Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ναι ετσι σκεφτομαι μου λενε οταν θα βγει θα ναι πολυ πιο συνεργασιμος καταληκτικη οχι μια πητ εχω ο γιατρος μου δε βιαζεται μα καθολου ενα πραμα... εκτος κι αν μας δειξει κατι επειγον ο υπερηχος

Διαφημίσεις

Άντε, πλησιάζει! Μου φαίνεται εσύ θα ζήσεις το σενάριο που έλεγε η Χαρά, να σε πιάσουν οι πόνοι και να τρέχετε στο μαιευτήριο, όπως στις ταινίες (το φυσιολογικό, δηλαδή, εδώ που τα λέμε, άλλο που έχει καταντήσει εξαίρεση...)

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Στο εύχομαι! Άντε να δώσεις το καλό παράδειγμα, να σε ακολουθήσουμε κι οι υπόλοιπες!

Σ΄αφήνω προς το παρόν, πάω να συμμαζέψω λιγάκι - έφυγε ο ελαιοχρωματιστής (για σήμερα) και άφησε πίσω του συντρίμμια... Φιλάκια!

tt18a28c.aspx

κορίτσια καλημέρες!!!!!!

Μαράκι μόνο η Φλώρα που γέννησε, οι άλλες στην αναμονή. καλά είστε???

λοιπόν θυμήθηκα.... αν μπουν μέσα οι μανούλες ας μας που ή αν έχετε ρωτήσει εσείς.... για το βιβλιάριο υγείας του μωρού. όταν γέννησα το έδιναν στο νοσοκομείο. μετά έπρεπε να το αγοράσεις εσύ ο ίδιος. τώρα??? το δίνουν ή πρέπει να το παρουμε μόνοι μας??? ας ρωτήσει κάποιος. θα ρωτήσω κ εγώ στο Αρεταίειο από Δευτέρα.

κατά τα υπόλοιπα καλά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια καλημέρες!!!!!!

Μαράκι μόνο η Φλώρα που γέννησε, οι άλλες στην αναμονή. καλά είστε???

λοιπόν θυμήθηκα.... αν μπουν μέσα οι μανούλες ας μας που ή αν έχετε ρωτήσει εσείς.... για το βιβλιάριο υγείας του μωρού. όταν γέννησα το έδιναν στο νοσοκομείο. μετά έπρεπε να το αγοράσεις εσύ ο ίδιος. τώρα??? το δίνουν ή πρέπει να το παρουμε μόνοι μας??? ας ρωτήσει κάποιος. θα ρωτήσω κ εγώ στο Αρεταίειο από Δευτέρα.

κατά τα υπόλοιπα καλά....

zounitsa μου το βιλβιαριο στο δινουν απο το μαιευτηριο μαζι με τις υποχρεωτικες εξετασεις του παιδιου.Οπως πλεον σου δινουν και το μανταλακι του αφαλου που το αφερουν εκει!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχομαι συντομα τα μωρακια σας..Τωρα που εχω λιγο χρονο να σας πω την εμπειρια μου....

Λοιπον Δευτερα ξημερωματα στις 5.00 χωρις να εχω κανενα συμπτωμα πριν και ενω ειμαι 36+4 ξαφνικα νιωθω να κατουριεμαι.Λεω μπα κατουριεμαι και στον υπνο μου τωρα?Σηκωνομαι και παω τουαλετα και ξαφνικα βλεπω απο κατω να σταζει υγρο ροζ ομως,καταλαβα οτι δεν κατουριεμεαι και ειναι τα νερα.Ξυπναω τον αντρα μου και παιρνουμε τηλ το γιατρο,δεν περιμενε με τιποτα οτι θα γινοταν αυτο και μου λεει να παω στο μαιευτηριο να δουμε τι ρηξη εχω και αν μπορουσαμε να το καθυστερησουμε λιγο να παρω και αλλες μερες.Εμενα ομως συνεχησαν και ετρεχαν πολλα νερα και εκει καταλαβα οτι σιγουρα γενναω.Στο μαιευτηριο με κοιτανε,ειχα διαστολη σχεδον 2 και νερα σπασμενα,μου κανουν εισαγωγη και τη γνωστη διαδικασια και μετα με βαζουν στο καρδιοτοκογραφο.Καμια συσπαση ,ο μικρος μια χαρα.Ερχεται ο γιατρος μου και μου εξηγει οτι ειναι νωρις και δεν εχουμε κανει καν υπερηχογραφημα να δουμε πως ειναι το παιδι (ειχαμε ραντεβου εκεινη την ημερα).Μου εξηγει πως αν το μωρο ειναι οριακα στα κιλα 2500-2600 θα παμε κατευθειαν για καισαρικη γιατι δεν ξερουμε τι ωρημοτητα εχει και δεν θελει να τον στρεσαρει.Πηγαμε για υπερηχο και ναι ο μικρος 3.059 τον εβγαλαν οποτε παμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα πονοι γιοκ.Μου λεει λοιπον πως ετσι οπως ειναι ψηλα ο μικρος αν μου βαλει τεχνητους κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξουμε σε καισαρικη οποτε θελει να περιμενει να ξεκινησουν δικοι μου και μετα να μου βαλει για βοηθεια τεχνητους.Ετσι και εγινε.Απο τις 8.00 μεχρι τις 15.00 εμεινε μαζι μου οπου με επιασαν οι πονοι και μου εβαλε και τεχνητους (δεν συγκρινονται με τους δικους μας).Ολα εγιναν πολυ γρηγορα και 18.37 ειχα τον μπουμπουκο μου ο οποιος ηταν απιστευτα ζωηρος και τον θηλασα αμεσως.Τα ραματα απο κατω τις πρωτες μερες με ενοχλουσαν και ηδη απο προχτες εχουν φυγει.Αυτα λοιπον.......

