Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Κατ' αρχήν καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν εξετάσεις και επίσκεψη στο γιατρό!

Επειδή απ' ό,τι διαβάζω πολύ πλυντήριο και σιδέρωμα πέφτει αυτές τις μέρες, να σας πω και μια συμβουλή που διάβασα, ότι καλό είναι αν έχεις πάρει πολλά καινούρια βρεφικά ρουχαλάκια να μην τα πλύνεις όλα από την αρχή αλλά να κρατήσεις τα περισσότερα με τις ετικέτες τους επάνω. Έτσι αν εν τέλει δεν κάνουν στο μωρό έχεις περισσότερες πιθανότητες να στα αλλάξουν στο μαγαζί ή ακόμα και να πιάσεις καλύτερη τιμή αν αποφασίσεις να τα πουλήσεις, π.χ. σε κάποιο site δημοπρασιών, για να μην πάνε χαμένα.

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!! Μα καλά, καμία δεν έχει ξυπνήσει;; Πήγα για φωτόλυση πρωί πρωί και τώρα αράζω... Ιωαννάκι εγώ το υγρό το έβαλα στη θήκη του όπως το βάζω και για τα δικά μας και τα έπλυνα στους 30, έτσι κι αλλιώς δεν ήταν βρώμικα... Μιλλικάκι αυτό που λες πολύ ενδιαφέρον αλλά δε νομίζω να εφαρμόζεται στην Ελλάδα! Εδώ πας με την κάρτα αλλαγής και σου βγάζουν την ψυχή, λες να μας το αλλάξουν μόνο με το καρτελάκι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!! πως είστε??? οι μανούλες καλά??? καλά θα είναι, θα πετάνε στα σύννεφα με τα μπεμπούλια τους αγκαλίτσα...!!!!

κ εγώ κανονικά στην θήκη του το βάζω το απορυπαντικό, αλλά τα πλένω στους 40. κ τα μπεμπέ μετά στεγνωτήριο. η καλύτερη απόλυμανση....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ω πολυ ενδιαφερο ειναι και ισοπ ή οχι; λες να ετοιμαζομαι ε; κι ο μπεμπης εχει ηρεμισει αρκετα αλλα που να κουνηθει το τετρακιλο χωραει; αχ βρε μπεμπη αχ τι καταλαβαινεις να ξερα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...