Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φεγγαρένια μου, η κοιλιά μου είναι ακόμα πολύ ψηλά, η μπέμπα πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ (πριν ένα μήνα ακριβώς ήταν 2300) και δεν έχω καθόλου συσπάσεις-πονάκια-και όλα να συναφή. Ακριβώς όπως και στην 1η μου εγκυμοσύνη "ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ" και μεθαύριο κλεινω την 38η εβδομάδα. Αν τα πράγματα είναι όπως τα φαντάζομαι προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα μου κλείσει ραντεβού στην κλινική........

.....αλλά μην στεναχωριέσαι...μέχρι τότε θα έχεις γεννήσει εσύ :wink:

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

εχουμε 4 μερες διαφορα πητ κι εγω δε τρελενομαι να σου πω στα συμπτωματα αλλα σε καμια περιπτωση δε θα επιτρεψω να επεμβει πριν την πητ το μωρο εχει δικαιωμα να αποφασισει ως την τελευταια στιγμη! κι εγω είμαι 38 και και το μωρο παει για 4κιλο είναι ηδη 3500 αλλα θα περιμενω να του γινει η ορεξη...

Καλά κάνεις και περιμένεις αφού έχεις κουράγιο. Ο πρώτος μου δεν θα κατέβαινε και 42 εβδομάδες να περιμέναμε γιατί δεν είχε σωστή στάση το κεφαλάκι του....με το αφτί κατέβαινε ο χαζούλης μου....χιχιχι.....γι'αυτό χρειαστήκαμε και 18 ώρες να τον κατεβάσουμε. Τώρα σ'αυτήν την σουσουράδα αν δεν έχει μεγαλώσει πολύ (δλδ αν δεν είναι πάνω από 3500) θα περιμένω κι εγώ γιατί δεν είμαι έτοιμη ακόμα (πρακτικά, όχι ψυχολογικά) και επίσης δεν μπορώ να πω πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα η κοιλιά...είμαι και στο σπίτι πλέον...σούπερ!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!Είμαι και γω μανούλα Αυγούστου 2013.Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες καλή λευτεριά και με ένα πόνο!!!!!!Μήπως κάποια από εσάς γέννησε στο ΙΑΣΩ πρόσφατα και θα μπορούσε να μου πεί αν έμεινε ευχαριστημένη;

γεια σου μαρακι εγω προκειται να γεννησω στο ρεα αλλα απόφιλες μου που εχω ακουσει που γεννησαν εκει λενε πως είναι καλα αλλα καπως ακαριβα εσενα τι τιμες σου δωσανε γιτρος +μαιευτηριο;

Γεια σας και από εμένα.

Χαρά, και εγώ χρειάστηκε να πάω για πρόκληση στο πρώτο μου παιδάκι, αλλά είχμε ξεπεράσει την ΠΗΤ και δεν ήθελε ο γιατρός να το ρισκάρουμε άλλο. Και επίσης μου είχε πει ότι με τον τρόπο που ερχόταν ο τοκετός δε θα ξεκινούσε από μόνος του. Δηλαδή ερχόταν μεν με το κεφάλι, αλλά μπρούμητα και όχι ανάσκελα όπως θα έπρεπε. Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά μετά από 18,5 ώρες!

Βέβαια αυτά είναι θέματα που αποφασίζει κυρίως ο γιατρός σε συννενόηση με την έγκυο, μιας και την αφορά άμεσα, πάντως εγώ δε θα συμφωνούσα στην πρόκληση υπό διαφορετικές συνθήκες.

Σ' ευχαριστώ Φεγγαρένια!

Βιβή μου κι εγώ κάπως έτσι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Ο μόνος λόγος που θα συμφωνήσω να πάω για πρόκληση αυτή τη φορά είναι το βάρος του μωρού. Αν είναι πολύ μεγάλο και δεν έχω καθόλου προϋποθέσεις δεν θα περιμένω πολύ γιατί παρ' όλο που είμαι ψηλή η λεκάνη μου δεν είναι πολύ φαρδιά και φοβάμαι λίγο μην καταστρέψω το σύστημα εκεί κάτω. Ήδη με τον πρώτο τοκετό είχε δημιουργηθεί ένα ψιλοπροβλήματάκι...το οποίο με ασκήσεις προσπάθησα πολύ για να το εξαλείψω.

Βέβαια πανω απ' όλα το μωρό, αλλά και η μαμά να είναι καλά........................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

βρε χαρουλα αν είναι δυνατον μου φαινεται λιγο τραβηγμενο η μανα μου πριν 30 χρονια γεννησε φυσικα δυο παιδια τετρακιλα είναι μετριου υψους και με καθολου φαρδια λεκανη και δεν ειχε ποτε ης προβλημα για ψαξτο λιγο και ζητα μια δευτερη γνωμη. κι εγω για τετρακιλο παω κι ο γιατρος μου είπε πως το μονο που δεν μπορουμε να αποφυγουμε είναι η περινεοτομη... Αλλιως οταν το ειδε 3500 θα μου λεγε ελα να το βγαλουμε τωρα!