Α το τι κλαμα εριξα οταν τον αντικρισα δε λεγεται........Και ο αντρας μου εκει διπλα μου μου κραταγε το χερι σε ολη τη διαδικασια.Εα εχω να πω,απλα ενα μικρο θαυμα αυτο που συμβαινει...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωαννακι καρδια μου πως με συγκινησες τι γλυκια ιστορια κα τι καλα ολα κι ο θηλασμος και τα ραματα ποσο με ξεαγχωνεις και μου δινεις κουραγιο να σας ζησει ο μπουμπουκος και να τον χαιρεστε αντε και ατα δικα μας

Ιωαννακι καρδια μου πως με συγκινησες τι γλυκια ιστορια κα τι καλα ολα κι ο θηλασμος και τα ραματα ποσο με ξεαγχωνεις και μου δινεις κουραγιο να σας ζησει ο μπουμπουκος και να τον χαιρεστε αντε και ατα δικα μας

sangreluna μου πραγματικα οταν πιασεις στα χερια σου το μπουμπουκι σου θα αναρωτιεσαι αυτο ηταν στη κοιλια μου 9 μηνες?εσυ ησουν που κλωτσαγες τη μανουλα?εκεινη τη στιγμη ολοκληρωνεσαι και λες χαλαλι οσα περασα για αυτα τα 2 ματακια (παλι βουρκωσα):cry:

Τα ραματα μην τα φοβασαι καθολου,τις πρωτες 2 μερες ενοχλουν αλλα με ντεπον εισαι μια χαρα και σε 9 μερες εμενα εφυγαν!

Για το θηλασμο δεν θα πω ψεματα,δεν ειναι ευκολο,αλλα οταν εχεις το μικρο σου στο στηθος νιωθεις μια γαληνη και ηρεμια που θες να το προσπαθεις χωρις να αγχωνεσαι ομως..

Πραγματικα ξερω τι περνας γιατι η κορη μου ηρθε 40+3 και η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο αλλα οταν δεις το μωρο σου αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα!!!!!Ξεκουρασου οσο μπορεις γιατι το παιδακι σου θα σου παρει τα μυαλα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

μπράβο βρε Ιωάννα...!!!!!! όλα καλά πήγαν και πάνε!!!!! δεν είναι τρέλα να το κρατάς στην αγκαλιά σου!!!???? κ πες μου τώρα, σου λείπουν καθόλου οι κλωτσιές στην κοιλιά??? γιατί εμένα μου έλειπαν..... χαχαχαχα

να σου ζήσει κ πάλι κ να είστε όλοι καλά!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!Χάθηκα κι εγώ απαράδεκτη..αλλά εννοείται πως σας διάβαζα και δεν έχω χάσει επεισόδιο αλλά δε προλάβαινα να γράφω...

Αρχικά τα πιο γλυκά συγχαρητήρια στις πρώτες μας μανούλες Ιουλίου...

Ioanna27 kai Floreta μου να σας ζήσουν τα γλυκούλια σας...Να ναι πάντα υγιή,ευτυχισμένα και χαμογελαστά με όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια τους.

Φεγγαρένια μου βλέπω όλο σε πειράζουν εε? μη μασάς κορίτσι μου, εσυ θα κάνεις την έκπληξη...τη μεγάλη!!!Εκεί που δε θα το περιμένει κανείς!!!Με το καλό εύχομαι...

Κορίτσια εμάς τα νέα μας είναι πάνω κάτω τα ίδια...

Ολα καλά, σε 6 μερούλες μπαίνουμε στο μήνα μας και δε λέω να συνειδητοποιήσω πως πέρασε έτσι ο καιρός..Ο μπεμπάκος μας μεγαλώνει, στην εξέταση του doppler ήταν περίπου στα 2 κιλά υγιέστατος και με το κεφάλι κάτω.Πρέπει ακόμη να είναι γιατί (μη με κοροιδέψετε) όποτε έχει λόξυγγα το αισθάνομαι στην ηβική χώρα,άρα μπορεί να χει ξεκινήσει εμπέδωση;τεσπα επόμενο ραντεβού είναι στις 05/08 όπου και θα κάνουμε βιοφυσικό,κολπική καλλιέργεια και κολπική εξέταση...Την οποία και σκέφτομαι συνέχεια!!!Ρε κορίτσια όντως με το χέρι γίνεται η εξέταση του τραχήλου;Δεν απαγορεύεται;Δε ρώτησα πολλά στο τελευταίο ραντεβού για αυτό και τώρα με τρώει!!

Από ψώνια και δωμάτιο είναι σχεδόν όλα έτοιμα(κάτι έξτρα σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς και σεντονάκια μας έμειναν)...όλα πλυμένα να τον περιμένουν ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...