Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νεφελη τον φαγαμε το γαιδαρο λίγο εμεινε.. Θα πάω απο βδομαδα σιγουρα να βγαλω καρτα τα βλέπω και τα χαζευω κάθε φορα όλα αυτα τα υπέροχα πραγματακια!!! Κ εχει για όλη την οικογενεια όπως είπες κ εσυ, δεν είναι μόνο τα μωρουδιακα ομορφα, είναι όλα! Α Μαγδα θυμόμουν οτι γεννας Θεσ/νικη αλλά νομιζα οτι μενετε κ εκεί.. είμαστε μπολικα κορίτσια στο καφε και ναι, ακόμα μπερδεύομαι!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Νεφελακι υπομονη πραγματικα.................κι εγω να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μην το παρω ολο το μηνα μου..............τις 38 εβδομαδες τις θεωρω πολυυ καλη στιγμη για να γεννησεις αλλα ποτε δεν ξερεις............αρα υπομονη...........και τα χειροτερα ειναι αυτα που λες (περπατημα/φαι κτλ) κι οχι τοσο η αναμονη..................

Μαγδα, εχει ζεστη αλλα δεν ειναι αναγκη να τις φας και καυτες τις φακες..........εμενα μ'αρεσουν και κρυες εξισου..............αλλιως κανε ενα φακορυζο να το φας σαν σαλατα.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πάω να συνεχισω με δουλιτσες γιατι ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για αποχωρηση.. θα προσπαθησω να μπω αργοτερα και ελπίζω να δω κι νεα γεννητουρια! Φιλια!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μωρέ μη σας κάτσουν βαριές οι φακές... Τις τρώτε σαλάτα; Τις βράζεις, τις σουρώνεις και τις σερβίρεις με μαρούλι ή ντομάτα, αγγούρι, πιπεριές κλπ! Εγώ έβαλα 4 κρέπες στο φούρνο για τον καλό μου -είχε περισσέψει η ζύμη από τη μαμά μου- εγώ θα φάω λίγο σουφλέ και μια τεράστια χωριάτικη για το μεσημέρι και το βράδυ θα φάμε κανένα φρουτάκι! Δεν έχω όρεξη για πολύ φαί με αυτή τη ζέστη...

Μαράκι κι εγώ μπερδεύομαι ακόμα αλλά πού θα πάει, θα γνωριστούμε! Χιχιιχιχ!! Εσύ μπορείς να ψωνίζεις και για τον Κωστή που ξέρεις και τι νούμερο του κάνει και θα δεις ότι θα κάνεις τρελή οικονομία!! Να σας δείξω τα παπουτσάκια που πήρα στον μπέμπη; http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-denim-pre-walker-shoes/invt/km320133/ Τα έχω ερωτευτεί!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Επειδη θα με χωρισει ο αντρας μου εαν κανω σαλατα φακι (αν και αδυνατος δεν χορταινει) παω να κανω τις κανονικες για να προλαβουν να κρυωσουν!!!!

Νεφελι τελεια τα παπουτσακια:):)

Εχθες κοιτουσα και στα mothercare του εξωτερικου πολύ καλυτερες τιμες απο εδω αλλα λεει οτι η παραγγελεια για Ελλαδα μπορει να κανει και 30 μερες!!!! Και κατι αλλο για ΦΠΑ που δεν καταλλαβα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Επειδη θα με χωρισει ο αντρας μου εαν κανω σαλατα φακι (αν και αδυνατος δεν χορταινει) παω να κανω τις κανονικες για να προλαβουν να κρυωσουν!!!!

Νεφελι τελεια τα παπουτσακια:):)

Εχθες κοιτουσα και στα mothercare του εξωτερικου πολύ καλυτερες τιμες απο εδω αλλα λεει οτι η παραγγελεια για Ελλαδα μπορει να κανει και 30 μερες!!!! Και κατι αλλο για ΦΠΑ που δεν καταλλαβα!!!!

30 μερες? με τι θα ερθουν?με ατμοπλοιο :shock: ?

εμενα αμα του κανω φακες θα με χωρισει σιγουρα χιχιχιχιχι

NkOFp3.png

Μωρέ μη σας κάτσουν βαριές οι φακές... Τις τρώτε σαλάτα; Τις βράζεις, τις σουρώνεις και τις σερβίρεις με μαρούλι ή ντομάτα, αγγούρι, πιπεριές κλπ! Εγώ έβαλα 4 κρέπες στο φούρνο για τον καλό μου -είχε περισσέψει η ζύμη από τη μαμά μου- εγώ θα φάω λίγο σουφλέ και μια τεράστια χωριάτικη για το μεσημέρι και το βράδυ θα φάμε κανένα φρουτάκι! Δεν έχω όρεξη για πολύ φαί με αυτή τη ζέστη...

