Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κι εδώ! Ο μπέμπης μας μεγαλώνει καλά αλλά ήταν τόσο ανήσυχος χθες που δε μπορέσαμε να τον μετρήσουμε ακριβώς... Θα πάω πάλι σε 10 μέρες για υπέρηχο και μετά κάθε εβδομάδα για καρδιοτοκογράφημα, ευτυχώς έχει στο ιατρείο του! Millinaki, όταν έκανα laser υπέφερα κι εγώ πολύ αλλά η φωτόλυση δρα πιο επιφανειακά και δεν πονάει τόσο, απλά θέλει πιο πολύ χρόνο για να δεις αποτέλεσμα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Καταρχάς να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην Ιωάννα μας, να είναι γερό και τυχερό το μωράκι της και να είναι μια τρισευτυχισμένη μανούλα!!! Συγχαρητήρια!!

Επίσης να σας πω και το άλλο νεο... τα μπεμπάκια μου μάλλον βάλθηκαν να ξεμυτίσουν...

έχω μάλλον διαρροή αμνιακού υγρού από χτες το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας γέμισα δυο σερβιετάκια με διάφανο υγρό και λίγο αιματάκι, και έβρεξα λίγο και το εσώρουχό μου icon_eek.gif...

Η γυναικολόγος λέει να κάτσω ξάπλα και αν αυξηθεί το αμνιακό ή αν ξεκινήσουν οι πόνοι, πάμε κατευθείαν στην κλινική για γέννα! Αλλιώς με πολλή προσοχή λέει μπορεί να κρατήσω μερικές μέρες ακόμη.... ίσως μέχρι και 2 εβδομάδες. Ούτως ή άλλως έχουμε κλείσει ραντεβού για καισαρική στις 24 του μήνα.

Οπότε είμαστε σε κατοίκον περιοριορισμό και μάλιστα όσο γίνεται περισσότερο στο κρεββάτι. Ελπίζω να μπορέσω να τα κρατήσω ακόμη μια βδομαδούλα, τουλάχιστον να σιγουρέψουμε ότι δε θα χρειαστούμε καθόλου θερμοκοιτίδα!

Πάντως η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο ;):shock::? Και πάνω που λέγαμε να πάμε για κανένα μπάνιο στη θάλασσα :cry::cry:

φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!

φλορετακι μου μην ανησυχεις ακριβως το ιδιο ειχα την περασμενη εβδομαδα πήγα στο ρεα με βαλαν σε καρδιοτοκογραφο μου κανε ο γιτρος κολπικη εξεταση και τελικα δεν ηταν τιποτα σταματησε μονο του μπορει να κρατησει ανετα!

Floreta μου υπομονη κοπέλα μου και με το καλό να ερθουν τα μπεμπακια!!!! Εστι και αλλιως σχεδον μπηκες στον μηνα σου!!!!!

Φεγγαρενια αντεχεις????

Μαρακι πως πανε οι ετοιμασιες????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι εχω να κανω το φαι και βαριεμαι και να σιδερωσω τα υπολοιπα τις μικρης (αυτο δεν το βαριεμαι) Οταν περπαταω ή κοιμαμαι ποναει η κοιλια μου αλλα δεν δινω σημασια γιατι και εσυ εννιωθες τον πασα χαμηλα αλλα τωρα ο κυριος δεν λεει να κατεβει:):) Νομιζω οτι εχω λιγες συσπασεις οταν ξαπλωνω κυριως αλλα ειναι φυσιολογικες γιατι δεν αυξανονται.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εγω χτες βραδυ πηγα να σηκωθω για τουαλετα και με πιασε ενα πονος απίστευτος αφου χρονομετρησα μηπως και αλλα τελικα ξαναρθε σε μια ωρα αρκετα μειωμενος εχω λιωσει στον υπνο βλεπω τις μερες να παιρνανε κι απογοητευομαι... την τριτη θα παμε να ξαναδούμε τι γινεται... εμεις θα ψησουμε εχω κι ενα σιδερωμα ωωωωως εκει πανω αλλα με τη ζεστη μονο με βλεπει και το βλεπω...

Φεγγαρενια που θα παει θα ερθει και η ωρα που θα πεις "ΓΕΝΝΑΩ"!!!! Ειναι θεμα ωρων πια!!!!

Παω να τελειωσω το φαι γιατι θα γινει οτι και με τα ρουχα σου: θα το κοιταω - θα με κοιταει και δεν θα γινετε ποτε!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ από το στομα σου και στου μπεμπη το αυτι ακους μπεμπη; αντε παω κι εγω καλα μαγειρεματα γιατι τα δικα μου αν δεν φιλοτιμηθουν να μπουν μονα τους στην πρεσα δεν τα βλεπω...

Διαφημίσεις

Βλέπω να εξελίσσεται σε ντέρμπι ο αγώνας δρόμου Φλορέτα-Φεγγαρένια!! Άντε κοριτσάκια, πλησιάζει η ώρα να αγκαλιάσετε τα μπεμπάκια σας, να πάρουμε κι εμείς σειρά....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Βλέπω να εξελίσσεται σε ντέρμπι ο αγώνας δρόμου Φλορέτα-Φεγγαρένια!! Άντε κοριτσάκια, πλησιάζει η ώρα να αγκαλιάσετε τα μπεμπάκια σας, να πάρουμε κι εμείς σειρά....

Νεφελάκι εγώ πρέπει να κάνω υπομονή να τα κρατήσω τουλάχιστον μια βδομαδούλα ακόμη, πάσει θυσία... μάλλον από τη Φεγγαρένια θα έχουμε το επόμενο χαρμόσυνο ;)

φλορετακι νομιζα θα γραφες πως γεννησες!ευχαριστω και καλη υπομονη και σε σενα γλυκια μου σου παραχωρω προτεραιοτητα τα χεις και δυο... ελπιζω να ξεμπερδευεις το συντομοτερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...