Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλο μου τι να κάνεις????? υπομονή, τελειώνεις κ εσύ...... κατά τα υπόλοιπα καλά??? αυτό έχει σημασία!!!

Καλα ειμαστε Αννουλα.Καταρχας η μητερα μου παει πολυ καλυτερα και ελπιζουμε και σε ριζικη θεραπεια!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ειναι το πθιο ευχαριστο της περιοδου αυτης.

Κατα τα αλλα εγω φυσικα εχω αρχισει και αγχωνομαι υπερβολικα για το πως θα ειναι τα παιδια οταν λειψω στο μαιευτηριο μιας και δεν τα εχω ξανααφησει ποτε και ειναι και κολημενα μαζι μου:(

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

φεγγαρενια καλημερα

μην αγχωνεσαι οταν ειναι να ερθει θα ερθει ο γιοκας σου...........Τα αγορια ειναι και φοβερα τεμπελικα τους αρεσει εκει μεσα και δεν κουνιουνται!!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Ιωάννα, να συνεχίσεις να μας κάνεις παρέα!! Άλλωστε αρκετές από εμάς ελπίζουμε να γεννήσουμε μέσα στον Ιούλιο... :tongue: Περαστικά στο μικρούλη σου και πολλά μπράβο σε σένα που το παλεύεις με το θηλασμό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια γεννησα!!! Τα μωρα ειναι υγειστατα και τοσο γλυκουλια... μολις μπορεσω θα γραψω περισσοτερα! Προς το παρον ειμαι παρα πολυ ταλαιπωρημενη. φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

φλορετακι; καλε ποτε προλαβες; αχ να σου ζησουν τα γλυκουλια αντε κοπελια ξεκουραστηκες μπραβο φιλακια πολλα στα πατουσακια τους και θελουμε λεπτομερειες. Να σου ζησουν!

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 08/07- 3070 κιλα

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις - κ.τ. - 16/07

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Διπλό πάρτι για τη Floreta, γιουυυ χουυυυ! :D :D :D Ελπίζω να είσαι καλά και τα μωρά σου ακόμα καλύτερα! Τελικά βγήκαν αγόρια ή έγινε καμία ανατροπή;

sangreluna, μου φαίνεται ότι έχασες το στοίχημα....

Από μένα κανένα νέο, ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές περί του μπουσουλίσματος, με τους φακούς ή με άλλες μεθόδους. Θα δείξει στο τέλος. dsdoraki, εσύ όντως έχεις πολύ χρόνο ακόμα! Ελπίζω να μην μου κάνει καμία άλλη παρέα. Προφανώς, δεν θα πάρουμε κανένα άδικο ρίσκο, ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου.

Welcome back, flosummer, έχουμε μια μέρα διαφορά, λες να βρεθούμε στο Λητώ; Να δούμε για το ένστικτό σου τελικά...

ioanna27, περαστικά για τον μπεμπούλη σου και μπράβο για το θηλασμό, είσαι παράδειγμα για μας !

UaT6p3.png

Καλημερα κοριτσια....

floreta μου να σου ζησουν τα αντρακια σου,γερα,δυνατα και καλοτυχα να ειναι στη ζωη τους............

Αντε με το καλο και οι υπολοιπες να ερθουν τα μωρακια σας!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσια γεννησα!!! Τα μωρα ειναι υγειστατα και τοσο γλυκουλια... μολις μπορεσω θα γραψω περισσοτερα! Προς το παρον ειμαι παρα πολυ ταλαιπωρημενη. φιλια σε ολες!

να σου ζησουν Φλορετακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

γερα και καλοτυχα να ειναι τα παιδακια σου!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...