Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλορέτα μπράβο και σε σένα και στα μωρά σου που φτάσατε 36η εβδομάδα! Υπομονή τώρα μια εβδομάδα και θα τους κρατάς στην αγκαλιά σου...

Βιβή καλή αρχή με τα πλυσίματα! Είναι κουραστικό μεν αλλά πολύ αναζωογονητική δουλειά... Εγώ έχω να σιδερώσω ένα ακόμα και να τακτοποιήσω τις ντουλάπες του παιδικού και είμαστε έτοιμοι!

Ιωαννάκι κακώς έκανες υπομονή τόσες μέρες! Έπρεπε να την πετάξεις έξω! Δε φτάνει που σου κατσικώθηκε ενώ είσαι με την κοιλιά στο στόμα, σου φόρτωσε και δουλειές, σου έκανε και συστάσεις; Έλεος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αντε Φλορετα μου μπηκες στην τελική ευθεια:):):) Να πεις και την αποψη σου για το Γενεσις..... Εμεις σημερα θα παμε απο εκει να δουμε τα δωματια και να παρουμε τιμουλες απο κοντα:):)

Εχω σημερα γιατρο, η αληθεια ειναι πως ποναει η κοιλια μου, δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο θελω να τον ρωτησω!!!!! Τον πονο στα κοκκαλα και στην μεση τον θεωρω φυσιολογικο αλλα ο πονος στην κοιλια δεν με αφηνει να κανω τπτ απο εχθες, μεχρι και στο αμαξι οταν κουνιεμαι παναω!!!!!

Ιωαννακι χαρα στην υπομονη σου, εγω οπως ειμαι ετσι δεν εχω κουραγιο για τπτ!!!!

Βιβη καλή αρχη!!!!!

Νεφελι και εγω νομιζω οτι ειμαι κοπλε απο κουβερτες- ρουχαλακια-πανες-σελτεδακια κτλ!!!!! Θελω εναν θερμο, ενα μπανιερακι, επιθεματα στηθους, νυχτικιες για εμενα με σουτιεν θηλασμου!!!!

Θα ρωτησω τι χρειαζετε στην κλινικη να εχω μαζι μου!!!!

Φεγγαρενια αντέχεις??? Νεφελ και Νεφελι???? Ποιες αλλες ειναι στο μηνα τους????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια.............

Βλεπω αρχισαν για τα καλα οι αναμονες ε? Μετραμε μερες πλεον για ολες...............για ποια να πρωτοπω δεν ξερω..............οποτε ολες να εχετε καλη υπομονη και με το καλο λιαν συντομως να τα κρατατε στην αγκαλια σας.....................

Θα σταθω μονο στη Ζουζου που προχθες εγραψε για το μωρο που ειναι ισχιακο...............Ζουζου μου κι εμενα ακομα δεν λεει να γυρισει, βεβαια εχω ακομα περιθωριο, αλλα ο γιατρος οταν το ρωτησαμε τι γινεται σε περιπτωση που δεν γυρισει ηταν μονολεκτικος και απολυτος λεγοντας καισαρικη.............προσωπικα αν και νωρις, (μπορει να γυρισει) δεν με πειραζει η καισαρικη φτανει να ειμαστε καλα κι οι δυο γιατι διαβασα οτι ενα ισχιακο μωρο δεν ειναι μονο επικινδυνο μηπως σφηνωσει αλλα βγαινοντας σε φ.τ. βγαινει πρωτα κι ο λωρος μαζι του και πριν βγει ακομα το κεφαλι να εχουμε ρηξη πλακουντα πραγμα επικινδυνο και γι'αυτο και για τη μαμα, οποτε η γνωμη μου ειναι να εμπιστευτεις τον γιατρο σου κι αν πας για καισαρικη να μην σε στεναχωρει............να χαιρεσαι που θα πανε ολα καλα κι ετσι............

