Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ασε εμενα ειναι περιπτωσαρα είν αι ικανος να εχει εξαλειφθει ο τραχηλος και να χει κωλοκατσει πανω απο την τρυπα από πεισμα για να μην βγει απο ποιον πηρε αυτο το παιδι αραγε...;

Διαφημίσεις

Υπομονή κορίτσια, μια ζωή θα τα έχετε αγκαλιά, μπροστά σας, θα τα αγαπάτε και θα σας αγαπούν! Floreta, κράτα τα λίγο ακόμα, να αναπτυχθούν οι πνεύμονές τους καλά. Και για σένα ισχύει το ίδιο, Sangreluna!

Εμείς γιορτασαμε σήμερα την επέτειο του γάμου μας σιδερώνοντας και οργανώνοντας ΟΛΑ τα ρούχαλακια που έχουμε μαζέψει και έχω πλύνει όλη την εβδομάδα. 4 χέρια, 5 ώρες μας πήρε... Πάμε για μπίρα ή κάτι δροσερό έξω, μας αξίζει.

Εγώ είμαι επίσημα αγχωμένη, το μωράκι ακόμα με το κεφάλι πάνω και κάθε μέρα που περνάει λιγοστεύουν οι πιθανότητες :-( Από το τελευταίο υπέρηχο - 1 εβδομάδα τώρα - έχω μάθει να διακρίνω το κεφαλάκι του και το βρίσκω κάθε μέρα στην ίδια γνωστή θέση :-( Τελικά, πολύ ειρωνικό είναι, αφού έχω τρομάξει με τις απαιτήσεις μου για ένα φυσικό τοκετό τον γιατρό και κοιτάξτε που καταλήγω.

Θα είχε καμία από σας το θάρρος να επιχειρήσει φ.τ. έτσι; Έτσι κι' αλλιώς ο γιατρός μου μού είπε ξεκάθαρα ότι μόνο με καισαρική απαντά σε τέτοια περίπτωση. Αξίζει να το ψάχνω και άλλο και μήπως να βρω άλλον που να το αναλάβει;

Κάτι περίεργο να κάνω για να γυρίσει; Να άκουγα μακάρι κάτι γελοίο, old wives tales, να μου περάσει ...

UaT6p3.png

Zuzu, θυμάμαι στα μαθήματα ανώδυνου που μας είπε η μαία ότι όταν το μωρό έρχεται με τα πόδια δεν το ρισκάρουμε να πάμε φυσιολογικά! Είναι πολύ πιθανό να περάσει όλο το μωρό από τη λεκάνη και να σφηνώσει το κεφάλι του, οπότε στο 2013 είναι παράλογο να πάρεις τέτοιο ρίσκο... Η μόνο περίπτωση να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο είναι να είναι η δεύτερη-τρίτη κλπ γέννα και το μωρό να είναι μικρότερο με βάση τις μετρήσεις από το προηγούμενο, οπότε μπορείς να υποθέσεις ότι όπως χώρεσε το προηγούμενο θα χωρέσει και αυτό. Ψάξε στο internet για τρικ πώς να το κάνεις να γυρίσει και μην απογοητεύεσαι, μπορεί να είναι λίγες οι πιθανότητες αλλά υπάρχουν και περιπτώεις που γύρισε το μωρό ακόμα και τις τελευταίες εβδομάδες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

βρηκα αυτο δεν ξερω αν ισχυει απλα το βρηκα παντως αυτο με το μπουσουλημα μου το χει πει η μαια για εμπεδωση... ευχομαι να βοηθησει

http://www.eimaimama.gr/2011/04/blog-post_3930.html

Καλησπέρα σε όλες!

Χάθηκα, αλλά πήγαμε λίγες ημέρες διακοπές, να προλάβε και η ικρή να κάνει κανένα μπάνιο πριν τη μεγάλη κλεισούρα!!!

Τώρα που γυρίσαμε διάβασα ότι ήδη ξεκίνησε το πρόγραμμα των τοκετών. Αντε να πάνε όλα καλά για όλες μας...και αυτό σημαίνει να κρατήσουμε στα χέρια μας υγειή μωράκια, όλα τα άλλα είναι μόνο στο μυαλό μας κορίτσια.

Την Πέμπτη είναι να πάω εγώ στο γιατρό και την τελευταία φορά μου είπε κρατήσου μέχρι τις 20 του μήνα...ελπίζω να μην είναι νωρίτερα, γιατί ακόμη εγώ δεν έχω προλάβει να πλύνω και να τακτοποιήσω τα πράγματα, ήθελα διακοπές τρομάρα μου.

ευτυχώς αύριο το βράδυ γυρίζουν και οι γονείς μου, οπότε θα έχω βοήθεια και ελπίζω να είμαι έτοιμη εγκαίρως.

Χρειάζομαι ακόμη κάτι λίγα πραγματάκια για να έχω ετοιμο το βαλιτσάκι μου και τα υπόλοιπα θα γίνουν. Βασικά θέλω να έχω αγοράσει ακόμη θηλές και επιθέματα στήθους, γιατί την προηγούμενη φορά μου χρειάστηκαν και τρέχαμε τελευταία στιγμή να πάρουμε από το μαγαζί του μαιευτηρίου.

