Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ενταξει ειμαι στα προθυρα του εγκεφαλικου, επειδη ειναι δευτερο παιδι, δεν εχουμε ψωνισει τιποτα γτ δε χρειαζομασταν. Αλλα χτες κατι μ επιασε κ ηθελα να αγορασουμε σεντονακια για το πορτ μπεμπε να ναι ομορφα επειδη αυτα [που εχω ειναι λευκα. Βεβαια εχω ενα εκατομμυριο κ αχρηστα πανε αλλα ηθελα να κανω τη σπαταλη μου. Ειπα λοιπον στον αντρα μου πηγαινε παρε 2 σεντονακια. 5 ευρω το ενα κανουν , σπαταλη βεβαια αλλα σιγα 5 ευρω κανουν το ενα. Το ελεγα κ το ξαναλεγα. Του στελνω σημερα μν στο σκαιπ να τον ρωτησω αν πηρε κ ποσο εκαναν κ μου λεει ναι 40 ευρω. Νταξει δεν αντεχω 40 ευρω για κατι εντελως αχρηστο;;;;;;; τον ειδανε αντρα κ τον κοροιδεψαν;;;; Να μη μπορω να παω να παρω κατι για το παιδι μου ρε γαμωτο;;; Την προηγουμενη φορα που με επιασε ανασφαλεια μηπως δε φτασουν αυτα που εχουμε τον εστειλα να παρει 2 φορμακια, του τα περιεγραψα κοντομανικα ολοσωμα σορτσακι, καθε φορα που πηγαιναμε βολτα στο λητω η στο mothercare του τα εδειχνα, k του ειπα σαν αυτα που βλεπαμε. Ε παει κ φερνει μια 7αδα κορμακια, ενα σκασμο λεφτα. Αρχιζω να υστεριαζω του περιγραφω, φευγει κ ερχεται με μια τριαδα ολοσωμα κακρυμανικα φορμακια ακομα πιο ακριβα, παθαινω υστερια κ πανε οι γονεις μου κ παιρνουν κατι που δε με τρελανε αλλα τι να κανα;;; μ εχουν πιασει τα κλαμματα, δε μπορω να παρω κατι για το παιδι μου ρε γαμωτο;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλησπέρα!!!!!!!

Ωραια κουβεντα πιασατε!!! Για πεθερες και γονεις....... εγω δεν θα παρω θεση ακομα θα δω οταν ερθει η ωρα τις αντιδρασεις!!!!

οσο για το θεμα "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" να ειναι καλα ο αντρουλης μου κανει τα περισοοτερα και απο την πεθερα μου που ειναι κοντα εχω ζητησει μονο το σιδερο(το βαριεμαι) αλλα τα πραγματακια τις μπεμπας εγω θα τα σιδερωσω:):):)

Νεφελ μου ηρεμησε μην στεναχωριεσαι, λιγο εμεινε ακομη!!!! Σιγουρα εχει πολυ πιο φθηνα σεντονακια για πορτ μπεμπε, τα δυο βγαινουν γυρο στα 15?!!! Να παει να τα αλλαξει εκτος φυσικα εαν του αρεσαν!!!! Μπορεις να δεις στην σελιδα της Λητω πια σου αρεσουν και να τον στειλεις να παει να τα παρει!!!! Ετσι θα ειναι σαν να τα ψωνιζεις εσυ!!!!! Τα εχει αναλυτικα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ιωαννάκι με τέτοια πεθερά πρέπει να είσαι πολύ ξεκάθαρη και καλά κάνεις και τα λες έξω από τα δόντια! Υπομονή.... Νεφελ, γιατί σε έπιασε τέτοια στενοχώρια; Για τα 40 ευρώ ή επειδή θες να βγεις να ψωνίσεις εσύ; Ψάξε να ψωνίσεις μέσω ιντερνετ, θα βρεις και καλές τιμές και ακριβώς αυτό που θες εσύ!! Μάγδα είδες κουβέντα που ανοίξαμε; Άσε να έρθει η ώρα και θα δεις κι εσύ τι γλυκα... Χιχιχιχ Μαράκι πήγατε για ψώνια;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελη μου δεν εχουμε κατσει σπιτι δευτερολεπτο!! Ψωνισαμε σχεδον τα παντα κ τωρα εχω λεπτομέρειες!! Να ρωτησω κατι κοριτσια? Σκεφτομαινα αγορασω θηλαστρο και δεν ξερω ποιο.. καμια ιδεα??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Ιωαννάκι μου καλα κανεις κ της το ξεκοβεις της πεθερας σου.. τετοιοι ανθρωποι δεν ειναι να τους δινεις θαρρος.. τον πρωτο καιρο θα χεις τα λοχειακα σου μην εχεις και την πεθερα στο κεφαλι σου θα τρελαθεις!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Με γεια όλα τα ψώνια και οι πεθερές!

Εγώ τι να σας πω, και οι δύο γονείς είναι πολύ μακριά και σε αυτή την περίπτωση το μετανιώνω λίγο :-( Είμαι πολύ ανεξάρτητη, δεν έχω μεγαλώσει με υπερπροστατευτικούς γονείς - το αντίθετο μάλλον, αλλά σε αυτή τη φάση, ρεαλιστικά, θα εκτιμούσα να μου μαγειρεύει κάποιος κάθε δεύτερη μέρα, να μου κάνει τα ψώνια στη λαϊκή. Θέλω ποιοτικά προϊόντα και φαγητά, θα έχουμε όλες ανάγκη από θρεπτικά στοιχεία. Περάσαμε πολλή πίκρα τον χειμώνα όταν είχα ναυτίες και ανέλαβε για λίγο ο άντρας μου και την κουζίνα και τα ψώνια!! Δεν έχει φαντασία ο καημένος, προσπάθησε αλλά και τώρα ανατριχιάζω όταν θυμάμαι τις δημιουργίες του.

