Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Εγώ Φεγγαρένια μου δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα πρέπει να μπω σε αυτοκίνητο και η απόσταση είναι μεγάλη και μπορεί να μας πέσει κανένα ελικόπτερο στο κεφάλι...

:shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!! Έχω να μπω πολύ καιρό σε αυτό το θέμα....δεν ξέρω καν αν με θυμάστε....ήθελα να ρωτήσω...υπήρχε μια λίστα και εδώ με τις εγκυμονούσες....υπάρχει ακόμα???

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Αχ Floreta αυτα που λες τα σκεφτομαι κ εγω γιατι εμας ειναι δευτερο κ εχει συσσωρευτει το πραγμα. Ενω στο πρωτο δε μας ενοιαζε, τωρα κ εγω καπως το βλεπω παλι αυτο το κλεισιμο για κανα χρονο. Οκ βγαινουμε αλλα οταν εχεις μωρο δεν το αφηνεις , εγω προσωπικα παντου μαζι την επαιρνα την κορη μου. Δε μπορουσα να διανοηθω οτι θα ειναι βρεφος, αφημενο στη μαμα μου κ να κλαιει. Τεσπα χτες εκοψα τα γιουτοπαρ, σημερα αποτριχωθηκα παντου, αυριο θα ρθει η κοπελα να μου κάνει τα νύχια στα πόδια, κ την πέμπτη έχω γιατρό, για να δουμε σε τι φαση ειμαι;; δε νομιζω ν ργησω, αλλα τελικα ουτε κ οτι θα γεννησω κατευθειαν. Σημερα εχω λυσσαξει, εχω κανει τα παντα κ παλι φυσιολογικες συσπάσεις έχω. Τσαμπα το αγχος οτι θα γεννησω προωρα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Επισης κατεβηκα κεντρο κ εφαγα παγωτο απο το αγαπημενο μου παγωτατζιδικο κ το ζαχαρο ηταν οκ μετα, 110. Μου πε η διαβητολογος οτι το παγωτο δεν το ανεβαζει αρκει να ειναι απλο!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!

Εγω μπορω να εχω μονο το παγωτο??????????????????

Λοιπον ζυγιστικα σημερα και δεν πηρα κιλο το τελευταιο μηνα, ειμαι σταθερα 54 κιλα, καλα το παιδι απο που παιρνει βαρος????? Ετσι αποφασισα να τρωω λιγο παραπανω και ας τσιμπαει το ζαχαρο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πωπω ο αφαλος μεχρι να πεσει εμενα με ανατριχιαζε πολυ.. εκανε καμια βδομαδα περιπου .. μετα ενιωσα ανετα με το παιδι μεχρι ττοτεζοριζομουν γιατι φοβομουν μη του κανω κακο! Για παγωτακια λετε. Πειτε ρε κοριτσια ποιο ειναι καλο παγωτατζιδικο στο κεντρο να το επισκεφτουμε πριν γεννησω! Α! Να πω οτι μου αρεσουν πολυ τα παγωτογιαουρτια.. κ εδω στα νοτια σρη βουλιαγμενη εχουμε το waffles house νομιζω εχει κ στη νεα σμυρνη που κανει τελειες γευσεις παγωτου!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Αννα εχουμε λίστα

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

Θα αρχισουμε σε λίγο να γραφουμε για γεννητουρια και για τα μωρακια μας;):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου αν ο ντοκ βρισκει το παιδι οτι αναπτυσεταισωστα τι προβλγματιζεσαι?? Σε λιγο καιρο εσυ θα σαι μοντελακι κ εμεις θα γκρινιαζουμε για την κολλημενη ζυγαρια. Εγω προσωπικα θα μουρμουραω παντως...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...