Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οχι κανενα από οσο ξερουμε καλημερα χριστινακι!
δε μου φαινεται για ζεστη σε σχεση με περσι καθόλου όμως! πως να τα παω περιμενω σημερα εχω γιατρο και φτιαχνω σπετσοφαι αυτα εσυ;

εγω δεν την παλευω με την ζεστη, και να φανταστεις δεν ειχα ποτε θεμα δεν ζεστενομουν ευκολα!!

κατα τα αλλα προσπαθω να βαλω μια ταξη...τα επιπλα του μωρου,τα ρουχα , την βαλιτσα μου.......θελω μεχρι την αλλη εβδομαδα να εχουν τελειωσει ολα γιατι νιωθω ηδη τοοοοσο κουρασμενη!

περιμενω την αδερφη μου να σχολασει να παμε απο τα μαγαζια να παρω τα τελευταια για την βαλιτσα να την ετοιμασω να τελειωνω!

μμμμ σπετσοφαι τελειο!!!

να μπεις να μας πεις τι θα σου πει ο ντοκ!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

θα μπω να σας πω καλα κι εγω ζεσταινομαι παραπανω από πριν αλλα είμαι παρα πολυ αναισθητη με το θεμα θα γεννησουμε και θα επανελθει εγω ετοιμαστηκα και τωρα βαριεμαι η αληθεια ειναι πως εχω πολυ βοηθεια από τον καλο μου γιατι μονη μου σε αυτην την κατασταση δεν την παλευω για τετοια φαγητα θελουν πολυ ορθοστασια

θα μπω να σας πω καλα κι εγω ζεσταινομαι παραπανω από πριν αλλα είμαι παρα πολυ αναισθητη με το θεμα θα γεννησουμε και θα επανελθει εγω ετοιμαστηκα και τωρα βαριεμαι η αληθεια ειναι πως εχω πολυ βοηθεια από τον καλο μου γιατι μονη μου σε αυτην την κατασταση δεν την παλευω για τετοια φαγητα θελουν πολυ ορθοστασια

εμενα δουλευει πολλες ωρες η αληθεια ειναι,οποτε τα περισσοτερα τα κανω μονη :cool:

NkOFp3.png

κορίτσια άργησα σήμερα αλλά τελείωσα κάτι δουλίτσες (για σήμερα) που είχα αφήσει. κουράστηκα πολύ με το περπάτημα..... τεσπά

μην μιλάτε για ζέστη γιατί εδώ βρέχει κ μετά έχει αυτή τη σκ!#$%ο-υγρασία κ μια φοβερή κου φόβραση που είναι χειρότερα από ζέστη.

εχτές την γλίτωσα με 2 μόνο σφραγίσματα κ ένα πρόχειρο καθαρισμό μέχρι να τελειώσω με θηλάσματα κλπ κ να πάω να κάνω ένα ψιλομαζεματάκι που χρειάζεται. προς το παρόν κ μέχρι τότε θα είμαι οκ. ευτυχώς γιατί είχα πάει με ψυχολογία για εξαγωγή κ μετά πετούσα... χααχαχαχα

εγώ σε 9 μερούλςε έχω γιατρό για ντόπλερ.

όσο αφορά στοιχήματα εγώ ποντάρω Φλώρα λόγω διδύμων, εσύ Φεγγαρένια μπορείς να περιμένεις... χαχαχαχχαχαααααα

κατά τα υπόλοιπα, δεν θυμάμαι τι γράψατε. πάω σπίτι κ τα λέμε πάλι απόγευμα. φιλάκια!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!

τι ζεστη παλι!!!!!!!

Σημερα πηγα να μαζεψω τα χαρτια για την δηλωση του παιδιου!!! Ουτε ενας δεν μου εδωσε προτεραιοτητα!!! Μαλιστα μια κυρια καπου στα 60 χωθηκε και μπροστα μου και οταν την ειπα πως ολοι για χαρτια ειμαστε εδω, αρχισε να κλαιγετε οτι δεν ειναι καλα και δεν βλεπει καλα και άλλα...........

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα!!!!!!!!!

τι ζεστη παλι!!!!!!!

Σημερα πηγα να μαζεψω τα χαρτια για την δηλωση του παιδιου!!! Ουτε ενας δεν μου εδωσε προτεραιοτητα!!! Μαλιστα μια κυρια καπου στα 60 χωθηκε και μπροστα μου και οταν την ειπα πως ολοι για χαρτια ειμαστε εδω, αρχισε να κλαιγετε οτι δεν ειναι καλα και δεν βλεπει καλα και άλλα...........

τι χαρτια χρειαζονται; μετα τη γεννηση δεν παιρνεις οτι χαρτια σου δινουν απο το νοσοκομειο και πας κ το δηλώνεις;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

τι χαρτια χρειαζονται; μετα τη γεννηση δεν παιρνεις οτι χαρτια σου δινουν απο το νοσοκομειο και πας κ το δηλώνεις;;;

καλησπερα νεφελ!

μαλλον ληξιαρχικη πραξη γαμου θα εννοει !

εμενα αυτο μου ειπαν να εχω μαζι μου και φυσικα τις ταυτοτητες!

NkOFp3.png

Απο μια κλινικη μου εδωσαν ενα χαρτι που ελεγε να εχουμε ληξιαρχικη πραξη γαμου, χαρτι προσδιορισμου επιθετου τεκνου(το εχουμε απο το γαμο) και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Επισης ειπε οτι καλο ειναι να εχουμε χαρτι που να αναγραφει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Επειδη θα γεννησω Θεσ/νικη και θα ειμαστε μακρυα απο την πολή μου ειπα να τα εχω όλα να μην τρεχουμε μετα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...