Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια το δικό σας ένστικτο να ακούτε.....

όντως τα ρουχαλάκια είναι τόσο μικρά που λες δεν έχω τπτ κ τελικά είναι έα σωρό. κ εγώ ξεδιάλεξα κ τα υπόλοιπα, να τα πλύνει η μαμά μου κ να τα φέρω όλα να δω τι έχω τελικά. θα φορέσει κ κάτι φορμάκια με λίγο ροζ μέσα αλλά τι να κάνουμε??!!!! λιτότητα βλέπεις....χαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ioanna27 !!! Να σας ζήσει το αγοράκι! Ξεκινήσαμε λοιπόν!

Έτσι πως τα λέτε είναι ακριβώς με τα πλυντήρια! Σήμερα έβαλα και εγώ το πρώτο και μου πήρε περίπου 1 ώρα να τα απλώσω. Ξεκίνησα και στην αρχή τα έβαζα σαν τα δικά μας, με 2 μανταλάκια, απλωμένα. Φτάνοντας στη μέση, άλλαξα σύστημα, αλλιώς δεν θα μου έφτανε ούτε ο χώρος ούτε τα μανταλάκια-και εννοείται ότι έπρεπε να τα ξανακανω τα πρώτα. Ποπο, κούραση... Αλλά μου ήταν ανεκτίμητο μάθημα :-) Αύριο πάλι!

UaT6p3.png

Καλημερα κοριτσια.Πολυ πρωινο ξυπνημα αρχησαμε,μη σας πω βραδυνο ξυπνημα χαχαχα...

Χτες βγηκαμε απο το μαιευτηριο αλλα σημερα πρεπει να ξαναπαμε για να του κανουν την εξεταση για τον ικτερο!

Για τα κοριτσια που θα γεννησουν στο Λητω για αλλη μια φορα εχω να σας πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Μου εφεραν αμεσως το μωρο να το θηλασω και με βοηθησαν πολυ γιατι και παλι οι θηλες εκαναν πληγες αλλα το προσπαθω και θηλαζω αποκλειστικα!Χωρις να αγχωνομαι ομως αυτη τη φορα.Αν δω οτι δεν αντεχω υπαρχουν λυσεις...Αλλα η αισθηση να εχεις το μικρο πανω σου και να το θηλαζεις ειναι απιστευτη και δεν συγκρινεται με τιποτα!!!!!!Για το γιατρο μου δεν εχω λογια,ενα θα σας πω περιμενε απο τις 7 το πρωι που ηρθε μεχρι τις 8 το βραδυ που με πηγαν στο δωματιο και ενω ολο το πρωι δεν ειχα πονους αλλα δεν ηθελε να με αφησει,ηθελε να με παρακολουθει αυτος συνεχεια και οχι οποιοσδηποτε αλλος.

Κοριτσια θα τα ξαναπουμε για τις λεπτομερειες,οτι απορια εχετε να μου πειτε...φιλακια

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Ειχαμε τα πρωτα γεννητούρια????? Ιωαννα μου να σας ζησεικαι να τον καμαρωσετε ευτυχισμένο!!!! Και με υγεία!! Χμχμ sangreluna καποια σε εφαγε κυριολεκτικα στη στροφη...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.................

Ιωαννακι27 συγχαρητηρια........... Να σας ζησει ο παιδαρος..............καλο σαραντισμο να εχετε κι οι δυο! Καλη αρχη!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Αρχισαμε και τωρα καθε μερα θα περιμενουμε να ακουσουμε και απο μια γεννηση............αντε κοριτσια, περπατηστε και καντε σεξ να ερθουν να μπεμπακια!!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα!!!!

Χαλια κοιμηθηκα εχθες!!!! Ολο αλλαζω πλευρο γιατι νιωθω οτι ποναει η κοιλια μου!!!!

Εβαλα το πρωο πλυντηριο και σε λιγο θα παω να το σιδερωσω:):):)

το βραδυ θα βαλω το επομενο, συλονικα 3 πλυντηρια υπολογιζω να μου βγουν!!!!! Μηπως ειναι λίγα???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχουμε μικρο πλυντηριο 5 κιλο και μην φανταστεις οτι ειναι γεματο απλα τα χωρισα σε ασπρα, ροζ και καποια κομματια καροτσιου!!!!!

Ο αντρας μου λεει να μην το πλενω το καροτσι γιατι ειναι καινουργιο..... να το κανω μονο με σφουγγαρι και προδερμ!!!(για όλα εχει αποψη!!!!)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ κοριτσια μπαινω απο κινητο κ μολις καταφερα να διαβασω τα προηγουμενα.. αχ sangreluna μου υπομονουλα εχεις μπει πλεον στην τελικη ευθεια!! Οσογια ρη φιλη σου Ιωαννακι δεν εχω λογια ..απλα!! Λιγη διακριτικοτητα δε βλαπτει.. αν σε κουρασει πες της το μην ντραπεις.. προεχει η ηρεμια σου τωρα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τι κανετε ΜΑγδα και Μαρακι?

Μαγδα δεν εχω πλενει τιποτα αλλα νομιζω ειναι καλα 3 πλυντηρια..............και εγω λεω καροτσι και οτι αλλο τετοιο, καθισματακι, ριλαξ κτλ, βαλ'τα σε ενα γρηγορο προγραμμα φρεσκαρισματος κανενα 30 λεπτο με μαλακτικο και θα ειναι οκ..............οπως λεει οο αντρας σου αλλα χωρις να κουραστεις και θα στεγνωσει και πιο γρηγορα................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημετα κ σε σενα δωρακι!! Τι κανεις??? Εγω εκει που ελεγα οτι βιαζομαα να γεννησω τωρα απλα δε βιαζομαι καθολου!! Θελω να προλάβω να κανω κανενα μπανακι στη θαλασσα !!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ΜΑρακι ισα που προλαβαινεις να κανεις μπανακι, γιατι οπως ειδες το Ιωαννακι 36ε+4η και γεννησε.................κανονισε Σ/Κ να τις κανεις τις βουτιες σου................

Καλα κανεις και δεν βιαζεσαι.............που θα παει, θα βγει! Εδω κι εγω καποια στιγμη ελεγα αχ, αντε να βγει, ανυπομονω................πλεον λεω ας κατσει κι αλλο και μη βιαστει να βγει γιατι εχω πολλα ακομα να κανω και δε θα προλαβω..............αχαχαχαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...