Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!! Όλες οι κοιλίτσες καλά?

Τα νέα μας από την γιατρό χτες ήταν αυτά που περίμενα...δλδ όχι και τα καλύτερα. Δόξα το Θεό η μπέμπα πολύ καλά και όλες οι εξετάσεις σούπερ, αλλά τέρμα ψηλά η μικρή. Με την εξέταση από κάτω ούτε να την ακουμπήσει δεν κατάφερε. Τα ίδια όπως και στον πρώτο μου. Από βάρος είναι στα 3100γρ.

Το πόρισμα είναι πως την Πέμπτη που μας έρχεται το πρωί θα πάω πάλι για εξέταση και αν τα πράγματα δεν έχουν εξεληχθεί καθόλου...το βράδυ θα μπω για πρόκληση. Είναι θέμα μήτρας και όχι μωρού. Η μήτρα μου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη και απ'ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να ενεργοποιηθεί.

Φεγγαρένια μου, αυτό για από κάτω που λέω δεν είναι θέμα γνώμης αλλά εμπειρίας. Ο κάθε οργανισμός και σωματότυπος είναι διαφορετικός. Και εμένα η μαμά μου γέννησε 8 παιδιά εκ των οποίων τα 2 πάνω από 5 κιλά και τα 5 πάνω από 4. Εμένα με πήρανε 2 εβδομάδες νωρίτερα και γεννήθηκα 4 κιλά. Κι όμως απ' όσο ξέρω η μητέρα μου δεν απέκτησε κανένα κουσούρι. Εγώ όμως μετά την πρώτη γέννα μέχρι και σήμερα έχω ένα θεματάκι ακράτειας όταν φτερνίζομαι πχ...γι'αυτό δεν θέλω να μεγαλώσει πολύ το μωρό εφόσον η μήτρα δείχνει να μην ενεργοποιείται ούτε στις 42 εβδομάδες. Επίσης το μωρό αν έχει κλείσει τις 38 εβδομάδες και είναι πάνω από 3 κιλά δεν διατρέχει κίνδυνο. Αντιθέτως αν το αφήσεις να πάει πχ στις 42 εβδομάδες και μεγαλώσει πολύ, αυξάνεται ο κίνδυνος επιπλοκών κατά τον τοκετό. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη. Κι εγώ θα προτιμούσα να σπάσουν τα νερά μου και να γεννήσω σε 2-3 ωρίτσες, όμως εφόσον δεν πληρώ καμία προϋπόθεση για κάτι τέτοιο θα πάω με πρόκληση και ας ξέρω πόσο επίπονη διαδικασία είναι αφού την έχω περάσει ήδη μία φορά.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Σας γράφω από ένα σπίτι - αποθήκη... ήρθε ο ελαιοχρωματιστής σήμερα για να βάψει το δωμάτιο του μπέμπη και να φτιάξει και κάτι άλλα μερεμέτια και όλη η σαβούρα που είχε μαζευτεί στο παιδικό δωμάτιο (που χρησίμευε ως αποθήκη μέχρι τώρα) έχει διαχυθεί σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Η κατάσταση δεν περιγράφεται!

Maria Louki, καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει η κορούλα σου!

Φεγγαρένια, υπομονή αλλά όταν γεννήσεις μη μας ξεχάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις από την εμπειρία - να δούμε και τι λέει και το Ρέα. Επί την ευκαιρία, εσύ δεν είχες ποστάρει εκείνη τη λίστα με τις εταιρείες που στέλνουν δείγματα και κουπόνια; Δεν την ξαναβάζεις; Σήμερα όλη μέρα κάνω αυτή τη δουλειά, παίρνω τηλ. και ζητάω να μου στείλουν (οπότε η λίστα θα ήταν χρήσιμη να δω αν ξέχασα κανένα). Zounitsa, Προδέρμ είναι η Unilever; Για τα babylino από πού ζήτησες; Γίνεσαι απλώς μέλος του club ή τους παίρνεις και τηλέφωνο;

Χαρά, επειδή κι εγώ το ψάχνω πολύ το θέμα της πρόκλησης τώρα τελευταία, η επιλεκτική πρόκληση πριν από τις 39 εβδομάδες δεν θεωρείται ακίνδυνη - δες στο site της Αμερικανικής Ένωσης Γυναικολόγων http://www.acog.org/For_Patients/Search_FAQs/documents/Labor_Delivery_and_Postpartum_Care/Elective_Delivery_Before_39_Weeks . Αυτά βέβαια στη θεωρία, γιατί μη έχοντας σχετική εμπειρία το σέβομαι απόλυτα αυτό που λες για την ακράτεια και τα λοιπά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν το μωρό είναι πολύ μεγάλο.

