Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νεφελη μου δεν εχουμε κατσει σπιτι δευτερολεπτο!! Ψωνισαμε σχεδον τα παντα κ τωρα εχω λεπτομέρειες!! Να ρωτησω κατι κοριτσια? Σκεφτομαινα αγορασω θηλαστρο και δεν ξερω ποιο.. καμια ιδεα??

To Swing της Medela είναι κορυφαίο αλλά μη διανοηθείς να το πάρεις από Ελλάδα! Στο amazon.co.uk το έχει μέχρι και 50 ευρώ φθηνότερα, γιατί κάνει γύρω στα 180!!! Κι εγώ αυτό θα πάρω αλλά όταν χρειαστεί όχι προκαταβολικά! Με γεια και τα ψώνια σας!!!

Εμείς σήμερα πήραμε 1+1 πάνες από ΑΒ!! Υπολόγιζα ότι 15 πακέτα Νο1 είναι καλά μέχρι να φτάσει τα 5 κιλά και μετά το Νο2, να γεννηθεί 3500 κιλά και θέλει 7 πάνες τη μέρα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Πολύ νωρίς ξύπνησα αλλά περνάω ευχάριστα! Ανοίγω κάποια κουτιά που μου στείλανε με παιδικά ρουχαλάκια, τόσο γλυκά που είναι!

Από ο,τι βλέπω, το διάστημα 0-3 το έχω καλύψει. Με τη ζέστη που θα κάνει πολλά και απ' αυτά θα πάνε αφόρετα. Για 6 μηνών τι είδους ρούχα να πάρουμε άραγε; Χειμωνιάτικα για μας δηλαδή...

Nefeli_13, προσοχή στο Amazon τώρα, δεν στέλνουν πλέον εδώ δωρεάν με Free Super Saver, θα υπολογίζεις σε κάθε παραγγελία ακόμα 15-20 GBP.

UaT6p3.png

Ααα, επίσεις, δείτε ξανά το post #4903/ σελίδα 123, όποια δεν μας έχει πει για το μαιευτήριο. christina27, για σένα θυμάμαι ότι έχουμε την ίδια ΠΗΤ αλλά δεν μας εχεις πει που θα γεννήσεις. Λες να πέσουμε μαζί; :wink:

UaT6p3.png

Καλημέρα!!!!!

Νεφέλη οντως εχει στο amazon το Swing της Medela στα 99 ενω Ελλαδα 180 μου ειπαν οταν ρωτησα!!! Αμα το χρειαστούμε θα βοηθησετε στην παραγγελεια!!!! Καθοτι ειμαι ασχετη!!!!!

Ζυζυ με γεια τα πραγματακια!!!!! Η παραγγελεια εχει πάει συνεφο:):):)

Εγω δεν αγοραζω αλλα ρουχαλακια να δω τι θα χρειαστω τι θα με φερουν και μετα μπορει να παραγγειλω απο την tesco!!! Αληθεια ποσο ειναι τα μεταφορικα για να μπορω να υπολογισω??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια ! Τι κάνετε? Εγ ετοιμαζομαι να πάω για καφεδακι με τη μανούλα :D Ελεγα να αγοράσω από τωρα το θηλαστρο, για να αποφύγω δυσαρεστες καταστασεις που πέρασαστον Κωστή.. τωρα αν θα καταφερω να θηλάσω άλλο θεμα αλλά τυλαχιστον να το πεάσω πιο ''ανώδυνα''. Πάντως έω ακούσει κεγω για τα μεντελα και τα βρηκα μεσω σκρουτζ γυρω στα 150 ευρωαν θυμαμαι καλά.. Sangreluna πως νιωθεiς που πλησιαζει ο καιρός? Εσύ Floreta?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)Ιασω

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

καλημερα κοριτσια!!!!

zuzu εγω στο ιασω.....κριμα!!!

εφερα και την λιστα να την εχουμε πιο κοντα!

NkOFp3.png

Καλά έκανες με τη λίστα, christina27. Και το Ιασώ καλό είναι, μακάρι να περάσουμε εύκολα όλες, όπου και να ήμαστε!

magda TS, το ακριβές κόστος της κάθε παραγγελίας το μαθαίνεις μόνο αφού προχωράς αρκετά στη διαδικασία, πρέπει πρώτα να κάνεις λογαριασμό, να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου και ένα βήμα πριν την ολοκληρωθείς, θα τα δεις όλα αναλυτικά, και σε ? - αφού πρέπει να γίνει και currency exchange σε ένα rate που δεν το ελέγχεις εσύ. Βεβαίως, αφού δεις όλα αυτά τα στοιχεία, μπορείς να πατήσεις Cancel και να μην την ολοκληρώσεις.

Εγώ έχω ήδη το λογαριασμό στο amazon UK, στείλε μου αν θες το link με το ακριβές προϊών που θες και μπορώ να σου πω εγώ τι μου βγάζει τελικό κόστος σε ? για διεύθυνση Αθήνας.

UaT6p3.png

καλημερα κοριτσακια πωπω χτες ειχαμε τρελο παρτυ εμεινε εγγυος μια καλη μας φιλη από το διπλα καφε που προσπαθουσε παρα πολυ και δε φανταζεστε πόσο χαρηκα! πια με ρωτησε πως νοιωθω; ανυπόμονη θελω να βγει να ξεμπερδευω...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολύ Ζυζυ εαν αποφασισω να αγορασω θηλαστρο θα βγαλω μια προπληρωμενη καρτα και θα σου δωσω τα στοιχεια που χρειαζεσε!!!! Ετσι την πατησα και μια μπανιερα που αρεσε στον αντρα μου την οκbaby onda ovelution και την βρηκα σε προσφορα στο ebaby αλλα τα εξοδα αποστολης ηταν αρκετα και ερχοταν στα ιδια χρηματα με μαγαζι εδω!!!!

Φεγγαρενια πολύ χαιρομαι οταν ακουω για εγκυμοσυνης ποσο μαλλον οταν καποια κοπέλα προσπαθει καιρο:):)

ζουνιτσα περαστικα και υπομονη με το δοντι!!!! Φανταζομαι θα κανει κατι προχειρο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...