Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια!!

Μαρακι για θηλαστρο μπορεις να νοικιάσεις κιόλας - νοικιάζεις το μηχάνημα και τα υπόλοιπα (σωληνάκια, υποδοχή για το στήθος) στα δίνουν καινούργια.

Νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή από την άποψη ότι αν δε σου κάνει το επιστρέφεις και ψάχνεις κάποιο άλλο... επίσης δεν ξέρεις για πόσο καιρο ακριβώς θα το χρειαστείς, οπότε ίσως σου βγει πιο οικονομικό με την ενοικίαση.

Όσο για το πως νιώθω...

ρε κορίτσια τι να πω... πρώτον νιώθω εντελώς χάλια σωματικά, πονάω παντού, ζεσταίνομαι, όλο πάω στην τουαλέτα (και όχι μόνο για τσίσα), έχω παλινδρόμηση, τα χέρια μου είναι άχρηστα από το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, δεν μπορώ να κουνηθώ...

επίσης έχω μεγάλη αγωνία για την καισαρική, γιατί όσο νά ναι χειρουργείο είναι, και δε με νοιάζει τόσο πολύ για μένα, ότι και να γίνει έγω θα αναρρώσω! Αλλά τα μωρά;... γιατί ο ένας πλακούντας είναι πρόσθιος και είναι είναι στο σημείο που θα με ανοίξουν, και η γυναικολόγος είπε ότι θέλει πολλή προσοχή να μην κόψει τον πλακούντα γιατι μετά κινδυνεύει το μωρό :shock::shock::shock::shock::shock:

Επίσης έχω να ομολογήσω ότι δε νιώθω και πολύ ¨μάνα¨ ακόμη. Δεν έχω άλλο παιδάκι και δεν ξέρω τί σημαίνει... εύχομαι το μητρικό ένστικτό μου να έρθει γρήγορα όταν γεννηθούν τα μικρούλια! Προς το παρόν γκρινιάζω στον άντρα μου που δεν θα κάνουμε διακοπές, που τέρμα ο ύπνος μέχρι τις 12 και τη 1 τα Σάββατα, που δε θα μπεκροπίνουμε στο αγαπημένο μας μπαράκι μέχρι τις 5 το πρωί... Το ξέρω, ακούγονται πολύ εγωιστικά όλα αυτά και νιώθω τύψεις, αλλά είναι αλήθεια.

Πάντως γενικώς ανυπομονώ να γεννήσω να ανακουφιστώ, γιατί δεν τη παλεύω πολύ ακόμη! Κλείσαμε ραντεβού για καισαρική στις 24 Ιουλίου, σας το είπα; Μάλλον εγώ θα ανοίξω την αυλαία :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από δω!! Για τα μεταφορικά μέσω amazon εξαρτάται τι θα παραγγείλεις και από ποιον προμηθευτή, αλλά πριν προχωρήσεις στην παραγγελία μπορείς να υπολογίσεις τα έξοδα αποστολής. Για το tesco είναι στάνταρ 10 λίρες ανεξάρτητα από το ποσό παραγγελίας, οπότε αξίζει να παραγγείλεις αρκετά! Φλορέτα με το καλό να μας κάνεις την αρχή αν και βλέπω να μαλλιοτραβιέστε με τη Φεγγαρένια γιατί κι εκείνη δεν κρατιέται!!! Πάντως κι εγώ ανυπομονώ να γεννήσω, όχι τόσο γιατί με ενοχλεί ο μπέμπης όσο γιατί δεν αντέχω άλλο την υπερπροστατευτικότητα γονιών και πεθερικών που με έχουν φέρει στα όριά μου και θα τους κόψω ομαδικώς την καλημέρα πολύ σύντομα!!! Με έχουν τρελάνει με τα μη, τα πρόσεχε και τα πρέπει λες κι εγώ θέλω να πάθει κάτι το μωρό!!!! Βγες πλασματάκι μου να ησυχάσουμε όλοι μαζί γιατί δε μας βλέπω καλά με τα τρελόσογα που μπλέξαμε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω ντερμπυ βλεπω Φεγγαρενια-Φλορετα!!!!:):):)

αν και κατι μου λεει να πονταρω στην Φεγγαρένια!!!!

