Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαρία καλωσόρισες στο παρεάκι μας!!!!! με το καλό η μπουμπού σου κ με ένα πόνο.

Αφού είναι ο γιατρός σου στο Ιασώ, εκεί να πας. κ αφού είσαι τόσο ευχαριστημένη μαζί του, αυτό μετράει. τώρα όσο αφορά τα νοσοκομεία, γνώμη μου πάντα, όλα τα ίδια πάνω-κατω προσφέρουν. κ εγώ σκεφτόμουν να πάω στο Ρέα, αλλά τελικά θα πάω Αρεταίειο. όλα καλά να πάνε κ στην τελική νοσοκομείο είναι, όχι ξενοδοχείο για διακοπές... χαχαχαχαχαχαχα

Zounitsa μου έχεις απόλυτο δίκιο,όσον αφορά τα μαιευτήρια ,όλα καλά είναι....3-4 μερούλες να παραλάβουμε τα μωρά μας και μέτα στα σπιτάκια μας!!!!!!!Σου εύχομαι πραγματικά να γεννήσεις και συ με το καλό...και όλα να πάνε πρίμα:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Αγοράκι ή κοριτσάκι ;

Διαφημίσεις

Χαίρεται!!!! Γυρίσαμε κι εμείς από γιατρό, αλλα τα πράγμαατα είναι όπως τα φανταζομουν, ψηλα κ πισω , σκληρος τράχηλος, μου πε σεξ, περπατημα, σεξ περπατημα, δεν κανω κ τιποτ αλλο. Το μωρο ειναι ηδη 4 κιλά, φαίνεται 41 εββδομάδων. Τον είδα να προβληματίζεται, δε μου πε κατι για καισαρική αλλα κτάαλαβα οτι ειναι ενα ενδεχομενο. Εγω του είπα οτι πιστεύω πως το χω. Μου πε θα το ξαναμετρήσουμε την άλλη εβδομάδα κ θα το συζητήσουμε. Μόλις βγήκαμε έξω μου λέει ο άντρας μου έχω απορία αν την άλλη εβδομάδα σου πει για καισρική, πόσα δευτερόλεπτα θα περάσουν μέχρι να βάλεις τα κλάμματα. Τι αλλο να κανω για να γεννήσω;; κ εχω κ ολους να μου λενε τι βιαζεσαι να γεννησεις αφου δεν εχει ερθει η ωρα σου. Δεν αντεχω αλλο βρε κοριτσια, ολο γιορτες γενεθλια τυχαινουν τελευταια κ εγω δε μπορω να φάω. Χτες επι μια ωρα μπροστα μου ετρωγαν παγωτα σε κατι γενεθλια, ποσο να κανω οτι δε βλέπω; Κ θα πάρω ολες τις μέρες κ θα καταλήξω σε καισαρική; αμα ειναι να κανω καισαρικη να την κανω τωρα να τελειωνουμε, να συνελθω κ μια ωρα αρχυτερα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

καλησπερα!!

να καλωσορισω το καινουριο κοριτσι,με το καλο η μπεμπα σου!

και γω στο ιασω θα γεννησω πρωτα ο Θεος!

νεφελ να ρωτησω κατι ?αν σε περιπτωση δε γεννησεις μεχρι την αλλη εβδομαδα γιατι θα πας με καισαρικη και οχι με προκληση?

NkOFp3.png

καλησπερα!!

νεφελ να ρωτησω κατι ?αν σε περιπτωση δε γεννησεις μεχρι την αλλη εβδομαδα γιατι θα πας με καισαρικη και οχι με προκληση?

Λογικά με πρόκληση θα πάω, αλλα σε ενα ανέτοιμο για τοκετό σώμα αυτό έχει τεράστιες πιθανότητες να καταλήξει σε καισαρική. Πάντως νομίζω οτι για το παιδι ειναι χειροτερη η προκληση απο την καισαρική. Εμας μας βολεύει γιατι αποφευγουμε ενα χειρουργειο, στο παιδι ομως δημιουργει προβλήματα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

Christina, σε ευχαριστώ πολύ,σου εύχομαι καλή λευτεριά και με ενα πόνο!Καλή γέννα!!!

