Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

αφου λεει ο ντοκ οτι ειναι οκ η μπεμπα μην αγχωνεσαι.εγω ξερω κοπελα με πολυ μικρο στηθος που θηλασε κανονικα.ασε δεν καταλαβαινει μου ρχεται να την διωξω.τι αναισθητοι ανθρωποι.εγω παντως δε θα πηγαινα ποτε να φορτωθω σε μια εγκυο κοπελα

Aπ΄ οτι καταλαβα δεν ειναι και κολλητη σου!!!! γιατι τοτε εχουμε άλλη οικειοτητα λεμε και μια κουβεντα παραπανω!!!!

Μαλλον ηρθε για τσαμπα διακοπες και ειπε να κατσει καμια 10μερες:shock::shock::shock:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Ξέρετε ότι σήμερα μάλλον έχουμε την πρεμιέρα, ε; Η Φεγγαρένια θα πήγαινε πρωί πρωί στο ΡΕΑ γιατί χθες βράδυ είχε ήδη 1 διαστολή! Καλή αρχή να κάνουμε και με έναν πόνο σε όλες!! Μαγδάκι μην ανησυχείς, το μωράκι σου παίρνει βάρος απλά εσύ προφανώς χάνεις! Μετά τη γέννα εσύ θα είσαι στυλάκι κι εμείς θα πλακωνόμαστε στις δίαιτες και τις γυμναστικές! Και για το στήθος μη λες χαζά!!!! Δεν έχει καμία σχέση το μέγεθος με την παραγωγή γάλακτος! Και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο και να σε στεναχωρήσει....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!!! Φεγαρένια μου λες να το χάσω το στοίχημα??? καλά να πάνε όλα κ φυσιλογικά κ χαλάλι σου!!!! για πες μας τι σου είπανε κ τι σου είπε κ ο ντοκ με τον καρδιοτοκογράφο (κάντο αντιγραφή από το άλλο καφε γιατί εγώ δεν ξέρω που γράφεις).

εγώ κορίτσια σαν σήμερα (30w+5d) γέννησα την μικρή μου. έσπασα το ρεκόρ μου κ συνεχίζω..... χαχαχαχαχαα

καλά βρε Ιωάννα μου τι σε βρήκε???? τελικά καλά λέω πως οι μεγαλύτερες γαϊδούρες είναι οι γυναίκες...... μα καλά δεν ντρέπετε λιγάκι..????!!!!! τι να σου πω, δεν έχεις κάποιο τρόπο (κάποιον άλλο) να την σουτάρεις κάπως???

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα κοριτσακια τελικα ο κυριος δεν ηθελε να βγει σημερα μου είπαν πως ο τοκετος εχει αρχισει αλλα μπορει να γεννησω και μετα από δεκα μερες αχ εκανα καρδιοτοκογραφο αυτα το αιμα σταματησε τα υγρα σταματησαν ουφ!

ιωαννακι κι εγω την ειχα παθει η μαλλον οχι ετσι στο τσακ το προλαβα με πηρα μια κοπελια να μου ανακοινωσει οτι εχει παρει εισητηρια και θα ρθει να μεινει σε μενα για να παει στο γαμο μιας φίλης της... της το πα καταμουτρα δε γινεται είμαι στον ογδοο τοτε και δε την παλευω να σηκωθω από το κρεβατι την ετσουξε λιγο αλλα εγω δε μπορω να καταπιεζομαι... καλα αυτη δε βλεπει πως είσαι εγγυος τι γαιδαρες υπαρχουν πια ελεος

Διαφημίσεις

Ζουνίτσα να δεις που αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά! Ήδη έχεις κερδίσει μια μέρα!!! ;)

Τελικά οι γυναίκες είμαστε πολύ γαϊδούρες! Ώρες ώρες νομίζω ότι οι άντρες έχουν περισσότερη κατανόηση... Ή μηπως εμείς απλώς βγάζουμε τη ζήλεια μας;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφέλη μου, κ εγώ το ίδιο πιστεύω..... για τις γυναίκες εννοώ. είμαστε ακατανόμαστες.....

ναι, τώρα πάνε όλα καλά..!!!1 ευτυχώς. άντε να έρθει η άλλη εβδομάδα να δω το μπεμπέ... εσύ γιατί δεν κοιμήθηκες???? γιατί ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά σήμερα. λέτε να δουλεύει το ένστικτό μας κ να συμπαραστεκόμαστε η μία στην άλλη στις αϋπνίες???? χαχαχαχαχααχ

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα και εγω την αλλη εβδομαδα θα δω την ζουζουνιτσα:)

Φεγγαρενια μου νομιζαμε οτι τα μωρακια ειναι χαμηλα γιατι χτυπουσαν κατω και δες ο κυριος τωρα δεν θελει να κατεβει:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...