Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ioanna εγω δεν εχω παναδες, μηπως να βαζεις αντιηλιακη?αλλα συνεχεια εισαι δεν εισαι στον ηλιο,εχω ακουσει βοηθαει!!

zuzu ξαναπηγες στο γιατρο απο την τελευταια φορα?

μηπως εχει γυρισει?

καλημερα κιολας σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω βγαλει αρκετες καφε παναδες στο προσωπο το χει καμια αλλη?

και εγώ το έχω δυστυχώς, αλλά δεν ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη.

Μια ζωή μια χαρά ήμουν, μέχρι να πάρω ένα συγκεκριμένο αντισυλληπτικό χάπι, που υποτίθεται ότι είχε και ελάχιστη περιεκτικότητα σε δραστική ουσία. Από την πρώτη εμφάνισή τους, ο,τι έχω δοκιμάσει υπήρξε μόνο προσωρινή λύση, οι πανάδες ξαναεμφανίζονταν. Ούτε καν όταν σταμάτησα τα χάπια, πριν μείνω έγκυος, δεν έφυγαν. Τώρα, με το καλοκαίρι και με την εγκυμοσύνη, είμαι εντελώς pizza face :oops:. Και εννοείται ότι δεν βγαίνω τα τελευταία χρόνια χωρίς αντιηλιακό 30-50 SPF...

Αν ξέρετε καμία μαγική λύση....

UaT6p3.png

zuzu ξαναπηγες στο γιατρο απο την τελευταια φορα?

μηπως εχει γυρισει?

Την επόμενη Πέμπτη έχω ξανά ραντεβού, αλλά τώρα πλέον εκπαιδεύτηκα τόσο καλά, που ψηλαφίζω ακριβώς που είναι το κεφάλι. Και, guess what, ο,τι τούμπες και να κάνει, το σκληρό κεφάλι παραμένει στο ίδιο σημείο. Δεν μου αφήνει καν μια ψεύτικη ελπίδα :?

UaT6p3.png

βαζω αντηλιακο συνεχεια.αλλα τιποτα.η μαμα μου μου πε οτι μετα την εγκυμοσυνηη εξαφανιζονται.οσο για μαγικη λυση υπαρχει η δερμοαποξεση κατι σαν χημικο πηλινγκ,δουλευα σ ενα δερματολογο κ εκανε τετοιες θεραπειες οπως κ για τις ραγαδες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

και είδες εκπληκτικά αποτελέσματα; Θυμάσαι μήπως κόστος και περίπου πόσες συνεδρίες χρειαζόταν;

Για μένα δούλεψε πολύ καλά μια κρέμα που μου την φτιάξανε στο φαρμακείο που περιείχε Hydroquinone και Tretinoin, σβήστηκαν όλα. Ύστερα από κάποιους μήνες, στα ίδια σημεία, εμφανίστηκαν ακριβώς οι ίδιες πανάδες. Μακάρι να είναι αποτελεσματική η θεραπεία για την οποία λες, να μην είναι πεταμένα λεφτά. Ίσως κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ μετά.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Την επόμενη Πέμπτη έχω ξανά ραντεβού, αλλά τώρα πλέον εκπαιδεύτηκα τόσο καλά, που ψηλαφίζω ακριβώς που είναι το κεφάλι. Και, guess what, ο,τι τούμπες και να κάνει, το σκληρό κεφάλι παραμένει στο ίδιο σημείο. Δεν μου αφήνει καν μια ψεύτικη ελπίδα :?

πφφ δεν θελει να γυρισει το ατιμουλικο δηλαδη?

καλα δεν πειραζει εσεις να ειστε καλα και ας πατε με καισαρικη!!

ιωαννα ευχομαι να εχει δικιο η μαμα σου και να εξαφανιστουν μετα οι παναδες!

NkOFp3.png

Φλώρα να σου ζήσουν!!!!!!! να είναι γερά, καλότυχα και να τα καμαρώνετε!!!!!!

Φεγγαρένια το κέρδισα το στοίχημα.... χαχαχαχαχαχα υπομονή έρχεται κ η σειρά σου!!!!!!

οι πανάδες κορίτσια βγαίνουν στην εγκυμοσύνη ή γίνονται εντονότερες. συνήθως φεύγουν αλλά όχι σε όλο το ποσοστό. κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί. κ με θεραπείες σε κέντρα αισθητικής.

καλημερες!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

και είδες εκπληκτικά αποτελέσματα; Θυμάσαι μήπως κόστος και περίπου πόσες συνεδρίες χρειαζόταν;

Για μένα δούλεψε πολύ καλά μια κρέμα που μου την φτιάξανε στο φαρμακείο που περιείχε Hydroquinone και Tretinoin, σβήστηκαν όλα. Ύστερα από κάποιους μήνες, στα ίδια σημεία, εμφανίστηκαν ακριβώς οι ίδιες πανάδες. Μακάρι να είναι αποτελεσματική η θεραπεία για την οποία λες, να μην είναι πεταμένα λεφτά. Ίσως κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ μετά.

παρα πολυ καλα αποτελεσματα ειχαν το κοστος τοτε ηταν 60 ευρω η συνεδρια κ εκανες περιπου 4.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!!!

Φλορετα να σου ζησουν τα αντρακια σου να ειναι καλότυχα και γερα!!!!!

Ζυζυ ελπιζω να γυρισει ο μικρουλης!!!!

Για τις παναδες εχω ακουσει οτι φταει ο ηλιος.

Χριστινα καλό καρδιοτοκογραφο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Φεύγω και εγώ, το απόγευμα πηγαίνω και σε ένα σεμινάριο θηλασμού:

Μαιευτήριο ΛΗΤΩ: Δωρεάν ενημέρωση εγκύων για το μητρικό θηλασμό - Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013, 18:00.

Για να δούμε τι άλλο θα μας μάθουνε... Θα σας δω εκεί αν αποφασίσει καμία από ΄σας να έρθει, θα έχω μια πορτοκαλί μπλούζα ;)

Φιλιά!

UaT6p3.png

Ιωαννακι διαβασα οτι το γαλα ειναι προσφορα και ζητηση!!!! Συνεχισε να βγαζεις οσο μπορεις και θα κατεβει!!! ΑΑΑΑ εαν ειναι πληγωμενες οι θηλες παρε κρεμουλα purelan ή τοποθετησε μετα το θηλασμο λίγο γαλατακι δικο σου πανω και αστο, ετσι γιατρευεται!!!! Να το πλενεις με νερο μονο μια φορα την ημερα για να μην χαλαει το ph και απλα να το καθαριζεις λιγο πριν το θηλασμο!!! αυτα διαβασα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ενταξει λοιπόν το παραδεχομαι το εχασα το στοιχημα χιχιχιχιχι αλλα ηθελα πολυ να γεννησει το φλορετακι πρωτο για να ανακουφιστει που είχε και τοσο αγχος δεν πειραζει κερδιζουμε και οι δυο τα ζουζουνια μας! και παλι να σου ζήσουν και να τα χαρεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...