Ενα κολπο που μου εκανε εντυπωση οταν το διαβασα (πιστευω δηλαδη οτι μπορει και να πιανει) επειδη ηδη βλεπουν το εντονο φως οταν διαπερνα τη κοιλια αναβεις λεει ενα φακο χαμηλα στη κοιλια για να το ακολουθησει................δεν ειναι περιεργο? Νομιζω οτι μπορει και να πιανει.............παω να διαβασω κι εγω τα τρικ που εστειλε η Φεγγαρενια γιατι με ενδιαφερουν οσο ειναι νωρις ακομα ειδικα.................

Οι υπολοιπες ολες ειστε καλα? Κανενα νεο? Ξυπνηστε καλε................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!τι κανετε?ειχαμε γεννητουρια ε?κοριτσια να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!αντε να παιρνουμε κ εμεις σειρα!!!!!!!κοριτσια σημερα εφυγε ο απροσκλητος επισκεπτης,κουραστηκα παρα πολυ,πολυ γαιδουρα η κοπελα.δεν εκανε τιποτα ποσες μερες ουτε καν μαζευε το πιατο της,οταν εκανε μπανιο δε δραμα η κατασταση ενα μπανιο βομβαρδισμενο κ γεματο τριχες,μπλιαξ.σημερα εχει γενικη φασινα.Αφηστε δε που συνεχεια εβρισκε κ ενα αρνητικο σχολιο να κανει για ολα.μου σπασε τα νευρα.ηθελα να πλυνω τα ρουχα για τη μπεμπα αλλα που να προλαβω.θα κανω τη φασινα σημερα κ αυριο,το σαββατο θα παω για τα τελευταια ψωνια,την κυριακη στο γιατρο κ μετα βουρ για πλυντηρια

δεν εχω λογια!!!!!!!

αυτη τωρα υποτιθεται ειναι φιλη σου????

οπως εφευγε της ειπες στα τσακιδια??

καλημερα κιολας κοριτσια μου!!

NkOFp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 8 Ιουλ- 3070 κιλα

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΛητώAppleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 8 Ιουλ- 3070 κιλα

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι) Λητώ

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

κορίτσια μου γύρισα από τη γυναικολόγο! Όλα καλά πάνε, μπήκαμε στην τελική ευθεία! Ο Γιαννάκης (το κάτω μωρό) έχει σφηνώσει το κεφάλι του στον τράχηλο και ετοιμάζεται για τη μεγάλη κάθοδο... η γυναικολόγος λέει ότι έκλεισε το ραντεβού στο Γένεσις για την άλλη Τετάρτη το πρωι, αλλά τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε μέχρι τότε. Οπότε κρατάμε την αναπνοή μας και περιμένουμε!! Πάντως είναι άθλος που φτάσαμε μέχρι εδω με δίδυμα, είπε. φιλάκια πολλά!

με εναν πονο φλορετακι!!η μαλλον με κανενα :P:p!!!!!!

μια χαρα οι εβδομαδες σου για διδυμακια ,θα εισαι κοντα 37,σουπερ!!!!

μπραβο σου τα καταφερες τελεια!!!

NkOFp3.png

Καλημερα κοριτσια.....Αν και γεννησα και μαλιστα Ιουλιο εγω θα συνεχησω να ειμαι στη παρεα σας αν με θελετε χαχαχαχα.....

Περασα ενα σ/κ δραμα γιατι πηγα και παλι στο Λητω το μικρο να νοσηλευτει γιατι ο ικτερος ανεβηκε πολυ.Χτες τον πηρα αλλα το τι περασα εγω σπιτι και το μωρο μου σε καλα μεν αλλα ξενα χερια δε λεγεται!!!!Εχασα και το γαλα μου με ολο αυτο αλλα συνεχιζω και τον βαζω και θηλαζει (δεν τα παραταω) μαζ με ξενο πλεον.Οσο ηταν μεσα εβγαζα το γαλα με το χερι γιατι το θηλαστρο μου πληγωνει το στηθος.Αυριο θα ξαναπαμε να του κανουν παλι μια εξεταση αλλα ξερω οτι του κανανε ολες τις εξετασεις και ειναι υγειεστατος!!!!!!!

zounitsa μπορω να καταλαβω εστω και λιγο τι περασες με τη κορη σου και εβλεπα και τις αλλες μαμαδες στην ΜΕΝΝ και απλα μπραβο στα παιδακια και μετα στις μαμαδες!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Δωρακι ευχομαι να γυρσει ο μπεμπης σου και να γεννησεις φυσιολογικα!!

