Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φεγγαρενια μου μια χαρα θα πάνε όλα ειμαι σιγουρη! Καλως την και την Χαρά!! Σε δυο μερες αν οχι κ νωριτερα θα εχουμε νεα γεννητούρια δηλαδή??? Αντε κοριτσακι μου με το καλο!! Κοριτσια αυριο θα περασω απο το γιατρο μου να κανουμε ενα καρδιοτοκογραφημα γιατι προχθες πιυ πηγαμε βρηκε ταχυκαρδια στη μπεμπα κ μου ζητησε να ξαναπερασω Τεταρτη να μας δει κ μια αγωνια την εχω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Νεφελ κ εγω το πιστευω οσο το επιδιωκεις δε σου καθεται!εγω λεω απολαυσε λιγο ξεκουραση οσοπορεις βεβαια γιατι εχεις κ τη μικρη κ υπομονη πόσο να κρατησει ακομα?????

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!! Πήγαμε στο γιατρό το απόγευμα, 3.300 ο μπέμπης, αρκετά χαμηλα με το κεφαλάκι του έρχεται, συσπάσεις προπαρασκευαστικές και πονάκια αρκετά, ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένο με την εικόνα μας και θα τα πούμε πάλι την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- για κολπική εξέταση!

Χαρά περιμένουμε τα γεννητούρια!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήρθε το καινούριο κρεβάτι και το στρώμα της μικρής μου και στρώσαμε καινούρια σεντόνια με πριγκήπισσες για να της αρέσουν...την αντίδρασή της δεν υπάρχουν λέξεις να σας την περιγράψω...γελούσε, χοροπηδούσε συνέχεια και ανεβοκατέβαινε στο κρεβάτι...μέχρι που μας είπε ευχαριστώ στο τέλος! Φώναζε και έλεγε τι ωραίο που είναι το καινούριο μου κρεβάτι!

Αν κοιμηθεί και καλά το βράδυ, θα είμαι σίγουρη ότι κακώς ανησυχούσα και αγχωνόμουν για το πως θα της φανεί η αλλαγή!

Κατά τα άλλα, περιμένουμε. Έφτιαξα λίγο τη βαλιτσούλα μου σήμερα, ταχτοποίησα και τα λίγα πραγματάκια που μου είχαν μείνει για σίδερο και νομίζω ότι τώρα θα είμαι πιο ήρεμη μήπως και μας προκύψει κανένα απρόοπτο.

Υπομονή τώρα να περάσουν οι ημέρες...σήμερα πάντως και εχθές το βράδυ άρχισα και εγώ να έχω λίγο πονάκια...καλό σημάδι, γιατί είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι τι γίνεται και δεν είχα τίποτα μέχρι τώρα.

Καλό βράδυ σε όλες!

καλημέρες...!!!!! που είστε καλέ??? γεννάει καμία???? άντε πάλι σύντομα θα έχουμε γεννητούρια, τι καλά!!!!!!

εμείς καλά, τπτ το σπουδαίο. κύμα καύσωνα λέει έρχετε...... θα δείξει. τα φιλιά μας!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

Βιβη το χαρηκε η μικρη το κρεβατακι της,τι καλα!!!

νεφελη ολοκληρος παιδαρος ο γιοκας σου,μπραβο!!!

εμεις σημερα εχουμε γιατρο το απογευμα!!

απο πονακια ερχοντε και φευγουν σαν περιοδου !!!

NkOFp3.png

Καλησπέρα:)

Βιβή το χαρηκε η μικρη το κρεβατακι??? Πως κοιμήθηκε?

Μαρακι και Χριστινα καλα αποτελεσματα απο τον γιατρό:)

Νεφελι μεγαλωσε ο μικρος, με το καλό να σκασει μυτη!!!!!

Ζουνιτσα εγω ειδη ζεσταινομαι παρα πολύ!!!!!Ουφ.....

Χαρα - Ζυζυ τι κανετε???

Φλορετα και Ιωννα τι κανουν τα μικρα???? Φλορετα να μας πεις ιστορια τοκετου:)

Φεγγαρένιαααα.....????????????????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω πονακια το βραδυ αλλα ειναι νωρις ακομη, την Παρασκευη θα με βαλει στον καρδιοτοκογραφο. Θα φανει εκει εαν ειναι συσπασεις????

Πηγα στα mothercare και πηρα 2 ρουχαλακια φορεματα κοντομανικα!!!!Απο εκει μου ειπαν να φοραει μονο μακρυμανικο, αλλα πρωτη φορα το ακουω αυτο να φοραει το μωρο μονο μακρυμανικα??????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια τωρα σε μια ωρα εχουμε ντοκ κ εχω ψιλοαγωνία.. Φεγγαρενια δεν μπηλες νωρις νωρις να δωσεις το παρον κ λέεω θα γεννάς!! Κ στο τελος θα γεννησεις θα μπεις να μας το πεις κ θα λέμε πλάκα μας κάνει! Περιμένουμε κ τη Χαρά αυριο ε? Κοριτσια η Φλορετα θα τρεχει τωρα με τα δυο αγορακια της μακαρι να βρει χρονο να μπει να μας πει ιστορια τοκετου κ τα νεα τους! Την ανατ σκεφτομουν εχει μπει καθολου τελευταία?εχω κ ιδια ΠΗΤ μαζι της.. Μαγδα μου τι μονο μακρυμανικα σου ειπε αυτη κ βλακειες σιγαη σκασει το μωρακι σου για την καθε παρανοικη.. οπως νιωθουμε εμεις ετσι νιωθουν κ τα μικρουλια μας αν κανει κρυο κρυωνουν αν εχεο ζεστη ζεστενονται..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...