πόσο ζηλεύω που μιλάτε για τοκετούς...... εγώ ακόμα δεν το σκέφτομαι.

Φεγγαρένια είδες τις τιμές??? όλα ανεβαίνουν, η πληροφορική πέφτει κ μαζί της κ το κέρδος μας .... άσε.

Μαλακτικό εγώ δεν βάζω, είναι ήδη πολύ "μαλακό" το απορυπαντικό.

κ εμένα 2 κουτιά ήρθαν προδέρμ, φάκελος από frezyderm κ κουτί από babylino. όντως το πιο ωραίο. αλλά κ προδέρμ καλό είναι. εμένα είχαν μέσα οδοντόκρεμα παιδική, μωρομάντηλα μικρή συσκευασία, κουπόνια, στο ένα είχα αφρόλουτρο για το μωρό κ στο άλλο για την μαμά. δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

γεια σου μαρακι εγω προκειται να γεννησω στο ρεα αλλα απόφιλες μου που εχω ακουσει που γεννησαν εκει λενε πως είναι καλα αλλα καπως ακαριβα εσενα τι τιμες σου δωσανε γιτρος +μαιευτηριο;

Γεια σου φίλη μου,με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου,μ' ένα πόνο!!!!!!Και μένα ο γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ και είχα αποφασίσει αρχικά να γεννήσω εκεί.Τελικά όμως έφυγε από το ΡΕΑ και θα γεννήσω τελικά στο ΙΑΣΩ.Ψαχτήκαμε όμως πολύ με τον άντρα μου και τελικά νομίζω οτι το Ιασώ είναι καλύτερη επιλογη για εμάς.Καταρχάς μένουμε πολύ κοντά στο συγκεκριμένο μαιευτήριο ,ποιος ο λόγος να τρέχουμε τέρμα Συγγρού;Μετά είναι και το άλλο:το Ιασώ έχει καταντήσει να είναι το ποιο φθηνό νοσοκομείο αυτή τη στιγμή που μιλάμε!!!!!!!Σύμφωνα με το τελευταίο τιμολόγιο,που έχει εκδόσει τον προηγούμενο μήνα,ένα τρίκλινο superior (καταργήθηκαν τα απλά τρίκλινα)με ΕΟΠΥΥ...για φυσιολογικό τοκετό κοστίζει 1017 ευρώ ,συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 13 % η τιμή, και για καισαρική γέννα κοστίζει 1187 ευρώ !!!!Εψαξα και στα άλλα τιμολόγια των άλλων μαιευτηρίων και πίστεψε με είναι ακριβότερα.Ο γιατρός μου είναι μαιευτήρας-εμβρυολόγος και δεν πλήρωσα καμία απολύτως εξεταση (ούτε αυχενική ,ουτε Β'επιπέδου ούτε doppler ).......με εξετάζει κάθε 15 μέρες και φυσικά δεν έδωσα χρήματα ούτε μια επίσκεψη στο Ιατρείο του.Έχει ολους τους κατάλληλους υπέρηχους και δεν χρειαστηκε να τρέχω σε άλλους για τις ειδικες εξετασεις.Μου ζήτησε 1500 ευρώ μαζί με τη μαία του ,που φυσικά θα είναι κοντά μου σε όλη τη διαδικασία τοκέτου και αργότερα στο δωμάτιο ανάρρωσης θα με επισκέφτεται και θα με βοηθήσει στο θηλασμό και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστώ.Δεν ξέρω αν είναι καλά αλλά εγώ νιώθω πολύ ικανοποιημένη και απο τη συμπεριφορά του γιατρού και από την τιμή που μου έκανε (σημείωση ,μου ειπε οτι αν μπορεί θα κάνει και κάτι καλύτερο όσον αφορά το οικονομικό θέμα).Επίσης μίλησα με τη μαία μου και μου είπε οτι στο ΡΕΑ γίνεται πανικός,έχει πολύ κόσμο ενώ στο Ιασώ επειδή μειώθηκε η κινηση σε γέννες,αναγκάστηκαν να κάνουν καλύτερες τιμές και φυσικά οι παροχές του Ιασώ είναι άπαιχτες ...τι να πω; Μακάρι να γεννήσουμε εύκολα και τα μωράκια μας να είναι καλά!!Αλήθεια πότε γεννάς;αγόρι ή κορίτσι;Εμένα είναι το πρώτο μου και είναι κοριτσάκι :P:p:p:p:p:p:p:p

Μαρία καλωσόρισες στο παρεάκι μας!!!!! με το καλό η μπουμπού σου κ με ένα πόνο.

Αφού είναι ο γιατρός σου στο Ιασώ, εκεί να πας. κ αφού είσαι τόσο ευχαριστημένη μαζί του, αυτό μετράει. τώρα όσο αφορά τα νοσοκομεία, γνώμη μου πάντα, όλα τα ίδια πάνω-κατω προσφέρουν. κ εγώ σκεφτόμουν να πάω στο Ρέα, αλλά τελικά θα πάω Αρεταίειο. όλα καλά να πάνε κ στην τελική νοσοκομείο είναι, όχι ξενοδοχείο για διακοπές... χαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...