Νεφελι μετα θα ειναι σιγουρα χειροτερα, όλα θα τα ξερουν και για όλα θα εχουν γνωμη!!!! Ειναι φοβερο!!!Σημερα ελεγε η πεθερα μου για ενα μωρακι που ειναι 2-3 μηνων και όλο κλαιει μηπως δεν φτανει το γαλα της μαμας του γι 'αυτο ξεκινησαν και ξενο!!!

Αλλα εγω την απαντησα αμα το παιδι παιρνει το βαρος που πρεπει και κανει τσισα του 8 φορες την μερα δεν φταιει οτι πεινειω απλα κατι το εννοχλει και κλαιει!!!

Λες και δεν κλαινε όλα τα μωρακια.......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Η μαμα μου παλι επειδη η νυφη μου εκανε το μωρο μπανιο στο μπανακι ενω δεν του ειχε πεσει ο αφαλος θελει να με πεισει οτι δεν πειραζει!!!! Αλλα την τακτοποιησα μεχρι να πεσει ο αφαλουλης δεν το βρεχουμε τελος!!!!! Στο κατω κατω εγω αποφασιζω...... η αληθεια ειναι γι' αυτα που πιστευω (εκτος εαν μου αποδειξεις επιστημονικα το αντιθετο) ειμαι ξεροκεφαλη!!! αστους να λενε ....ξερεις τι υπομονη εχω....γαιδουρινη!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εκεί να δεις γλέντια!!! Αν θέλουν να αναλάβουν παιδίατροι θα τους αφήνω να λένε ότι θέλουν, αλλιώς ας κάτσουν στ' αβγά τους κι ας αφήσουν το γιατρό και τους γονείς να κάνουν τη δουλειά τους και να έχουν και την ευθύνη του μωρού! Με όλα αυτά φοβάμαι να τους αφήνω μόνους με το μωρό ακόμα και για μια ώρα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Για τον αφαλό που λες, πλέον λένε ότι δεν πειράζει να πέσει νερό αλλά δεν το μουλιάζουμε. Τώρα το πιο βολικό στην αρχή είναι να το πλένεις στα χέρια, συμφωνώ μαζί σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοιτα οταν θα ειναι μικρουλη φυσικα και δεν θα το αφησεις μονο του αλλα εφοσον τους ξεκαθαρισεις τι θελεις ειμαι σιγουρη οτι θα το σεβαστουν!!!! Γιατι οι γονεις μου και τα πεθερικα μου δεν ξερουν τον χαρακτηρα μου???? Δεν νομιζω να θελουν να κοντραριστουμε για κατι που δεν τους αφορα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Για τον αφαλό που λες, πλέον λένε ότι δεν πειράζει να πέσει νερό αλλά δεν το μουλιάζουμε. Τώρα το πιο βολικό στην αρχή είναι να το πλένεις στα χέρια, συμφωνώ μαζί σου!

Ο αφαλος ειναι κατι που θα πεσει σε 4-5 μερες, νομιζω οτι μπορω να πλενω στην αρχη το μωρακι στα χερια και μετα να δεις μπανακια σε μπανιεριστες!!!!!:):) Εαν το βαλεις στο μπανιερακι μπορει και να μουλιασει γιατι να το ρισκαρο????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

λενε πως το μονο προβλημα που υπαρχει αν βραχει είναι οτι αργει να πεσει ειναι σαν ενα κοψιμο αν το βρεχεις συνεχεια είναι νωπο και αργει να κλεισει

Αυτο παρατηρησα και εγω απο μια φιλη που δεν το εβρεχε (αλλο να βραχει λιγο δεν εγινε και κατι) επεσε γρηγορα ενω του ανιψιου εκανε 10 μερουλες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...