!ειχαμε μιλησει κ παλιοτερα αλλα λογω του οτι εμπαινα απο κινητο μπορουσα μονο να σας διαβασω!τωρα ομως χρειαζομαι τα φωτα σασ κ βρηκα υπολογιστη!εχω πητ 4/8(μαζι με τη nefel αν δεν κανω λαθοσ)κ η μπεμπα εχει εμπεδωθει κ ολα ειναι ετοιμα!τα δικα μου νευρα τον τελευταιο καιρο δεν ειναι κ πολυ καλα γιατι δε μπορω να κανω τιποτα κ ανυπομονω να γεννησω!2 βραδια ομως τωρα με πιανουν ξημερωματα πονοι στην κοιλια κ στη μεση οι οποιοι στην αρχη ειναι τακτικοι ανα τεταρτο αλλα μετα απο καμια ωρα γινονται ακανονιστοι!!κ φυσικα μολις ξημερωνει μου περνανε τα παντα κ δε νιωθω τιποτα!!!τι ειναι αυτο το πραγμα βρε κοριτσια;;;ειναι σημαδι οτι πλησιαζει η ωρα που θα με πιασουν οι πονοι ή ειναι απλα προπαρασκευαστικεσ;;συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα κουραστηκα πια!!!!

C5ylp2.png

κοριτσια καλημερα!!ειχαμε μιλησει κ παλιοτερα αλλα λογω του οτι εμπαινα απο κινητο μπορουσα μονο να σας διαβασω!τωρα ομως χρειαζομαι τα φωτα σασ κ βρηκα υπολογιστη!εχω πητ 4/8(μαζι με τη nefel αν δεν κανω λαθοσ)κ η μπεμπα εχει εμπεδωθει κ ολα ειναι ετοιμα!τα δικα μου νευρα τον τελευταιο καιρο δεν ειναι κ πολυ καλα γιατι δε μπορω να κανω τιποτα κ ανυπομονω να γεννησω!2 βραδια ομως τωρα με πιανουν ξημερωματα πονοι στην κοιλια κ στη μεση οι οποιοι στην αρχη ειναι τακτικοι ανα τεταρτο αλλα μετα απο καμια ωρα γινονται ακανονιστοι!!κ φυσικα μολις ξημερωνει μου περνανε τα παντα κ δε νιωθω τιποτα!!!τι ειναι αυτο το πραγμα βρε κοριτσια;;;ειναι σημαδι οτι πλησιαζει η ωρα που θα με πιασουν οι πονοι ή ειναι απλα προπαρασκευαστικεσ;;συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα κουραστηκα πια!!!!

Καλημέρα! Προπαρασκευαστικές συσπάσεις είναι, οι κανονικές πρέπει να είναι τακτικές, όλο και πιο επώδυνες και για ώρες... Άσε, κι εγώ έχω τέτοιες κι όταν βλέπω ότι είναι τακτικές λέω να ετοιμάζομαι και μετά απογοητεύομαι που εξαφανίζονται... Πότε θα γεννήσουμε επιτέλους;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...