Μαράκι κι εγώ μπερδεύομαι ακόμα αλλά πού θα πάει, θα γνωριστούμε! Χιχιιχιχ!! Εσύ μπορείς να ψωνίζεις και για τον Κωστή που ξέρεις και τι νούμερο του κάνει και θα δεις ότι θα κάνεις τρελή οικονομία!! Να σας δείξω τα παπουτσάκια που πήρα στον μπέμπη; http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-denim-pre-walker-shoes/invt/km320133/ Τα έχω ερωτευτεί!!!

Ετσι οπως λες δεν τις εχω φαει με μαρουλι, ντοματα κτλ αλλα φακορυζο ναι............και τρωγεται και δροσερο σαν σαλατα..............βεβαια κι ετσι οπως λες ωραιες θα ειναι...............αντι να βαλεις φασολια ας πουμε τα κοκκινα βαζεις φακες σε σαλατα..............μια χαρα! Και μ'αυτη τη ζεστη ποιος εχει ορεξη για φαι? Κι εγω σημερα κατι ελαφρυ και δροσερο θελω!!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Χριστίνα σε νιώθω με τις καούρες όσο δε φαντάζεσαι!!! Όταν δεν έκανα εμετούς στην εγκυμοσύνη είχα πάντα καούρες... Ευτυχώς τις τελευταίες εβδομάδες με πιάνουν πιο σπάνια και δεν είναι τόσο ενοχλητικές!

Μάγδα δεν έχω προσπαθήσει να ψωνίζω από mothercare αλλά κάπου διάβαζα ότι τελικά σου έρχεται μια η άλλη με το να ψωνίσεις από τα καταστήματα εδώ, γιατί χρεώνουν μεταφορικά κλπ. Λογικό, αλλιώς με τέτοιες τιμές θα έπρεπε να κλείσουν τα ελληνικά καταστήματα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χριστίνα σε νιώθω με τις καούρες όσο δε φαντάζεσαι!!! Όταν δεν έκανα εμετούς στην εγκυμοσύνη είχα πάντα καούρες... Ευτυχώς τις τελευταίες εβδομάδες με πιάνουν πιο σπάνια και δεν είναι τόσο ενοχλητικές!

Μάγδα δεν έχω προσπαθήσει να ψωνίζω από mothercare αλλά κάπου διάβαζα ότι τελικά σου έρχεται μια η άλλη με το να ψωνίσεις από τα καταστήματα εδώ, γιατί χρεώνουν μεταφορικά κλπ. Λογικό, αλλιώς με τέτοιες τιμές θα έπρεπε να κλείσουν τα ελληνικά καταστήματα!

ειχα και πιο παλια καουρες αλλα σαν τις τελευταιες καμια σχεση!

και το αλλο βρε κοριτσια δεν ξερω αν το εχετε εσεις....εχω πονο απο κατω,δεν εννοω εσωτερικα,αλλα εξωτερικα,δεν ξερω αν καταλαβαινετε, στα κοκκαλα ειναι αυτος ο πονος!

να ειναι απο το βαρος λετε?

NkOFp3.png

Ετσι οπως λες δεν τις εχω φαει με μαρουλι, ντοματα κτλ αλλα φακορυζο ναι............και τρωγεται και δροσερο σαν σαλατα..............βεβαια κι ετσι οπως λες ωραιες θα ειναι...............αντι να βαλεις φασολια ας πουμε τα κοκκινα βαζεις φακες σε σαλατα..............μια χαρα! Και μ'αυτη τη ζεστη ποιος εχει ορεξη για φαι? Κι εγω σημερα κατι ελαφρυ και δροσερο θελω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς! Αν το κάνεις με τα φασόλια, το ίδιο είναι και με τις φακές, απλά τις σβήνεις λίγο νωρίτερα, να μη μαλακώσουν πάρα πολύ! Εμείς ευτυχώς τις φακές τις τρώμε πολύ εύκολα σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα -φασόλια, φάβα, ρεβύθια- που ο άντρας μου ούτε να δει το σακουλάκι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...