Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νεφελ ριξτω εξω τωρα που μπορεις....... καφεδες- βολτες στα μαγαζια......εχει και εκπτωσεις!!!! Γιατι μετα για 20-40 μερες δεν θα πας πουθενα!!!!!!

Αχ εγω θελω σαν τρελη να παω αγορα(και θα παω) αλλα το ποδι δεν με βοηθαει!!!!!!!

Θελω να σταμπαρω πραγματακια!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα νεφελ κι εγω ετσι ελεγα μηπως σπασουν τα νερα με την πανσεληνο αλλα που; μη σκας σεξακι και περπατημα κοπελια

Τη μια κάνω σεξ, δε γίνεται τίποτα, τσαντιζομαι, λεω δεν ξανακάνω σεξ. Μετά πάω για περπάτημα, κουράζομαι, δε γίνεται τίποτα, λέω δεν ξαναπερπατάω αφου δε γίνεται τίποτα, θα κάνω σεξ.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

κατσε βρε στα λεω κι εδω το κλεισαμε από διπλα λοιπόν μου πε πως παμε καλα και γενναμε μαλλον μες στη βδομαδα... οτι δε θα χρειαστει προκληση γιατι η διαστολη προχωραει κανονικα αλλα μηπως εσυ ξερεις για το ξυρισμα γινεται σε όλο σε καποιο μερος;

αααα τωρα το διαβασα!!!

ωραια λοιπον αναμενουμε μεσα στην εβδομαδα νεα αφιξη!!

λιγο υπομονη φεγγαρενια......θα σου σπαει τα νευρα που ολοι στο λενε αλλα τι να κανουμε ...ενα πραγμα που εμαθα εγω προσωπικα με την εγκυμοσυνη εινια η υπομονη......................

NkOFp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κανετε?? Flosummer συναδελφισα πολυ χαρηλα που διαβασα καλα νεα για εσενα κ τη μανουλα σου.. Τα ειδα βεβαια καθυστερημενα γιατι μπαινω απο κινητο κ το σημα εδω στο εξοχικο δε βοηθαει κ πολυ! Φεγγαρενια μου ακομα εδω εσυ ε? Υπομονη κ μεσα στη βδομαδα θα σκασει μυτη ο νεαρος αφου το ειδα ονειρο! Εγραφες ενα κατεβατο οτι επιτελους μας εκανε τη χαρη ο μικρός κ νγηκε κ τετοια κ ειχες λεει κ ευκολη γέννα! Νεφελ κ εσυ κοντευεις λιγο εμεινε ριξτο εξω οσο μπορρις τωρα! Μιλινακι καλα ξεμπερδεματα με τις βαφες!! Χριστινα μου θα συμφωνησω η εγκυμοσυνη θελει πολυυυυ υπομονη!! Αλλα στο τελος δικαιωνεσαι! Μαγδα κ Ιωαννακι καλημέρα!!! Οι ηδηανουλες κ τα υπολοιπα κοριτσια ελπιζω να ειναι καλα !!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Κοριτσια χτες ηρθε σπιτι μια φιλη κ εφερε παγωτο απο το max perry, κ φυσικα λογω ζαχάρου δε μπορώ να φάω!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρ, ποτε θα γεννήσω;;;; αυτο για μενα ειναι μαρτυριο, το παγωτο ειναι το παθος μου

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσια...............

Εχω καιρο να μπω κι εχω χασει επεισοδια τα οποια δυσκολευομαι τωρα να διαβασω..................θελει πολυ ωρα.................καμια αλλη γεννηση δεν ειχαμε ετσι? Ευτυχως δεν χανω απο αυτα πολλα...............

Εγω ειμαι σε μετακομιση και δεν εχω παντα πολυ χρονο...............

Θα διαβασω μονο τα σημερινα να μπω στο θεμα...............

Εσεις πως ειστε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Νεφελ ουτε μια κουταλιτσα δεν κανει?

Μια κουταλιτσα εφαγα αλλα τι να μου κανει;;; χειροτερα ηταν. Εχω μια υποψια οτι οσο το σκεφτομαστε κ θελουμε να γεννησουμε , μπλοκαρουμε τις ορμονες κ δε θα ξεκινησει ποτε ο τοκετος

b5vNp2.png

6SMBp2.png

γεια σε όλες!

Δεν έχω νέα, σας εύχομαι υπομονή σε όλες τις ανυπόμονες, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα!

Μου αρέσει πολύ αυτό το καλοκαίρι, θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμων για αυτές τις θερμοκρασίες. Άκουσα πάντως ότι μας περιμένουν 2 καυτές εβδομάδες από σήμερα.

Διαβάζω λίγο στο La Leche League, έχουν πληθώρα πληροφοριών. Μου άρεσαν αυτά τα άρθρα

"Movement is the key to learning... http://www.llli.org/nb/nbmarapr01p44.html

"Getting Ready for Baby: What do I really need?... http://www.llli.org/nb/nbmarapr08p38.html

Καλό απόγευμα!

UaT6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνουν σήμερα οι κοιλίτσες?

Εμείς κάναμε το 2ο καρδιοτογράφημα χτες και όπως το περιμένα ούτε μία μικρή ψευτοσυσπασούλα δεν έδωσε το παρόν. Κατά τα άλλα όλα καλά. Οι μαίες ήταν σίγουρες πως είναι το 1ο μου παιδί λόγω της ανενεργής μου μήτρας, και όπως όλα δείχνουν θα μπω την Πέμπτη το βράδυ για πρόκληση. Βέβαια από χτες το απόγευμα νιώθω κάτι περίεργα τσιμπιματάκια χαμηλά και σκέφτομαι ΜΗΠΩΣ αρχίζει να γίνεται τίποτα...θα δείξει.

Με πήρε και το αφεντικό σήμερα και μου λέει "σε πρόλαβε η Κέιτ, ε?"

Κατά τα άλλα ακόμα από μαραγκό και ηλεκτρολόγο δεν ξεμπερδέψαμε στο σπίτι όμως μέχρι την Πέμπτη ελπίζω να τελειώσουμε.

Μιλλινάκι, σόρρυ ξέχασα να σου πω, έπαιρνα τηλ στην γερμανική εταιρία για το λίκνο αλλά δεν απαντούσαν, έτσι παρήγγειλα το άλλο από δω που είχα δει και είναι τέλειο...αλλά πιο ακριβό.

Μαράκι, μια χαρά σε βρήσκω με διακοπούλες στο εξοχικό. Σου αξίζει όμως μετά από τόσο διάβασμα!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...