Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρες κορίτσια!!!!!! πως είστε?? σωστή η Φλό, πρέπει να δίνετε το παρόν να ξέρουμε κ εμείς..... χαχαχαχαχαχαχα

εμείς καλά, είχαμε πάει για μπανάκι χτες. ωραία περάσαμε. τπτ νεότερο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε που χαθηκατε????

Τωρα πρεπει να μπαινετε να μας λετε τα συμπτωματα οι παλιοτερες να μαθαινουμε εμεις που εχουμε δρομο μπροστα μας:):):)

Τι κανετε??? Τα μπεμπακια??? Οι ετοιμασιες εχουν τελειωσει?????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλα τι γινετε................... στον 8ο ποναμε-κουτσαινουμε και φοβομαστε μην γεννησουμε προωρα και μετα τπτ?????????????????????????????????????

Φεγγαρενια τι ειπε ο γιατρός????????? ερχομαι στο αλλο καφε να διαβασω...............

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κατσε βρε στα λεω κι εδω το κλεισαμε από διπλα λοιπόν μου πε πως παμε καλα και γενναμε μαλλον μες στη βδομαδα... οτι δε θα χρειαστει προκληση γιατι η διαστολη προχωραει κανονικα αλλα μηπως εσυ ξερεις για το ξυρισμα γινεται σε όλο σε καποιο μερος;

Σε διαβασα...........

λοιπον ολο νομιζω γιατι θα κανουν και ραμματα!!!! Εγω δεν τα καταφερνω αν και δεν δοκιμασα με καθρεπτακι που λεγατε!

Σκεφτομαι μια πληρη αποτριχωση με κερι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη τα δυο δαχτυλα διαστολη ποσο ειναι???? Ειναι τα 2 στα 10 που μετρανε???

τι να σου πω αρκετο για να μη γεννησω σημερα και επίσης αρκετο για να γεννησω μες στη βδομαδα παντως το παει τοσο αργα φαντασου για να διπλασιαστει χρειαστηκε 2 βδομαδες...

Οταν ειχα κανει λαπαροσκοπιση μου ειχαν ζητησει να το κανω όλο!!! Θα μου πεις διαφορετική διαδικασια..... αλλα εαν 1 στο 1 εκατομυριο χρειαστουμε καισαρικη η τομη γινετε πιο πανω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

τι να σου πω αρκετο για να μη γεννησω σημερα και επίσης αρκετο για να γεννησω μες στη βδομαδα παντως το παει τοσο αργα φαντασου για να διπλασιαστει χρειαστηκε 2 βδομαδες...

Εμενα φιλη μου ξεκινησε με συσπασεις ενα πρωι αλλα χωρις διαστολή ή σπασιμο νερων πηγε μια φορα στο νοσοκομειο και την εδιωξαν πηγε το μεσημερι και την εδιωξαν πηγε το βραδυ στις 8 γιατι οι συσπασεις ηταν τακτικες την ειπαν παει σπιτι της και σε λιγες ωρες θα γεννησει και ξαναπηγε στις 1 με διαστολή 5 οπου την κρατησαν και γεννησε μετα απο 2 ωρες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...