Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμενα φιλη μου ξεκινησε με συσπασεις ενα πρωι αλλα χωρις διαστολή ή σπασιμο νερων πηγε μια φορα στο νοσοκομειο και την εδιωξαν πηγε το μεσημερι και την εδιωξαν πηγε το βραδυ στις 8 γιατι οι συσπασεις ηταν τακτικες την ειπαν παει σπιτι της και σε λιγες ωρες θα γεννησει και ξαναπηγε στις 1 με διαστολή 5 οπου την κρατησαν και γεννησε μετα απο 2 ωρες!!!!!

τι καλοι ανθρωποι... ασε και μενα ετσι με βλεπω να γενναω από συσπασεις μπολικες από πονους γιοκ... αν με διωξουν δε παω σπίτι θα παω στο φλοισβο για καφε...

τι καλοι ανθρωποι... ασε και μενα ετσι με βλεπω να γενναω από συσπασεις μπολικες από πονους γιοκ... αν με διωξουν δε παω σπίτι θα παω στο φλοισβο για καφε...

Δεν το ξερω το κυριο αλλα εαν εχει παστες θα πηγαινα και εγω:tongue::tongue::):):)

Νομιζω οτι σημερα πρεπει να εκμεταλευτεις την μερα και να παρεις τον αντρούλη σου για βολτα!!!!:):) Γιατι μετα μια κλεισουρα θα την εχουμε;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φεγγαρενια μου σε χαιρετω παω να φαω φρουτακι και να ξαπλωσω γιατι το ποδι μου ειναι λιγο οτι να' ναι........

Οι υπόλοιπες που ειστε????????? αντε να δωσετε το παρον να δουμε μηπως εχουμε γεννητούρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

άντε Φεγγαρένια, υπομονή..... μια εβδομάδα έμεινε..... πάντως όπως κ να γεννήσεις όλο θα στο ξυρίσουν και κάνουν κ πολύ καλή δουλειά γιατί είναι ειδικευμένες!!!!!

Μάγδα υπομονή κ εσύ....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αν και είμαι μανούλα Σεπτεμβρίου σας ΄παρακολουθώ κορίτσια, και έχω γράψει κιόλας μερικές φορές για την εμπειρία μου με τ θηλασμό.

Να ευχηθώ μια ζωή όλο χαμόγελα στα κορίτσια που ήδη γέννησαν και καλή ευκολία στα δύσκολα που τώρα περνάνε. Σαν νερό θα κυλήσει ο χρόνος, θα το δείτε...

Φεγγαρένια άντε πια να γεννήσεις, κάθε πρωί σε σκέφτομαι και μπαίνω να δω αν γέννησες.

Το ξύρισμα πρέπει να γίνει πατόκορφα, όλο, γουλί που λένε. Εδώ εγώ που πήγα με κανονισμένη καισαρική με "περιποιήθηκαν" μέχρι κάτω... οπότε κανονίστε το θέμα, γιατί τουλάχιστον στο Δημόσιο νοσοκομείο που πήγα εγώ, το στεγνό ξύρισμα δεν μου ήταν και πολύ ευχάριστο. Τώρα θα αναλάβω μόνη μου την ευθύνη. (Να και το μόνο καλό της μυωπίας, ποτέ δεν έβλεπα μέχρι εκεί, πάντα με την αφή λειτουργούσα..χεχεχε).

Να ρωτήσω τώρα: έχετε κάνει παραγγελία από on-line φαρμακεία; Βρήκα πολλά και οι τιμές είναι καλύτερες από τα κανονικά, αλλά θέλω κάποιο δοκιμασμένο, να είναι αξιόπιστοι ως προς την ποιότητα των προϊόντων (να μην λήγουν σύντομα δηλαδή), ως προς το χρόνο παράδοσης, την συμπεριφορά τους και γιατί όχι; να έχει και δείγματα μέσα...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!εχω βαλει 4 πλυντηρια κ ακομα δεν εχω τελειωσει με τα πραγματα της μικρης.το ξυρισμα γινεται σε ολο γουλι δηλαδη κ σε φυσιολογικο κ σε καισαρικη(δουλευα σε νοσοκομειο κ ξερω)το καλυτερο ειναι να το κανετε απο μονες σας σπιτι γιατι τουλαχιστον σε δημοσιο νοσοκομειο δεν σε προσεχουν καθολου.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Σας γράφω από ένα σπίτι εργοτάξιο... ο ελαιοχρωματιστής έχει εγκατασταθεί για τα καλά εδώ, δυο δωμάτια θέλαμε να βάψουμε, το δωμάτιο του μπέμπη και το μπάνιο γιατί είχε βγάλει υγρασία το χειμώνα και κοντεύει να μας πάρει βδομάδα μέχρι τώρα. Ο προηγούμενος ελαιοχρωματιστής (ο θεός να τον κάνει) δεν είχε βάλει ούτε αστάρι ο αλήτης και έπρεπε να τριφτούν οι τοίχοι και να γίνουν όλα απ' την αρχή. Το κακό είναι ότι ώσπου να τελειώσουν οι εργασίες το σπίτι είναι καλυμμένο με ένα στρώμα σκόνης και είναι σαν αχούρι, αφήστε που μυρίζει και η μπογιά...

Τα μάθατε για το βασιλικό μπέμπη; Αγοράκι κι αυτό - είναι και επίσημο, μου φαίνεται, τα κορίτσια θα είναι δυσεύρετα σε μερικά χρόνια!

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!!!!!

Θανουλα δεν εχω παραγγειλει απλα εχω παρατηρησει την διαφορα στις τιμες!!!!

Για δειγματα στειλαμε μνμ στην uniliver για τα protherm - στην bebylino και στην frezyderm!!!!

Ιωαννακι το σιδερο θα σου παρει πολύ χρονο γιατι θα θελεις να το κανεις σωστο και πολλές φορες!!!!!! Υπομονη....

Φεγγαρενια τι κανει ο δικος μας πριγκιπας???

Μιλινάκι πρωτη φορα ακουω να εχουν βαψει σπιτι χωρις ασταρι...........σας ανοιξε δουλειες τωρα!!!! Ολοι στο περιβαλλον μου αγορι περιμενουν και εδω παλι τα αγορια επικρατουν δηλαδη η μικρη μου σουσουραδα θα εχει να διαλεγει;):):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;;;; εγω ακόμα εδώ, δε γέννησα με τη χθεσινή πανσέληνο, με πρόλαβε κ η πριγκίπισσα , αφήστε με ειμαι να σκάσω. Μάλλον με το επόμενο φεγγάρι θα βγει ο μπέμπης, στις 42 εβδομάδες.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...