Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ακριβώς! Αν το κάνεις με τα φασόλια, το ίδιο είναι και με τις φακές, απλά τις σβήνεις λίγο νωρίτερα, να μη μαλακώσουν πάρα πολύ! Εμείς ευτυχώς τις φακές τις τρώμε πολύ εύκολα σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα -φασόλια, φάβα, ρεβύθια- που ο άντρας μου ούτε να δει το σακουλάκι!

Ειναι και γρηγορες οι φακες στο βρασιμο............μια χαρα! Εμεις τρωμε ολα τα οσπρια εκτος του αντρα μου που δεν τρωει φαβα και κουκια που δεν τα τρωμε κι οι δυο, αλλα βαριεμαι πολυ το μαγειρεμα τους κι ειδικα αν πεσεις κιολας σε περιπτωση που δεν χυλωνουν σπαζομαι...........γι'αυτο και δεν τα κανω τακτικα δυστυχως.................μονο φακες, αντε και ρεβυθια που αν ειναι αποφλοιωμενα γινονται λιγο πιο γρηγορα...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κορίτσια καλημέρες!!!! δεν σας προλαβαίνω....

λοιπόν είδα ένα όνειρο με την Νεφέλη13. Νεφέλη είδα οτι ήμασταν σπίτι σου κ έκανες πάρτυ γιατί είχες γεννήσει κ ήταν κ το μωρό στο σπίτι. και εγώ σου έλεγα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου γιατί πιεζόσουν που είχες κόσμο κ σου εξηγούσα οτι δεν είναι κακό κ οτι εγώ όταν είχα την Αγγελική μωρό καθόμουν, την κοιτούσα κ έκλεγα...(αυτό είναι αλήθεια). και κλαίγαμε κ οι δύο από συγκίνηση κ χαρά. κ μετά εγώ έκανα ντους κ έτρωγα γιατί πεινούσα (κ αυτό είναι αλήθεια). αυτά..... τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!

Ιωαάννα μπράβο κορίτσια μου που το παλεύεις με τον θηλασμό.... κ η ηρεμία είναι μεγάλο πράγμα τελικά!!!!!!! καλή συνέχεια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

ειχα και πιο παλια καουρες αλλα σαν τις τελευταιες καμια σχεση!

και το αλλο βρε κοριτσια δεν ξερω αν το εχετε εσεις....εχω πονο απο κατω,δεν εννοω εσωτερικα,αλλα εξωτερικα,δεν ξερω αν καταλαβαινετε, στα κοκκαλα ειναι αυτος ο πονος!

να ειναι απο το βαρος λετε?

μήπως προετοιμάζεται η λεκάνη??? κάνε μια ερώτηση στο γιατρό πάντως αν είναι πολλοί οι πόνοι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρες!!!! δεν σας προλαβαίνω....

λοιπόν είδα ένα όνειρο με την Νεφέλη13. Νεφέλη είδα οτι ήμασταν σπίτι σου κ έκανες πάρτυ γιατί είχες γεννήσει κ ήταν κ το μωρό στο σπίτι. και εγώ σου έλεγα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου γιατί πιεζόσουν που είχες κόσμο κ σου εξηγούσα οτι δεν είναι κακό κ οτι εγώ όταν είχα την Αγγελική μωρό καθόμουν, την κοιτούσα κ έκλεγα...(αυτό είναι αλήθεια). και κλαίγαμε κ οι δύο από συγκίνηση κ χαρά. κ μετά εγώ έκανα ντους κ έτρωγα γιατί πεινούσα (κ αυτό είναι αλήθεια). αυτά..... τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!

Ιωαάννα μπράβο κορίτσια μου που το παλεύεις με τον θηλασμό.... κ η ηρεμία είναι μεγάλο πράγμα τελικά!!!!!!! καλή συνέχεια!!!!

αααα επίσης μέτρησα την κοιλιά μου....... 1,20 παρακαλώ..... κ 2 μήνες ακόμα..!!!!!

ΚΑλημερα ζουνιτσα................

εχω κατι αποριες για το ονειρο....................ντους εκανες στης Νεφελη το σπιτι? Κι ετρωγες ενω εκανες ντους (τοσο αχορταγη?) ή μετα? Αυτα αν και ερμηνεια δεν εχω για το τι σημαινει.........μηπως με βοηθησουνε λεω οι λεπτομερειες?

Τι ακριβως μετρας στη κοιλια και τι σημαινει?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

γεια σου Δωράκι..... ναι ντους έκανα στο σπίτι της Νεφέλης το οποίο ήταν μέσα στον χώρο που γινόταν το πάρτυ κ τα φαγητά δίπλα κ τσιμπούσα ταυτόχρονα.... αλλά σου λέω πεινούσα στ'αλήθεια το βράδυ...χαχαχαχαχα κ προφανώς ζεστενόμουν....