αλλα οπως ειπες και καισαρικη να κανουμε δεν εχει σημασια,αρκει να βγουν γερα τα παιδια μας και μεις φυσικα!

NkOFp3.png

καλημερα και απο εμενα εχω κατι χρονια να γραψω αλλα δεν προλαβαινω λεμε καθολου.........Συμπληρωσα και τον εαυτο μου στη λιστα, Λητω και εγω, και βαζω και εγω σοβαρα υποψηφιοτητα για τις επομενες γεννες οχι τοσο επειδη κατι εχω αλλα πιο πολυ λογω προαισθηματος..........Η μπεμπα ειναι φοβερα κινητικη και νομιζω θα βγει μεσα στον Ιουλιο!!!!Τα πραγματα της ειναι ολα ετοιμα το ιδιο και τα δικα μου, μονο τη βαλιτσα μενει να φτιαξω, και την Πεμπτη μπαινω και εγω στο μηνα μου.....

καλημέρα κορίτσια!!!!

Φλο!!! τι κάνεις??? πως πας?? χαθηκες.... αλλά με 2 ακόμα παιδιά σε καταλαβαίνω...

οι υπόλοιπες βλέπω φτάνετε στο νήμα του τερματισμού!!!!

Φλώρα μπράβο!!! φαντάσου εμείς που έχουμε ένα παιδάκι κ οι περισσότερες γεννάνε 38η εβδομάδα κ εσύ που έφτασες μέχρι εδώ....!!!!! μπράβο!!!!

Ιωαννάκι χαράς στην υπομονή σου με την "κοπελιά". αφού δεν την πέταξες έξω.... ξεκουράσου κ απόλαυσε τις ετοιμασίες....

οι υπόλοιπες υπομονή!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια.....Αν και γεννησα και μαλιστα Ιουλιο εγω θα συνεχησω να ειμαι στη παρεα σας αν με θελετε χαχαχαχα.....

Περασα ενα σ/κ δραμα γιατι πηγα και παλι στο Λητω το μικρο να νοσηλευτει γιατι ο ικτερος ανεβηκε πολυ.Χτες τον πηρα αλλα το τι περασα εγω σπιτι και το μωρο μου σε καλα μεν αλλα ξενα χερια δε λεγεται!!!!Εχασα και το γαλα μου με ολο αυτο αλλα συνεχιζω και τον βαζω και θηλαζει (δεν τα παραταω) μαζ με ξενο πλεον.Οσο ηταν μεσα εβγαζα το γαλα με το χερι γιατι το θηλαστρο μου πληγωνει το στηθος.Αυριο θα ξαναπαμε να του κανουν παλι μια εξεταση αλλα ξερω οτι του κανανε ολες τις εξετασεις και ειναι υγειεστατος!!!!!!!

zounitsa μπορω να καταλαβω εστω και λιγο τι περασες με τη κορη σου και εβλεπα και τις αλλες μαμαδες στην ΜΕΝΝ και απλα μπραβο στα παιδακια και μετα στις μαμαδες!!!!!

Ιωαννακι να σου ζησει ο γιοκας σου και να ειναι παντα γερος και καλοτυχος σου ευχομαι...........οσο για τον ικτερο δεν ξερω και πολλα μιας και κανενα απο τα δυο παιδια μου δεν ειχε αλλα νομιζω οτι πολλα μωρακια ανεβαζουν.αρκει βεβαια να το παρακολουθεις..........οσο για το γαλα μπραβο σου που το παλευεις......

ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αυτό το συναίσθημα!!!!!! :(:(:(

περαστικά σας κ υπομονή κ μπράβο σου που συνεχίζεις με το γάλα. όσο θηλάζει θα ξαναβγάλεις γάλα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...