Υπομονή και απολαύστε τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς που έχετε, γιατί από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!Απλά ξεκουραστείτε!!!!Ακούστε και την παλιά εσείς οι πρωτομανούλες

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα tips, θα διαβάσω και από το eimaimama.

Nefeli_13, ναι, αυτή είναι και η γνώμη μου προς το παρόν. Δεν μπορώ καμία φορά, 1% απωρώ "what if"... :?

Βιβή!, καλωσήρθες από τις διακοπές σου. Φτιάχνουμε λίστα με τα μαιευτήρια, πες μας και για το δικό σου.

Καληνύχτα!

UaT6p3.png

Ax κοριτσάκια εγώ κάνω κάθε μέρα σεξ μπας κ γεννήσω, αλλα δεν!!!! Μα καλά τόσες έκαναν σεξ κ την άλλη μέρα γέννησαν , αλλα εγω τιποτα μη σας πω οτι καθε μερα νιωθω κ πιο περηφημα απο την προηγουμενη. Κουράστηκα, δε θελω αλλο να ειμαι εγκυος, εχω απογοητευτει, φοβαμαι οτι δε θα γεννησω ποτέ. Τελευταιες μερες κ εμενα μ εχει πιασει απελπισια. Δλδ αν ειχα 2 μηνες ακομα μπροστα μου τι θα λεγα; Κ ο γιατρος μου εχει να με δει 3 εβδομαδες ελεος. Την προηγουμενη με κουβαλησε στο νοσοκομειο μονο για καρδιοτοκογραφημα, κ δε με κοιταξε καθολου να δει που βρισκομαστε, τον παρακαλαγα τιποτα αυτος. Τεσπα , τώρα την πέμπτη θα με δει μου πε. Αλλά δε βλεπω φως στον οριζοντα. Ανησυχω που ναι κ μεγαλο το παιδι κ οσο περναει ο καιρος θεωρω οτι μειωνονται οι πιθανοτητεςμου για φ.τ.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημέρα!!!!!

Νεφελ μου υπομονη!!! Κοιτα να δεις εκει που φοβοσουν για προωρο τοκετο τωρα δεν βγαινει ο μπεμπης!!!:):):) Νομιζω ετσι θα την πατησω και εγω;):):) Ξεκινα περπάτημα??? Τα χαπια ποτε τα σταματησες??? Θελεουν και μια βδομαδα να φυγουν απο τον οργανισμο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ζυζυ αυτο για το μπουσουλημα το εχω ακουσει και εγω, όπως και το περπατημα, επισεις αλλαξε πλευρο εαν κοιμασε παντα απο το ιδιο και που θα παει θα βρει το δρομο του!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φλορετα μου υπομονη αυτην την εβδομαδα αλλα και να γεννηθουν τωρα τα μωρακια μην φοβασε ειναι μεγαλα!!!! Αλλα κατι μου λεει στο τελος της εβδομαδας!!!!:):) Ο γιατρος μου μου ειπε πως μετα της 34 εβδομαδες στο γεννεσις δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι:):):)

Φεγγαρενια αντεχεις???????????? Περπατα λιγο βρε!!!!! Και ελπιζω να κανεις σεξακι;):):):)

Βιβη μην αγχωνεσε για τα πραγματακια εαν εχεις βοηθεια τελειωνουν γρηγορα, εαν τα κανεις μονη σου θελεις λιγες μερες!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα tips, θα διαβάσω και από το eimaimama.

Βιβή!, καλωσήρθες από τις διακοπές σου. Φτιάχνουμε λίστα με τα μαιευτήρια, πες μας και για το δικό σου.

Καληνύχτα!

Καλημέρα!

Εγώ στο Ρέα θα γεννήσω, το είχα γράψει νομίζω και σε άλλο post.

Δε θέλω να απογοητεύσω αλλά εγώ την κόρη μου την έκανα στις 40+2 ημέρες. Κάντε υπομονή...ειδικά στο πρώτο μωρό, είναι σύνηθες να παίρνει όλο το μήνα η μαμά ή σχεδόν όλο το μήνα!

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ - φ.τ - 8 Ιουλ- 3070 κιλα

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)Ρέα

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

Να και η λιστα!!!! αντε να γεμιζει σιγα σιγα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ εχω να σιδερωσω ενα πλυντηριο ροζ μικρα πραγματακια:):):) Λεω να το κανω τωρα που εχει δροσια.

Αληθεια κουβερτες πηρατε??? Μου πηρε η μαμα μου ενα παπλωματακι, μια φλις κουβερτα αγκαλιας, μια πιο χοντρη κουβερτα αγκαλιας(για την κουνια) και μια πλεκτη!!! Μηπως ειναι υπερβολή??? Θα το τυλιγουμε το μωρακι με τις κουβερτες το χειμώνα??? Εγω εχω παρει 2 πικε και 2 πολύ λεπτες βαμβακερες καλοκαιρινες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...