Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!!

Φλο!!! τι κάνεις??? πως πας?? χαθηκες.... αλλά με 2 ακόμα παιδιά σε καταλαβαίνω...

οι υπόλοιπες βλέπω φτάνετε στο νήμα του τερματισμού!!!!

Φλώρα μπράβο!!! φαντάσου εμείς που έχουμε ένα παιδάκι κ οι περισσότερες γεννάνε 38η εβδομάδα κ εσύ που έφτασες μέχρι εδώ....!!!!! μπράβο!!!!

Ιωαννάκι χαράς στην υπομονή σου με την "κοπελιά". αφού δεν την πέταξες έξω.... ξεκουράσου κ απόλαυσε τις ετοιμασίες....

οι υπόλοιπες υπομονή!!!!

καλημερα Αννουλα τι κανεις?

Ασε εγω δεν την παλευω καθολου μιλαμε και με τα δυο αγριμια και με τη δουλεια (εχτες ηταν η τελευταια μερα...........ΕΛΠΙΖΩ) και με την κοιλια απεναντι.....τι να κανω?Υπομονη......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

καλημερα ioanna περαστικα στο μωρουδελι σου,κουραγιο και καλη δυναμη σε σενα, θα τα καταφερεις με τον θηλασμο,μπραβο σου που δεν τα παρατας!

καλως την φλο,λογικο να χαθηκες ,με δυο παιδακια εχεις ενα σωρο τρεχαματα!!

στο λητω θα γεννησεις?

μονη μου με βλεπω στο ιασω.......

καλημερα ζουνιτσα!!!!

NkOFp3.png

Ιωαννακι να σου ζησει ο γιοκας σου και να ειναι παντα γερος και καλοτυχος σου ευχομαι...........οσο για τον ικτερο δεν ξερω και πολλα μιας και κανενα απο τα δυο παιδια μου δεν ειχε αλλα νομιζω οτι πολλα μωρακια ανεβαζουν.αρκει βεβαια να το παρακολουθεις..........οσο για το γαλα μπραβο σου που το παλευεις......

flosummer μου το ξερω οτι ο ικετρος δεν ειναι τιποτα και απο τη στιγμη που κανανε και ολες τις εξετασεις και ειναι απολυτα υγειης ηρεμησα .Αλλα να γυρνας σπιτι χωρις το μωρο σου και να το βλεπεις 3 φορες την ημερα για λιγο ειναι οτι χειροτερο.Αλλα ολα οκ τωρα!!!!:P

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Δεν σας πηρα χαμπαρι...................

Ιωαννακι 28 ριξε μπολικο αλατι στο σπιτι σου πριν τη γενικη..................χαχαχαχαχαχα.................ασε και τη σκουπα πισω απο τη πορτα...............μα τι να πω με τετοιους ανθρωπους..................χαρα και στο κουραγιο σου...............εγω μπορει να την εδιωχνα διακριτικα φυσικα.............

Ιωαννακι 27 τελος καλα ολα καλα δηλαδη? Αντε να μπειτε σε ρυθμους καθημερινους κιι εσυ και το μωρο..................να ειστε καλα κι ιοι δυο και οσο για το γαλα, οσο μπορεις παλεψε το αλλα μην σε στεναχωρει κιολας αν δεν αντεχεις...............μονο να ειστε καλα!

Φλο με 2 παιδια και ενα στην κοιλια λογικο ειναι να χανεσαι................οσο για το προαισθημα...........2 εχεις κανει και ξερω θεωρητικα ακομα οτι το προαισθημα της μανας ειναι παντα αληθινο..................οποτε καλο μελετα...................

Χριστινακι να'σαι καλα...................απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειλικρινα αυτο που ευχομαι και προσευχομαι καθημερινα ειναι να ειμαι εγω καλα για να μπορεσω να φερω στο κοσμο αυτο το μωρο................το μωρο αν ειμαι εγω καλα θα ειναι κι αυτο..............και στη γεννα προτιμω να μου εξασφαλισει ο γιατρος το καλυτερο και για μενα και για το μωρο κι ας ερθει οπως πρεπει με φ.τ. ή οχι................

Ζουνιτσα τι κανεις? Ολο για μπανακια ειστε.............μπραβο, μια χαρα...............εκμεταλλευσου το οσο μπορεις ακομα! Εγω μονο ενα εκανα!

Ξεχασα καμια? Συγνωμη αν ναι.................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Καλως τη Φεγγαρενια...................καλημερα!

Κοριτσια, τη Φεγγαρενια αλλαξτε την κλινικη στη λιστα..................εδω θα γεννησει μαλλον....................χαχαχαχαχαχα...................πως εισαι σημερα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Floreta μπραβο σου που τα καταφερες μεχρι εδω.Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα απο εδω και περα οποτε και να ερθουν τα αγορακια σου........οσο περισσοτερο βεβαια κατσουν μεσα τοσο το καλυτερο αλλα εδω που εφτασες με τα διδυμα εισαι σουπερ.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλως τη Φεγγαρενια...................καλημερα!

Κοριτσια, τη Φεγγαρενια αλλαξτε την κλινικη στη λιστα..................εδω θα γεννησει μαλλον....................χαχαχαχαχαχα...................πως εισαι σημερα?

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι μου βγαζεις γλωσσα? Αδικο εχω? Θες κι εδω να τα πω εκτος απο το αλλο καφε...................βαλθηκες να μας ξεγεννησεις ολες (ελπιζω οχι εμενα γιατι παω για Σεπτεμβριο) και μετα να γεννησες..................θα ταιριαζε πολυ να ελεγα μας γκαστρωσες αλλα ολες εγκυες ειμαστε ηδη οποτε...................

Αχ, ρε Φεγγαρενια χαρα στο κουραγιο σου καθε μερα να περιμενεις κι ενω σου ειπε οτι αρχισε η διαδικασια ακομα τιποτα.................εγω που ειμαι τρελα ανυπομονη δεν θα τη παλευα...............θα του ελεγα ελα να το βγαλουμε..............χαχαχαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

χα χαχαχαχαχαχα! νομιζεις πως δεν το σκεφτηκα; αλλα τι να κανω ο αντρας μου με κοιτουσε του στυλ δε θα σαι καλα... αχ πιο ανυπομονο πλασμα από μενα δεν υπαρχει αλλα... ας οψεται ο παιδαρος ιδιος ο πατερας του της υπομονης....

Διαφημίσεις

κορίτσια πετάχτηκα σε μια δουλειά και γύρισα τρισευχαριστημένη καθώς έμαθα οτι μια φίλη μου είναι έγκυος!!!!!!! χάρηκα πολύ, δεν κάνουμε τρελή παρέα με την κοπέλα, αλλά είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας!!!! πολύ το χάρηκα!!!!!

Φεγγαρένια τζάπα κλινική είμαστε..... χαχαχααχαχαχααααα λίγο η μία λίγο η άλλη, θα σε ξεγεννήσουμε!!!! χαχαχαχαα

Δωρακι μου δυστυχώς εγώ δεν κάνω μπάνιο, φοβάμαι πολύ. απλά πάω γιατί πρέπει η μικρή να κάνει μπανάκια κ να είμαι κ εγώ εκεί γιατί είμαι η μαμά κ έχουμε μια αδυναμία στη μαμά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...