Nefel, ακόμα κι αν καταλήξεις σε καισαρική, και πάλι το όφελος θα είναι πολύ μεγάλο για το μωρό αν γίνει πολύ κοντά στην ΠΗΤ παρά να γίνει νωρύτερα - ναι μεν κουράζεσαι εσύ αλλά το μωράκι αναπτύσσεται αυτό τον καιρό (δες και το link που έβαλα πιο πάνω για τη Χαρά). Και όπως και να'χει, καλύτερος τοκετός είναι ο ασφαλής τοκετός, οπότε κι αν είναι απαραίτητο να γίνει καισαρική στο τέλος καταλαβαίνω τη στενοχώρια αλλά δε νομίζω ότι θα έχει καμία σημασία όταν θα έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

tt18a28c.aspx

1. http://www.nutricia.gr γίνοντας μέλος στο club στέλνουν τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού και αργότερα ζητάτε δείγματα και κουπόνια για κρέμες. Δείγματα και κουπόνια μπορείτε να ζητάτε κάθε μήνα

2. http://www.milupa.gr ζητάτε δείγματα και κουπόνια κάθε μήνα

3. Nestle (8001168068) ζητάτε δείγματα για κρέμες. 'Οταν σας τελειώσουν ξαναζητάτε. Στέλνουν 2.

4. Δελτα (8001199800) ζητάτε κάθε μήνα εκπτωτικά κουπονια για προϊόντα advance και έντυπο όπου συγκεντρώνετε τις κουκουβάγιες για να στελνουν δωρακι

5. Νουνού (80011668668 ζητάτε δείγματα για κρέμες, στέλνουν 7 και κουπόνια noulac και αφίσα για φωτογραφίες και τις πρωτιές του μωρού σας)

6. Humana (2106466171) ζητάτε δείγματα για κρέμες, στέλνουν 6

7. Frezyderm ([email protected]) στέλνουν 3 δείγματα για βρεφική φροντίδα (κρέμα για αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο και λοσιόν) και 3 για φροντίδα εγκύου (κρέμα για θηλές, κρέμα για πρόληψη ραγάδων και για εξέλειψη τους), όταν το μωρό γίνει 4 μηνών επικοινωνείτε για δείγματα απο βρεφικές κρέμες

8. Προδερμ δινουν στο μαιευτηριο ή σπίτι μέχρι ένα μήνα μετά, αν όχι στέλνετε τα στοιχεία σας σε αυτά τα mail ******** και

********να. Στέλνουν σε κανονικές συσκευασίες σαμπουάν-αφρόλουτρο, κρέμα για συγκαμα, δείγματα από μωρομάντηλα, βρεφικό απορρυπαντικό και μαλακτικό, πινακίδα για αμάξι.

9. Nuk ([email protected]), δίνουν στο μαιευτήριο

10. Chicco ([email protected]) δίνουν στο μαιευτήριο ή ένα μήνα αφού γεννήσουμε στο σπίτι, στέλνουν ένα μπιμπερό και δύο επιθέματα για το στήθος

11. Pampers (8001123000) δίνουν στο μαιευτήριο

12. Libero (80011542376) δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε

13. Babylino ([email protected]) σζητάτε το βαλιτσάκι για έγκυες 1 μήνα πριν την γεννα. Στέλνουν κουπόνια και βαμβάκι, σερβιέτες, μωρομάντηλα και πάνες σε κανονικές συσκευασίες.

14. Planet baby (2103493999) στέλνουν εκπτωτικα κουπονια

15. http://www.mybabysworld.gr με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπόνια για προϊόντα JOHNSON

16. http://www.babyspace.gr εγγραφή και στέλνουν κουπόνια με e-mail όταν έχουν και βαλιτσάκι με δείγματα αν έχουν κάνοντας παραγγελία στο http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html, επίσης στο Ρέα στη Β επιπέδου δίνουν το βαλιτσάκι με δείγματα τους και στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας και παιδιού.

17. tena (8008003000) στέλνουν σ' ένα μήνα δείγματα, κουπόνια και dvd για γυμναστική εγκύων

18. caredirect 2109287600 στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι 1-1μιση μήνα αφού τους καλέσετε

19. http://www.mambaby.com στέλνουν μπιμπερο anticolic 0-2μ και πιπιλα 0-2μ

20. http://www.weleda.gr

21. http://www.stickit.gr ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν 8 δείγματα αυτοκολλήτων σε μέγεθος έως 10 εκ

22. Sudocrem (2108547802, [email protected]) μικρό δείγμα κρέμας

23. septona (2262031544)

24. Πανες Chicco (8001156000) λίγα δείγματα πανών

25. Mustella ([email protected]) 15 δείγματα για βρεφική φροντίδα και φροντίδα εγκύων

26. Phyto (http://www.phyto-paris.gr) σε καθοδηγούν σε φαρμακείο με δείγματα, στις εκτός Αθηνών εγκυούλες τα στέλνουν σπίτι

