Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!!!

Επιτέλους σας γράφω από το σπίτι...ο μικρός κοιμάται και η μπουμπού στην κοιλιά χωροπηδάει σαν τρελλή. Το απόγευμα έχουμε γιατρό και μάλλον θα αποφασιστεί αν θα περιμένουμε να σπάσουν τα νερά ή αν θα πάμε με πρόκληση. Με το σπίτι ακόμα δεν τελειώσαμε αλλά τουλάχιστον συμμαζευτήκαμε λιγάκι.

Όλες οι κοιλίτσες καλά?

FQzVp3.png

92nJp3.png

του 96 φαντασου ταχυτητα χιχιχιχιχιχι!

γεια σου χαρουλα ναι όλα καλα εσυ γιατι να πας για προκληση ασε γιατι με πιανουν και μενα κατι ανησυχιες τωρα που αργει ο μπεμπης...

κοριτσια μολις απλωσα το πρωτο πλυντηριο της μπεμπας!!!!!!!!τι ωραια κ μικροσκοπικα ρουχαλακια!!!!!!!!!!!δειγματακια μου χουν ερθει σχεδον απ ολες τις εταιρειες.μου ρθε κ ο αποστειρωτης της chicco σημερα ειναι καλο?εσεις ποιον πηρατε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημέρα ή μαλλον καλησπέρα!!!!:):):)

Μου φερανε απο τα beneton μια φουφουλίτσα αλλο πραγμα:):):) Θα ειναι το ρουχαλάκι εξόδου μας:):):)

Χαρα καλό γιατρο!!!! για να δουμε τι θα πει

Φεγγαρένια που θα παει ο κυριος θα βγει!!!!! Τωρα θα βγει σημερα??? Αυριο???? ή σε 10 μερες δεν ξερω...... ειναι και λιγο χαλαρος δεν βιαζετε;):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ναι μαγδουλα ιδιος ο πατερας του ο κοσμος να χαλαει αυτος φεεεεεεεεεεεεετα! και το θεμα είναι πως μπορει να κοπανιεσαι κι αυτος χαλαρα να τα κανει όλα στην ωρα τους!!!!

Διαφημίσεις

ετσι βρε μαγδουλα αντρες...αν και ο αντρας μου με τον αδερφο μου δε μοιαζουν καθολου... αντρας κι αυτος αλλα τερμα αγχωτικο πλασμα... οδικος μου ζει σε νιρβανα αλλα να σου πω γι αυτο μ αρεσει!!!!

babylino ηρθε και ηταν πολυ καλο! pampersδινουν στο μαιευτηριο γιατι δυο κουτια προδερμ θελω κι εγωωωωω μου χει ερθει ενα και το χω λατρεψει!

Δεν ξερω... η διαφορα τους ηταν στα κουπονια το ενα ειχε ημερομηνια ληξηςμεχρι τελος ιουλ και το αλλο μεχρι τελος Σεπ και ειχαν μεσα αφρολουτρο - μωρομαντηλα και κρεμα συγκαματος!!!!!!!

ετσι βρε μαγδουλα αντρες...αν και ο αντρας μου με τον αδερφο μου δε μοιαζουν καθολου... αντρας κι αυτος αλλα τερμα αγχωτικο πλασμα... οδικος μου ζει σε νιρβανα αλλα να σου πω γι αυτο μ αρεσει!!!!

Καλυτερα να ειναι χαλαρος παρα να σε αγχωνει!!!! εγω αγχωνομαι απο μονη μου εαν με αγχωνε και ο αντρας μου θα ειμουν για τρελο χαπια!!!!!

Αχ πειναω παω για φαι:P:p:p

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...