Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα καλημερα

τι κανετε?

Floretta να σου ζησουν τα αντρακια σου.Καλο σαραντισμο τωρα σε ολους σας!!!!!!!!!Οταν μπορεσεις μπες να μας πεις λεπτομερειες........τελικα με καισαρικη γεννησες η μηπως τα καταφερες με φυσιολογικο?

Sagreluna εισαι η επομενη εκτος αν υπαρξει κανενα outsider(πχ εγω!).Τα αγορακια αργουν να βγουν σου το ειπα και εχτες!Αλλα απο την αλλη οσο περισσοτερο κατσουν μεσα τοσο καλυτερα.Υπομονη και σε σενα!

Zuzu λες να βρεθουμε στο Λητω?Δεν με βλεπω να φτανω την τελικη μου αλλα ποτε δεν ξερεις!Να ξερεις οτι μεχρι και τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει το μωρο ακομα και την ωρα της γεννας.Σε καταλαβαινω παντως που ανησυχεις αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια οτι ειναι καλυτερο για σενα και το παιδι......

Ιωαννακι απο παναδες δεν ξερω δεν ειχα ποτε αλλα και εγω πιστευω οτι αν οφειλονται στην εγκυμοσυνη μπορει και να φυγουν......

Αννουλα καλημερα!Ολα καλα?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Φλό μου μια χαρά, μου κάνει τη χάρη κ ο καιρός γιατί κάνει κρύο λέμε.... την παρασκευή πάω για ντόπλερ κ θα δούμε.... εσύ???? την παλεύεις ακόμα????

Την παλευω τι να κανω μπορω και αλλιως?Ευτυχως τα αγριμακια μου μεχρι 31 πανε παιδικο οποτε ξεκουραζομαι τωρα τα πρωινα που δεν δουλευω κιολας!

Εγω ντοπλερ την Τριτη και εχω μια αγωνια για το βαρος της μπουμπους.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κ εγώ έχω αγωνία για το βάρος γιατί έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία κ θα πρέπει από εδώ κ πέρα να παρακολουθούμε το βάρος μήπως σταματήσει κ θα πρέπει να γεννήσω. πιστευω να φτάσω μέχρι 38. ο γιατρός μου δεν ανησυχεί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Δεν σας ειπα και εγω τα νεακια μου απο τον γιατρό!!!!

Λοιπον μου σταματαει μαγνησιο (λεει τις συσπασεις τις θελουμε οταν δεν ειναι συχνες) και μου σταματαει και το salospir!!! Θα με δει σε 10 μερες να με βαλει καρδιοτοκογραφο και να κανω ενεσα για το reshus αρνητικο που εχω!!!! Η μπεμπα ειναι 2.200 ειπε πως ειναι μια χαρα!!!

Αλλα βρε κοριτσια οταν κοιτουσα τον υπερηχο ειδα ότι

το BPD(περιμετρος κεφαλης) ηταν 10 μερες μεγαλυτερο

Το ΗC (μετρηση κοιλια) ηταν 7 μερες μεγαλυτερο

και το AC (περιμετρος κοιλιας) 3 μερες μικροτερο????????

Το μονο που σχολιασε ειναι να σταματησω την διατροφη για το ζαχαρο!!!!! Και οτι το 130 που αναιβενει 1 ωρα μετα το πρωινο δεν πειραζει!!!!! Δεν ρωτησα τπτ γι' αυτο και τωρα προβλημματιζομαι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα σε βρισκω μαγδουλα α και μας είναι καπως δυσαναλογα αλλα σκεψου πως οι μετρησεις δεν ειναι παντα ακριβης είναι αναλογως τη σταση και την παραμορφωση του υπέρηχου οποτε μην σε ανησυχει κατα τα αλλα όλα περιφημα μου φαινονται αντε με το καλο!

Μάγδα, κι εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι όλες οι μετρήσεις στον υπέρηχο είναι +/- 15 μέρες, αλλά αν βλέπουμε ότι όλο μεγαλώνει και οι αποκλίσεις είναι μέσα σε αυτό το διάστημα δεν ανησυχούμε! Αντίστοιχα και με τα κιλά μπορεί να πέσει έξω..

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Απο τις ειδησεις εβγαλα δυο συμπερασματα στο καφε μας θα ανηκε η Κειτ διοτι ολη η βρετανια περιμενει απο ωρα σε ωρα τον διαδοχο(Φεγγαρενια και αυτη θα σε φαει;):))

Και το δευτερο προσοχη στα κουνουπια παρτε τα μετρα σας για το κουνουπακι του Νειλου!!!!!

Φιλακια παω για παγωτακι;):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Τι ωραίος δροσερός καιρός σήμερα - νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουμε παράπονο φέτος, φτου να μην το ματιάσω αλλά έχουμε αποφύγει τους καύσωνες μέχρι στιγμής, λες και μας κάνει ειδικά εμάς τη χάρη ο καιρός!

Μάγδα, μην ασχολείσαι με τις μετρήσεις, κατ' αρχήν δεν είναι και τόσο ακριβείς. Κατ' αρχήν αν ο γιατρός δεν βλέπει πρόβλημα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, κατά δεύτερον αυτές οι μετρήσεις δείχνουν μια γενική εικόνα και δεν είναι απόλυτα ακριβείς. Ένα χιλιοστό να κάνει λάθος ο γιατρός και βγαίνουν άλλες οι αναλογίες.