27. Eau Thermale Avene στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας

28. medela (http://klinikum.gr/) σε καθοδηγούν σε κοντινότερο κατάστημά για παραλαβή δειγμάτων ή στέλνουν σπίτι 2 επιθέματα στήθους, 1 δείγμα λανολίνης και αρκετά φυλλάδια με προϊόντα τους και μητρικό θηλασμό)

29. http://www.ikeapharm.com/ Στέλνουν για βρ φροντίδα 7 δείγματα frezyderm και για τη μαμά 2 δείγματα frezydermγια κοιλιά και αιμορροίδες, 1 avene κρ. προσώπου και 7 δείγματα του κορρέ για πρόσωπο και μαλλιά.

30. kite (2102014306) στέλνουν δείγματα προϊόντων για ευαίσθητη περιοχή, επιθέματα στήθους, κρέμα λανολίνης, βρεφικού αφρόλουτρου και βρεφικής λοσιόν

31. kloarane (fb) ενημερώνεστε από τη σελίδα τους για τα φαρμακεία που υπάρχει σύμβουλος των προϊόντων τους και δίνει δείγματα, ανανεώνεται κάθε εβδομάδα

32. benostan (2108047590) στέλνουν 3 δείγματα βρ. λοσιόν και 3 δείγματα κρ. πρόληψης ραγάδων

33. http://www.dvcare.eu/ στέλνουν βιβλιάριο υγείας με χρέωση παραλήπτη

34. bioplasis (2106462700) στέλνουν 4 δείγματα για βρ. φροντίδα (2 λοσιον σώματος, 2 σαμπουάν-αφρόλουτρο) και για μαμά 7 δείγματα (2 κρ. ημέρας, κρ. νύχτας, κρ. μαλλιών, σαμπουάν, κρ. ματιών κα 24ωρη κρ.)

35. target pharma (2105224830) στέλνουν δείγματα hydrovit σε φαρμακείο της επιλογής σας, 8 για βρ. φροντίδα (κρ. σώματος-προσωπου, κρ. σώματος, υγρό ταλκ για αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο-σαμπουάν), 8 για μαμά (καθ. προσώπου-σώματος, καθ. ευ. περιοχής, λοσιόν σώματος, κρ. πρόληψης ραγάδων)

36. http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1 πηγαίνοντας στο κατάστημα εγκυούλα και ασχέτως αν ψωνίσετε δίνουν μαξιλάρι θηλασμού

χαρούλα οπως νομιζεις αλλα δε πιστευω πως η μανα σου ουτε καμια μανα να μην είχε ακρατεια μετα... θα συμφωνησω με το μιλινακι πως οτι και να κανεις καντο τουλαχιστον κοντα στην πητ να πεις εγω εξαντλησα τα περιθωρια και τωρα πρεπει να επεμβω...3100 δεν είναι τιποτα σου είπα ο δικος μου είναι 3500 και συνεχιζει οσο μενει μεσα καλο της κανεις αστην να κλεισει 40 βδομαδες τις δικαιουται και μετα κανε ότι νομιζεις

τι την πεμπτη θα γεννησω εγω ή εσυ;

Εσυ θα γεννησεις μεχρι την Πεμπτη!!!! Ειμαι σιγουρη και το στοιχηματιζω...........

Ελπιζω εμενα η Παναγια να μου την στειλει μετα την γιορτή Της!!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εννοείται πως αν μέχρι την Πέμπτη υπάρξει έστω και η παραμικρή εξέλιξη, θα περιμένουμε. Αν όχι, τότε θα προχωρήσουμε για να γεννήσω ακριβώς στις 39 εβδομάδες. Ίσως επειδή και τον πρώτο μου τον γέννησα με πρόκληση πάνω κάτω στις ίδιες μέρες, γι' αυτό να μην μου φαίνεται τόσο τραγική η πρόκληση. Πιο πολύ με ανησυχεί το να μεγαλώσει πολύ το μωρό και να χρειαστεί καισαρική (προσωπικά θεωρώ την καισαρική χειρότερη από την πρόκληση).

Αν ήταν θέμα μωρού Φεγγαρένια θα της έδεινα όπως λες όλο το χρόνο, όμως εδώ μιλάμε για μια κοιμισμένη μήτρα που για 2η φορά μας αποδεικνύει πως δεν έχει σκοπό να ταράξει την ησυχία της.

Όπως και να χει ο γιατρός της κάθε μιας ξέρει τι είναι καλύτερο για την ίδια οπότε αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου όλα καλά!!!