Κρίμα που έχουμε ένα μικρό δυάρι και δεν είναι άνετα να έχουμε και 3ο άτομο μέσα - χιχιχιιι, μάλλον 4ο θέλω να πω. Θα ταξιδέψουν σίγουρα τα πεθερικά μου να μας δουν με το που θα μου σπάσουν τα νερά, μια χαρά θα χωρέσουν όσο θα είμαι εγώ στο μαιευτήριο αλλά θα πρέπει να φύγουν αφού επιστρέψουμε στο σπίτι μανούλα-μωρό. Η πεθερά μου προσφέρεται να κάτσει για λίγες μέρες, θα το σκεφτούμε... Κανονικά είναι μια άγια, έχω πολύ κάλη γνώμη για αυτήν, το μόνο που με χάλασε πρόσφατα με τη συζήτηση για το όνομα του μωρού.

Κάτι πιο πρακτικό τώρα, προλάβαμε το Σάββατο μια προσφορά 1+1 στα Pampers στο Σκλαβενίτη, έτσι βγαίνει όντως η καλύτερη τιμή της αγοράς, ακόμα καλύτερη και από το Amazon. Πήραμε παράδειγμα New Baby no1 (2-5kg) 2x25 κομμάτια με 4,95?, δλδ ~10 λεπτά η πάνα. Το New Baby no2 (3-6kg) 2x33 κομμάτια στοίχιζε 6,95?, δλδ ~10,5 λεπτά η πάνα.

Κάντε και εσείς τους υπολογισμούς σας και κανονίστε. Εγώ προβληματίζομαι μόνο ποσά πακέτα από κάθε μέγεθος να πάρω. Έχω ήδη ένα καλό stock, θα πάω ξανά σήμερα ή αύριο.

UaT6p3.png

Το θεμα ειναι οτι απο το μαγαζι που τα πηρε δε χρειαζομαι απολυτως τιποτ αλλο, κ το μονο που μπορω να κανω γιατι πραγματι τα πιο ακριβα σεντονια που εχω δει κανουν 15 ευρω , ειναι να καλυψω τη διαφορα με πιπιλες. Τι αλλο να παρω;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

γεια σου ζουζου κι εγω εχω καταληξει οτι οι πανες συμφερουν γυρω στα 10 λεπτα το κομματι εμενα παλι καλα ο αντρας μου εχει τρελη φαντασια και με τη κουζίνα τα παει περιφημα! με τα πεθερικα και τα ονοματα το χουμε ξανααναλύσει το θεμα εγω θα επιμενω στο μακρυα κι αγαπημενοι

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι οτι απο το μαγαζι που τα πηρε δε χρειαζομαι απολυτως τιποτ αλλο, κ το μονο που μπορω να κανω γιατι πραγματι τα πιο ακριβα σεντονια που εχω δει κανουν 15 ευρω , ειναι να καλυψω τη διαφορα με πιπιλες. Τι αλλο να παρω;

σελτεδακια ισως; ζιπουνακια... καμια καινουρια παντα;

Ζυζυ μου 10 λεπτα την πανα πηρα το Νο1 απο τον Μασουτη (2 πακετα των 25 τεμ) και το Νο2 απο τα ΑΒ Βασιλοπουλο παλι εβγαινε στα ιδια!!!! Απο οτι καταλαβα εαν βρισκουμε πανες με 10 λεπτα το τεμαχιο συμφερει και αγοραζουμε;):):)(το ειχε πει και η φεγγαρενια)

Μαρακι με γεια τα πραγματακια:):) Τι καλά πηρατε???

Νεφελι μονο η μητερα μου ειπε οτι θα ερθει λιγες μερες μετα την γεννα να βοηθησει, επειδη ειναι απο μακρυα ας ερθει, αλλα μετα και εγω θελω να δω πως θα τα παμε μονοι μας με τη μικρη!!!!

Λοιπον μου ηρθαν τα δειγματακια της frezyderm:):) Περιμενω μπεμπιλινα, Pampers και αυτα που στειλαμε προχθες της protherm:):) Ο αντρας μου με λεει γυφτακι:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και συνεχιζω...... Μπιμπερο, χτενες, ψαλιδακι, θηκη για πιπιλες, ζακετουλα για τον Σεπ που θα δροσισει!!!! σκουφακια, καλτσακια ή γαντακια!!!! Παπουτσακια αγκαλιας!!!! κουνουπιερα για καροτσι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

βρεθηκαμε με χιλιαδες ζιπουνακια οταν διορθωσαμε την πρωτη γκαφα του αντρα μου με τα φορμακια, παντα ειχα παρει κ στο πρωτο, 80 ευρω κ ειναι ακομα στο κουτι της. ο παιδιατρος ειπε να μη τη χρησιμοποιησουμε. σελτεδακια εχω πααααααρα πολλα αποκλειεται να χρειαζομαι αλλα. Τεσπα θα δω , το θεμα ειναι οτι δε μπορω κ να παω ειναι μακρια το μαγαζι

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Νεφελη μου δεν εχουμε κατσει σπιτι δευτερολεπτο!! Ψωνισαμε σχεδον τα παντα κ τωρα εχω λεπτομέρειες!! Να ρωτησω κατι κοριτσια? Σκεφτομαινα αγορασω θηλαστρο και δεν ξερω ποιο.. καμια ιδεα??

Της Μαντελα μου ειπαν οτι ειναι παρα πολύ καλό, αλλα θελω πρωτα να δω εαν θα θηλασω, τι αναγκες εχω και μετα να αγορασω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...