Ζuzu, γι' αυτό με τον φακό δεν είμαι καθόλου σίγουρη γιατί ένα βιβλίο που έχω εγώ λέει το ανάποδο, ότι τα έμβρυα στην κοιλιά προσπαθούν να απομακρύνονται από το έντονο φως - θα μου πεις τώρα και πώς βγαίνουν έξω στο τέλος αλλά στις εξωθήσεις, με τις συσπάσεις, μπορεί να μην έχουν κι άλλη επιλογή!

Flosummer, περαστικά στη μανούλα σου!

Ioannaki28, κι εγώ για αντιηλιακό μόνο έχω ακούσει ότι βοηθάει και ότι συνήθως φεύγουν μετά. Αλλά αν δεις ότι και μετά την εγκυμοσύνη δεν φεύγουν μην το αφήσεις, δες κανένα δερματολόγο σύντομα γιατί φαντάζομαι ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο εύκολη θα είναι η αντιμετώπιση (έχω μια συνάδελφο, μεγάλη σε ηλικία, που της έμειναν μόνιμα πολύ έντονες πανάδες και τις καλύπτει συνέχεια με make-up, μη σε πανικοβάλω, όμως, γιατί είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία και όταν γέννησε (πριν 25 χρόνια περίπου) δεν υπήρχαν τα laser, τα peeling και οι υπόλοιπες θεραπείες που υπάρχουν τώρα).

Κατά τα λοιπά εμένα και τον άντρα μου μας έχει πιάσει μια φρενίτιδα να τα ετοιμάσουμε όλα (ή τουλάχιστον τα πιο βασικά) ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε μετά να πάμε ένα 4ήμερο διακοπούλες στο χωριό και μετά να περιμένουμε πλέον. Αύριο θα μας εγκαταστήσουν air condition στο δωμάτιο του μπέμπη και Παρασκευή έρχεται ελαιοχρωματιστής για βάψιμο. Μιας και άρχισαν οι εκπτώσεις λέω να εφορμήσω στα μαγαζιά για να ψωνίσω ρουχαλάκια για το μπέμπη, σεντονάκια κ.α., οπότε είμαστε μέσα στο τρέξιμο!

Θέλω να αγοράσω και ένα βιβλιαράκι - λεύκωμα, από αυτά που είναι για να τα συμπληρώνεις με πληροφορίες για το μωρό, π.χ. τι μέρα ήταν όταν γεννήθηκε, πώς ήταν η πρώτη του μέρα στο σπίτι, πότε χαμογέλασε για πρώτη φορά κ.ο.κ. Μήπως έχει να μου προτείνει καμία ένα ωραίο για αγοράκι;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

εκανα εξετασεις σημερα ελπιζω να ναι οι τελευταιες ολα καλα ευτυχως ο σιδηρος απο 20 πηγε 43.κοριτσια με πηρε τηλ η κουνιαδα μου μετα απο πολυ καιρο (μενει 2 τετραγωνα παρακατω εχει να ρθει σπιτι κανα εξαμηνο)κ τι μου ειπε?ποτε ειπαμε οτι γεννας?κ της λεω γιατι ρωτας?θελω να παω διακοπες μου λεει κ εγω τι να κανω δηλαδη που εσυ θες να πας διακοπες?να πας κ να περασεις κ καλα.ε θελω να δω την ανιψια μου πριν παω,της κανω δεν ξερω ακομα αλλα μη σκας πηγαινε διακοπες κ οταν γυρισεις εμεις εδω θα ειμαστε.δεν παει καλα η κοπελα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μάγδα μην δίνεις σημασία στις μετρήσεις εφόσον ο γιατρός σου δεν είπε κάτι.

Ιωάννα, τι τραβάς κ εσύ...!!!!! να φτιάξουμε κλαμπ "κουνιαδόπληκτες".... χαχαχαχαχα εε μην την περάσεις κ για γαϊδούρα, τουλάχιστον ρώτησε.... χαχαχαχαχα

όντως αυτό το καλοκαίρι είναι για εμάς.... σε λίγο θα βγάλουμε κουβέρτα..!!! χαχαχχαχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Να ζήσουν τα μπεμπόνια και με το καλό και εμείς να κρατήσουμε τα δικά μας στην αγκαλιά μας.

Σχετικά με τις πανάδες, δεν ξέρω να προτείνω κάτι, αλλά γενικά ισχύει ότι τα περισσότερα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φεύγουν μόνα τους το πολύ μετά από 10-30 ημέρες από τον τοκετό. Οπότε κάντε λίγο υπομονή και γενικά δώστε λίγο χρόνο στον οργνισμό σας να επανέλθει μετά τον τοκετό.

Εγώ αύριο πάω γιατρό, περιμένω να δω τι θα μου πει με αγωνία. Γενικά καταλαβαίνω πολύ χαμηλά το μωρό, ίσως όμως απλά να έχω κουραστεί πολύ αυτές τις ημέρες.

Ευτυχώς πάμε καλά με τις ετοιμασίες 3 πλυντήρια σιδερώθηκαν και τακτοποιήθηκαν, έχω άλλο ένα έτοιμο, με κάτι ρουχαλάκια που αγόρασα σήμερα και μένουν μόνο τα ρούχα της μικρής μου που έχω φυλαγμένα και δεν έχω προλάβει να δω. Αν και οι εποχές διαφέρουν πολύ, γιατί την κόρη μου την έκανα Απρίλιο, όλο και κάτι unisex θα έχω αλλά μάλλον σε μεγαλύτερα νούμερα.

Οι αγορές του μαιευτηρίου έγιναν και το μόνο που μένει είναι να φτιάξω το βαλιτσάκι μου.

Αυτά κορίτσια, καλό βράδυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...