Άσχετο αλλά έβγαλα και μύκητες και έχω μια φαγούραααα.......

FQzVp3.png

92nJp3.png

Δεν ξέρω, βρε κορίτσια, μ' αυτά που έχω διαβάσει για την πρόκληση έχω τρομάξει πολύ... ότι δημιουργεί πόνους που δεν είναι διαχειρίσιμοι, ότι αν γίνεται πρόωρα δεν έχει αποτέλεσμα και στο 70% των περιπτώσεων καταλήγει σε καισαρική κ.ο.κ. Κι όχι τίποτ' άλλο αλλά φοβάμαι ότι κι εγώ εκεί θα καταλήξω :? Τουλάχιστον άμα λέει η Χαρά ότι δεν είναι και τόσο τραγικό είναι λίγο παρήγορο...

Φεγγαρένια, thanks για τη λίστα! Εσύ ζήτησες δείγματα απ' όλα αυτά; Σου απαντήσανε όλοι;

tt18a28c.aspx

Εμένα μ' έπιασε ζαλάδα που πήρα ένα σωρό τηλέφωνο- αφού στο τέλος τα μπέρδεψα και έπαιρνα τους ίδιους δύο φορές...

Επί την ευκαιρία, σήμερα έχει η groupon μία προσφορά για ενδοεποικοινωνία με κάμερα μόνο 39 ευρώ - δεν ξέρω πόσο καλή είναι η συγκεκριμένη αλλά όποια ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά.

tt18a28c.aspx

Μιλλινάκι, γιατί να καταλήξεις σε πρόκληση? Επίσης το 70% που λες οτι καταλήγει σε καισαρική ίσως και να ισχύει διότι η καισαρική έχει γίνει μεγάλη μπίζνα σήμερα. Εξαρτάται κατά 90% από τον γιατρό σου. Αν το έχετε συζητήσει και είσαι σίγουρη πως θα πάει σε καισαρική μόνο αν υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εγώ την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια την γιατρό μου σ'αυτό το θέμα. Έχει ελάχιστες καισαρικές στο ενεργητικό της και το παλεύει περισσότερο και από μας τις ίδιες που γεννάμε για φυσιολογικό.

Η πρόκληση είναι λίγο πιο επίπονη διαδικασία για σένα την ίδια διότι διαρκεί περισσότερες ώρες και συνήθως εξαντλείσαι κυρίως ψυχολογικά. Εμένα ο μικρός μου δεν έδειξε να δυσκολεύεται καθόλου από την όλη διαδικασία (τον παρακολουθούσαμε στον καρδιοτοκογράφο) και ελπίζω και η μικρή τώρα το ίδιο.

Εύχομαι την επόμενη φορά (αν θελήσει ο Θεός να μου χαρίσει και 3ο) να σπάσουν τα νερά μου και να πάω με πόνους στην κλινική για να ζήσω και αυτή την εμπειρία. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία......................!!!!!!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρες!!!! όπως κ να γεννήσετε τελίκά καλά να είναι το παιδί.... μην ξεχνάτε οτι δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε κ πολύ έναν τοκετο διοτι υπάρχει κ ο παράγοντας του να καταπιει το μωρό τα κακά του. κ αυτό δεν πρέπει να γίνει, οπότε πρέπει να έρθει η πρόκληση. τώρα το αν θα καταλήξει σε καισαρική, είναι απόφαση του γιατρού κ είναι για το καλό κ του μωρού κ της μαμάς. οπότε απφασίζει ο γιατρός.

εμείς κάναμε το ντόπλερ σήμερα΄, όλα καλά, εξελίσονται πολύ καλά τα πράγματα. 1850 ο μικρός, κ η μονήρη αρτηρία δεν μας πειράζει ακθόλου αφού η μέχρι τώρα άναπτυξή του συμβαδίζει μη την ηλικία της κύησης. περιμένω τηλ από το ιατρείο πλέον να μου κλέισουν το επόμενο ραντεβού.

πήραμε κ λίγα καινούρια φανελάκια του μπέμπη κ επιστροφή στην βάση μας.

Μιλινάκι λογικά ναι γιατί είχα στείλει e-mail μόνο σε Frezyderm, babylino & προδέρμ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Χαρά, γιατί ο γιατρός μου έδωσε καταληκτική ημερομηνία πάνω από 2 βδομάδες νωρύτερα από την ΠΗΤ μου γιατί βγαίνει πολύ μεγαλύτερο το μωρό και με έχει φάει η αγωνία, θα μας έχει κάνει ο μπέμπης τη χάρη μέχρι τότε;

Άσχετο, για εκείνο το γερμανικό λίκνο έκανες τίποτα, τελικά;

Πάντως για το τρίτο μωράκι, στο εύχομαι από καρδιάς!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...