Καλησπέρα,

γυρίσαμε και εμείς από το γιατρό, μου είπε ότι έχουμε ακόμη περιθώριο. Ο μπεμπούλης είναι 2655 γρ. και τον είδαμε σε εγκάρσια θέση...κακό αυτό, αλλά μου είπε ότι μπορεί και να έτυχε...δεν είναι και τόσο μεγάλο μωρό, οπότε δεν έχει στριμωχτεί ιδιαίτερα και βρίσκει χώρο να κάνει τέτοιες κινήσεις. Γενικά μας είδε πολύ καλά, το καρδιοτοκογράφημα ήταν επίσης καλό και απλά μου είπε να ξαπλώνω από συγκεκριμένη πλευρά για να τον γυρίσουμε.

Κορίτσια, σχετικά με τα μαιευτήρια... εγώ θα συμφωνήσω ότι σημασία έχει πρώτα από όλα ο γιατρός, γι'αυτό και πηγαίνουμε όπου μας πει εκείνος. Κατά τα άλλα, και το χειρότερο από άποψη συνθηκών να είναι κάνουμε ένα ξερό κουράγιο, γιατί έτσι και αλλιως είναι για 3-4 ημέρες και μετά σπίτι μας. Σε τελική τώρα λίγο πολύ, δε διαφέρουν και πολύ σε παροχές.

Κατά τα άλλα, από την εμπειρία μου με την πρόκληση στον προηγούμενο τοκετό, από τις 5 και 30 το πρωί που μπήκα κατάφερα να έχω διαστολή 3 στις 5 το απόγευμα...και τελικά γέννησα στις 11 και 30 το βράδυ. Οι μαίες έλεγαν στο γιατρό μου ότι τσάμπα με ταλαιπωρούσε και ότι τελικά στην καισαρική θα καταλήγαμε αλλά εκείνος ήταν σίγουρος και τους έλεγε να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Αν έπρεπε να το ξανακάνω πάλι έτσι θα το έκανα. Και ήμουν πολύ χαρούμενη που τελικά όλα πήγαν καλά.

Το βασικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου ότι θα πάρει τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή, ώστε να μην πάει τίποτα στραβά ούτε για εσένα ούτε για το μωρό σου.

Kαλημέρα!!!!!!

Νεφελ μου μεγαλο μωρακι!!!! Οπου να ναι θα βγει που θα παει υπομονη!!! Κοντευεις..... Για την προκληση εχω ακουσει πως θελει ποιο πολυ χρονο!!!!

Να σκεφτεις οτι τα βραδυα εχω συσπασεις με πονακια αλλα μετα σκεφτομαι εσενα και λεω οτι ειναι φυσιολογικο γιατι και εσυ ειχες αλλα εχεις παρει τον μισο 9ο!!!!!

Βιβη εμενα ο γιατρος δεν μου λεει τημ θεση γιατι αφου ειναι 2200 εχει χωρο να γυρισει!!! Σε ποια πλευρα σου ειπε να κοιμασαι???

Μαρια καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ μηπως γέννησες??????????????????????????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!

Βιβη εμενα ο γιατρος δεν μου λεει τημ θεση γιατι αφου ειναι 2200 εχει χωρο να γυρισει!!! Σε ποια πλευρα σου ειπε να κοιμασαι???

Καλημέρα Μάγδα!

Από τη δεξιά πλευρά μου είπε να ξαπλώνω, γιατί έχει απλωθεί από την άλλη και ελπίζουμε έτσι να τον γυρίσουμε.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

AKOOOOOMA!!!!!!!!!!!

Κοιτα μην σε περασω........:tongue::tongue::tongue::tongue: Λοιπον πονταρω τη Πεμπτη:):):):) Εαν κερδισω θα κερασω στον εαυτο μου ενα προφιτερολ!!!!:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα Μάγδα!

Από τη δεξιά πλευρά μου είπε να ξαπλώνω, γιατί έχει απλωθεί από την άλλη και ελπίζουμε έτσι να τον γυρίσουμε.

Εγω το βραδυ δεν βολευομαι απο μια πλευρα αλλαζω σχεδον καθε ωρα γιατι ποναει η κοιλια μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...