Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζουνίτσα έχεις δίκιο για το πάρτυ! Εμείς πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο σε ένα γάμο και πέρασα τόσο ωραία, λες και ήμουν στο Βέρτη!!! Μου είχε λείψει το έξω τελικά, ήπια και λίγο κρασάκι, ήμασταν και δίπλα στη θάλασσα, ήταν μαγικά... Όσο για το να ετοιμάζομαι, τώρα σκέψου σιδερώνω τα ρούχα του μωρού -το 6ο πλυντήριο-, περιμένω ακόμα προίκα, κουρτίνα και κάτι ρουχαλάκια που πήρε η πεθερά μου και να φτιάξω το βαλιτσάκι! Ε, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα έχω έτοιμα ελπίζω... Περιττό να σας πω ότι έχουμε ρούχα για 10 μωρά, αυτά που πήραμε εμείς, αυτά που μας έδωσε η αδερφή μου, αυτά μας παίρνουν χωρίς να το ξέρουμε... Κι εγώ όλο βάζω πλυντήρια και σιδερώνω και τακτοποιώ και στο τέλος δε θα χωράνε! Χαχαχαχα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου αυτό το έπαθα εγώ στην Αγγελική μου. μου είχε δώσει η αδερφή μου, η τρέλα του πρώτου να πάρουμε κ καινούρια, ε μας έφεραν κιόλας.... τα πακετάραμε εχτές τα κοριτσίστικα για να μην βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας κ μιλάμε μαγαζί ολόκληρο..... κ τεράστιο, όχι μαγαζάκι γειτονιάς....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κι εγω σημερα θελω γουρουνια.................ενα γυρο!!!!!!!!!!!!Αλλα σκεφτομαι που θα ειναι βραδυ.................και βαρυ θα κατσει για τον υπνο και ολη την ωρα θα ξυπναω για νερο και μετα για κατουρημα................βαλε και τη ζεστη!!!!!!!!!!!!1 Ασ'το............μαλλον αυριο το μεσημερι θα τη κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον τη κοιλια τη μετρας ως εξης: Εκει που ειναι το κοκκαλο μας στο πλαι, στην ιδια ευθεια αλλα στο κεντρο της κοιλιας βαζεις τη μεζουρα και ανεβαζεις μεχρι επανω εκει που περιπου ειναι η ακρη της μητρας................δεν τον πας δηλαδη μεχρι το στηθος..........λιγο πιο κατω απο αυτο..............ε, θα πρεπει να δειχνει ας πουμε τωρα εαν οχι 30 ακριβως κατι παραπανω ισως και 31................τουλαχιστον εμενα εδειξε 30 και 8 περιπου..............ελπιζω να καταλαβες!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ααα ωραία, θα το δοκιμάσω σπίτι. εγώ θα την κάνω σήμερα τη γουρουνιά, αυριο θα φάω στη μαμά μου λογικά, θα πάμε για μπανάκι με την αδερφή μου κ το βράδυ ε όλο κ κάτι θα ξανατσιμπήσουμε... χαχααχαχαχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από μένα!

Ιωάννα μου να σου ζήσει ο λεβέντης και να τον καμαρώνεις όπως επιθυμείς!!! Καλούς θηλασμούς τώρα και καλή λοχεία!!!!!!!!!!!!

Φεγγαρένια πλησιάζεις κι εσύ! Θέλουμε πλάνο ενημέρωσης να ξέρεις................

Βρε Ζουνίτσα....χαχαχα....δεν μας είπες πόσο κουκλάκι ήταν το μωρό της Νεφέλης!!! Πάντως για το ντους και το φαϊ θα συμφωνήσω με ερμηνία αλά Ντοράκι.

Μέτρησα κοιλίτσα...108εκ. και παρ'ολ'αυτά με δυσκολεύει...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

καλώς την....!!!!!! δεν είδασ ακριβώς το μωρό, ήταν μεσα στο λίκνο. την Νεφέλη είδα με καστανό-ξανθό μαλλάκι καρέ, γαλανά μάτια και γενικά ένα άτομο ήρεμο και γαλήνιο κ χαμογελαστό. πως βλέπουμε έναν άνθρωπο που απλά τον κοιτάς κ ηρεμείς ένα τέτοιο πρόσωπο. και γυάλιζαν τα μάγουλα από τα δάκρυα κ χαμογελούσε....

αλήθεια Νεφέλη έπεσα μέσα?????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έχω γεμίσει ήδη δυο συρτάρια και ένα ράφι στη ντουλάπα και είναι μόνο αυτά που έχουμε μέχρι 6 μηνών! Δώρα που μας έχουν πάρει και προίκα δεν τα έχω παραλάβει ακόμα, οπότε βλέπω να γεμίζει η ντουλάπα πριν χρονίσει το μωρό!!

Δεν τολμάω να μετρήσω κοιλιά, από κιλά πάντως είμαι στα +14, από την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μόνο 300γρ που μάλλον είναι του μπέμπη όλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σου Χαρα.................

Αααααα, μετρησα κι εγω τη διαμετρο της κοιλιας μου.................εμενα ειναι 99εκ. μονο!!!!!!!!!!!!!!Μαλλον γι'αυτο κοπιανεται ολη την ωρα ο καημενος..................δεν εχει πολυ χωρο πια σε τετοια μικρη κοιλια...................παρ'οτι φαινεται μεγαλη!!!!!!!!!!!!!!!! Μαλλον ξεγελαει που ειμαι μικροκαμωμενη!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

μεγειά σας Χριστινάκι....

ευχαριστω ζουνιτσα!!!

καλε μετρησα κ γω την κοιλια μου 1,20 ειναι κ μενα ...που θα φτασει οεο??

καλως την χαρα!!

ποτε θα σταματησεις βρε κουκλα την δουλεια εσυ?

σε βλεπω να γεννας στο γραφειο πανω :tongue:

NkOFp3.png

Α, Χαρα τωρα ειδα οτι 108 ειναι η κοιλια αλλα εισαι 36 εβδομαδων...................ε, τοτε μπορει κι η δικη μου να ειναι ενταξει.................εγω απλα σε σχεση με της Ζουνιτσας εχω μικρουλα..................

Νεφελακι δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο τα κιλα με το ποσο τελικα ειναι η διαμετρος της κοιλιας................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Χριστινάκι μεγεια!! Από πού τα είχες παραγγείλει; Ανυπομονώ να μας φέρουν οι κουμπάροι μας και τα δικά μας... Αλήθεια, κουβέρτες και παπλώματα θα πρέπει να τα πλύνω, μάλλον ναι, ε;

Ζουνίτσα, καμία σχέση.... Μελαχρινή με μαύρα μάτια είμαι, αλλά ευελπιστώ ο μπέμπης να πάρει από τον άντρα μου και να βγει ξανθούλης με πράσινα ματάκια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...