Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κατι ξερει και δε σε πιστευι χιχιχιχιχιχιχ υπομονη μαγδούλα δε μου λες μετα τη γεννα σε ποσο καιρο μπορεις να κανεις μπανιο στη θαλασσα ξερεις;

Βρε αν δεν ειχα την τριχα στην κοιλια (παπλωμα που απεκτησα τους τελευταιους μηνες) δεν θα μου την γλυτωνε η θαλασσα!!! Τωρα ντρεπομαι.... ασε που μερικες φορες οταν κανω μπανιο εκει που εκανα την ενεσα ηπαρινης βγαζει αιματακι, δεν ειμαστε για τετοια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κουκλίτσες μου!

Απ΄ότι βλέπω άρχισαν τα ζόρια για πολλές από εμάς... μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Μάγδα όντως μετά την 34η εβδομάδα αν γεννήσουμε όλα θα πάνε καλά (κι εμένα αυτό μου είπε η γιατρός) αλλά τη θερμοκοιτίδα δεν την αποφεύγεις τόσο νωρίς... κι επειδή ξέρω από φίλους ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία να έχεις μωρό στη θερμοκοιτίδα, και μεγάλο κόστος επίσης (κι εγώ έχω 2 μωρά!), θέλω να το αποφύγω!

Νεφελ μου κάνεις κάθε μέρα προσπάθειες αλλά τιποτα, ε;; χαχα! Είναι σημαντικό πάντως που νιώθεις τόσο καλά όσο λες! Από συμβουλές δεν έχω κάποια να σου δώσω, με κάλυψαν τα κορίτσια!

zounitsa υπομονή με τη θάλασσα.. σε καταλαβαίνω, έχω σκανδαλιστεί άγρια κι εγώ... δεν έχει διακοπές ούτε μπανάκια στη θάλασσα φέτος... κλάψψψ! Καλή επιτυχία με το ντόπλερ!

Τα δικά μου νέα από το μέτωπο δεν άλλαξαν ιδιαίτερα! Ευτυχώς σταμάτησε το αίμα αλλά φυσικά είμαι πάρα πολύ προσεκτική. Σήμερα έχουμε γυναικολόγο - να δούμε τι θα μας πει κι από κοντά. Πάντως η ταλαιπωρία είναι αδιανόητη, πονάει όλο μου το σώμα, δεν μπορώ να αναπνεύσω και ροχαλίζω, ο ύπνος ανύπαρκτος! Έπαθα και κάτι ακόμη περίεργο... άρχισα να ακούω τους χτύπους της καρδιάς μου στο αυτί μου!! Κάθε μέρα όλη μέρα. Ειδικά τη νύχτα που έχει ησυχία, νομίζω ότι θα τρελαθώ από το γκντουπ-γκντουπ μέσα στο κεφάλι μου. Το έψαξα στο ίντερνετ και λέγεται tinnitus, ελληνική μετάφραση δεν μπόρεσα να βρω. Τουλάχιστον ξεμπερδεύουμε σύντομα! Οκτώ και μια, που μετράνε και οι φαντάροι!

Σας χαιρετώ όλες!

Κορίτσια εγώ είμαι προφανώς στις τυχερές...πρόλαβα και έκανα μερικά μπανάκια την προηγούμενη εβδομάδα, αφού πήρα το οκ του γιατρού. Δεν το περίμενα ότι θα με άφηνε, αλλά μόλις είπε το ναι, δεν το κουβέντιασα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι λίγο φοβόμουν να ξεθαρρέψω παραπάνω, αλλά δε μου έμεινε ο καημός τουλάχιστον ότι πέρασε το καλοκαίρι και δεν έβρεξα τα ποδαράκια μου...

Βέβαια αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχω ετοιμάσει τίποτα, όπως σας έγραψα παρπάνω, αλλά όλα γίνονται. Ήδη ξεκίνησα σήμερα και αφού η βοήθεια είναι καθ οδόν, δε θα αγχωθώ παραπάνω...

Διαφημίσεις

Νεφελ, το μεσημέρι διάβαζα ότι το σεξ δεν είναι απαραίτητα λύση! Σε άλλες επιταχύνει τον τοκετό και σε άλλες τον επιβραδύνει... Σημασία έχει ότι περνάς πολύ καλά! Χιχιχιχιχι!! ;)

Μάγδα νομίζω ότι από κουβέρτες είσαι κομπλέ! Είναι μεν αρκετές αλλά μπορεί τελικά να τις χρειαστείς μέσα στο χειμώνα οπότε καλύτερα που τις έχεις!

Βιβή, ψάχναμε πού να πάμε το Σ/Κ για ένα μπανάκι γιατί κι εγώ το έχω τόσο ανάγκη, αλλά θέλαμε να είναι πολύ κοντά και καθαρά! Στην αρχή λέγαμε προς Επίδαυρο αλλά η ιδέα σου για Βραχάτι μ' αρέσει πιο πολύ!