την κοιλιά την μετράω για πλάκα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

γεια σου Δωράκι..... ναι ντους έκανα στο σπίτι της Νεφέλης το οποίο ήταν μέσα στον χώρο που γινόταν το πάρτυ κ τα φαγητά δίπλα κ τσιμπούσα ταυτόχρονα.... αλλά σου λέω πεινούσα στ'αλήθεια το βράδυ...χαχαχαχαχα κ προφανώς ζεστενόμουν....

αχαχαχαχαχαχαχααχχα πλακα εχεις βρε ζουνιτσα

NkOFp3.png

Ζουνίτσα με τρομάζεις!!!! Λες να είναι σημαδιακό το όνειρο και να έχουμε εξελίξεις μέσα στο Σ/Κ;;;; Ευτυχώς το απόγευμα έχω γιατρό οπότε αν είναι θα δει κάτι και θα προετοιμαστούμε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Α, δηλαδη σε εβλεπαν κι οι καλεσμενοι....................λοιπον μαλλον θα πρεπει να τρως κατι παραπανω το βραδυ για να μη πεινας τη νυχτα οπως επισης και τις μερες ε ζεστη να κανεις ντους πριν κοιμηθεις ή βαλε κανενα ανεμυστηρα................χαχαχαχαχαχαχαχα..............γι'αυτο τα κενεις στο ονειρο σου μετα εσυ...................τωρα το παρτυ και το σπιτι της Νεφελης δεν ξερω τι μπορει να σημαινουν................

Για τη κοιλια εννοω με ποιο τροπο τη μετρας.............δηλαδη βαζεις μεζουρα γυρω και το 1,2 ειναι διαμετρος σε μετρα? Και σημαινει κατι? Εγω δηλαδη καπου ακουσα οτι αν μετρησεις απο το σημειο που εχουμε το κοκκαλο στη λεκανη μεχρι και επανω που φτανει η κοιλια καθετα θα πρεπει τα εκατοστα που θα δειχνει να αντιστοιχουν στην εβδομαδα που ειναι η εγκυμοσυνη................κανα 2 φορες που το εκανα ηταν οντως ετσι...............γι'αυτο σε ρωταω................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κορίτσια μου μου έχει λείψει προφανώς το κόνσεπτ του πάρτυ, το να φάμε κ κυρίως να πιούμε καμιά μπύρα βρε αδερφε...... χαχαχαχαχααχα

Νεφέλη τι να σου πω.... προετοιμάσου εσύ για καλό κ για κακό κ βλέπουμε... χαχαχαχαχαχαχαααααα

την κοιλιά ναι διάμετρο μετράω με μεζούρα. αυτό που λες Δωράκι δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω. πάντως για το ντους είχε κουρτίνα αλλά ήταν μέσα στο μεγάλο χώρο κ περισσότερο εστιάσα στο ξέπλενα τα μαλλιά μου από σαπουνάδες. τώρα όσο για το φαί το βράδυ, έφαγα μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα....!!!!! πόσο άλλο πια...χαχαχαχαχαχααααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια μου μου έχει λείψει προφανώς το κόνσεπτ του πάρτυ, το να φάμε κ κυρίως να πιούμε καμιά μπύρα βρε αδερφε...... χαχαχαχαχααχα

Νεφέλη τι να σου πω.... προετοιμάσου εσύ για καλό κ για κακό κ βλέπουμε... χαχαχαχαχαχαχαααααα

την κοιλιά ναι διάμετρο μετράω με μεζούρα. αυτό που λες Δωράκι δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω. πάντως για το ντους είχε κουρτίνα αλλά ήταν μέσα στο μεγάλο χώρο κ περισσότερο εστιάσα στο ξέπλενα τα μαλλιά μου από σαπουνάδες. τώρα όσο για το φαί το βράδυ, έφαγα μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα....!!!!! πόσο άλλο πια...χαχαχαχαχαχααααα

Δοκιμασε το κι εσυ να δουμε αν οντως ειναι ετσι..............να εγω παλι ιπου το εκανα σωστα βγηκε.................

Ενταξει αφου ησουν πισω απο κουρτινα μια χαρα...............μονο φιγουρα θα διεκριναν...............ε, ας ετρωγες και λιγη σαλατα μαζι με τα μακαρονια και μετα κανενα πατατακι μπροστα στη τηλεοραση και ενα φρουτο πριν τον υπνο ακριβως και θα ησουν μια χαρα νομιζω...............χαχαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

σήμερα έχει γουρουνιά...... θα φύγει ο άντρας μου για Χαλκίδα γιατί έχουν ποδηλατικούς αγώνες κ θα γυρίσει Κυριακή. οπότε σήμερα το βράδυ μία "γουρουνίτσα" θα την κάνω...,. χαχαχαχαχαχα....

για πες ακριβώς πως το μετράς. από το πλάι??

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...