Εγώ ξαφνικά σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να τελειώσω όλες μου τις δουλειές μέχρι την Παρασκευή και επίσης ότι θα φτιάξω το βαλιτσάκι μου!! Καιρός ήταν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια μου γύρισα από τη γυναικολόγο! Όλα καλά πάνε, μπήκαμε στην τελική ευθεία! Ο Γιαννάκης (το κάτω μωρό) έχει σφηνώσει το κεφάλι του στον τράχηλο και ετοιμάζεται για τη μεγάλη κάθοδο... η γυναικολόγος λέει ότι έκλεισε το ραντεβού στο Γένεσις για την άλλη Τετάρτη το πρωι, αλλά τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε μέχρι τότε. Οπότε κρατάμε την αναπνοή μας και περιμένουμε!! Πάντως είναι άθλος που φτάσαμε μέχρι εδω με δίδυμα, είπε. φιλάκια πολλά!

Βιβή, ψάχναμε πού να πάμε το Σ/Κ για ένα μπανάκι γιατί κι εγώ το έχω τόσο ανάγκη, αλλά θέλαμε να είναι πολύ κοντά και καθαρά! Στην αρχή λέγαμε προς Επίδαυρο αλλά η ιδέα σου για Βραχάτι μ' αρέσει πιο πολύ!

Εγώ ξαφνικά σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να τελειώσω όλες μου τις δουλειές μέχρι την Παρασκευή και επίσης ότι θα φτιάξω το βαλιτσάκι μου!! Καιρός ήταν...

Νεφέλη μου χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα...εμείς μείναμε εκεί 6 ημέρες και έχω να πω τα καλύτερα. Τις ημέρες που ο καιρός ήταν χειρότερος κάναμε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου και όποτε ήταν πιο ήσυχη η θάλασσα βουτούσαμε εκεί. Ήταν πολύ ωραία και ξεκουράστηκα αρκετά...αν σκεφτείς ότι μέχρι πριν 2 ημέρες δούλευα (σταμάτησα δουλειά την Τρίτη και φύγαμε την Πέμπτη). Το είχα και εγώ μεγάλη ανάγκη γιατί με δουλειά και παιδί είχα ζοριστεί. Οπότε είχα αποφασίσει ότι πρώτα θα ξεκουραστώ και μετά θα αρχίσω τις ετοιμασίες για το μπεμπόνι.

Σήμερα ξεχώρισα τα πράγματα της μικρής μου που τα είχα σε ουδέτερα χρώματα (κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί) και διαπίστωσα ότι έχω αρκετά. Από κουβερτάκια, πανάκια για τον ώμο, σεντονάκια, σελτεδάκια κλπ είμαι οκ. Φυσικά η μαμά μου έχει ράψει και μερικά καινούρια (τι με τα παλιά θα το έχουμε μονο το μωρό?), οπότε από αυτά δε θα ψωνίσω κάτι άλλο. Την προίκα της μικρής επίσης την είχα πάρει ουδέτερο χρώμα μπεζ καφέ πορτοκαλί, οπότε και απο αυτά είμαι οκ. Από ρουχαλάκια θέλω να συμπληρώσω μερικά, κυρίως φορμάκια εξωτερικά και τέλος. Το πλύσιμο ξεκιναει επίσημα από αύριο, και ελπίζω μεχρι Παρασκευή να έχουμε τελειώσει και τα σιδερώματα...Το μόνο που δεν πήρα είναι θηλές, μήπως και μου χρειαστούν, όπως και την προηγούμενη φορά, αλλά αν δε βρω, δε θα σκάσω θα έχει σίγουρα στο μαγαζάκι του Ρέα.

Το μόνο που δεν έχω κάνει ακόμη είναι να κατεβάσω από το πατάρι τα ρουχαλάκια της μικρής που έχω φυλαγμένα, μήπως και μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι, αν και εκείνη γεννήθηκε Απρίλη, οπότε δύσκολο. Τεσπα, θα τα δω μια και αυτά μήπως ξεχωρίσω κάτι και από εκεί. Το καλό είναι ότι τα έχω χωρίσει ανά ηλικία (0-3, 3-6, 6-9 κλπ), οπότε δε θα ψάχνω σε χίλιες μεριές...

Αυτά! Άντε καλό βράδυ!

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!τι κανετε?ειχαμε γεννητουρια ε?κοριτσια να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!αντε να παιρνουμε κ εμεις σειρα!!!!!!!κοριτσια σημερα εφυγε ο απροσκλητος επισκεπτης,κουραστηκα παρα πολυ,πολυ γαιδουρα η κοπελα.δεν εκανε τιποτα ποσες μερες ουτε καν μαζευε το πιατο της,οταν εκανε μπανιο δε δραμα η κατασταση ενα μπανιο βομβαρδισμενο κ γεματο τριχες,μπλιαξ.σημερα εχει γενικη φασινα.Αφηστε δε που συνεχεια εβρισκε κ ενα αρνητικο σχολιο να κανει για ολα.μου σπασε τα νευρα.ηθελα να πλυνω τα ρουχα για τη μπεμπα αλλα που να προλαβω.θα κανω τη φασινα σημερα κ αυριο,το σαββατο θα παω για τα τελευταια ψωνια,την κυριακη στο γιατρο κ μετα βουρ για πλυντηρια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...