Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Όταν το μωρό έχει δυο γονείς που ο ένας τουλάχιστον δουλεύει και ο άλλος πρέπει να χωρέσει μέσα στο 24ωρο μαγείρεμα, σιδέρωμα, σπίτι, μπάνιο κλπ, σίγουρα δεν έχει τόσες αγκαλιές όσες ένα μωρό το οποίο έχει 24 ώρες το 24ωρο από πάνω του παπούδες, γιαγιάδες, θείους, θείες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο! Με αυτή την έννοια το είπα για τις αγκαλιές... Σιγά μην αφήσω εγώ το πλασματάκι μου χωρίς αγκαλιές!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια, καλησπέρα!

Σας διάβασα στα πεταχτα...

Νεφέλη μου κι εγω έχω θεματάκι, η πεθερά μου θέλει να έρθει να μείνει στο σπίτι μας τις πρώτες μέρες. Δε μένει στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα πρέπει να τη φιλοξενήσουμε. Είναι αγύριστο κεφάλι όμως και έχει άποψη για όόοολα (στο γάμο μας μου είχε δημιουργήσει ενα σωρό προβλήματα). Δε νομίζω ότι θα τα πάμε καλά, δυστυχώς... εμείς που θα έχουμε και 2 μωρά να φροντίσουμε, θα είμαστε ψόφιοι από την κούραση και θα την έχουμε κι αυτήν από πάνω να μας δίνει οδηγίες...

Εν τω μεταξύ και η δικιά μου η μαμά δεν είναι καλύτερη... πχ επιμένει να πάρουμε μαξιλαράκια για τα μωρά ενώ της εξηγώ ότι οι νεότερες απόψεις λένε όχι στο μαξιλαράκι στα νεογέννητα, γιατί μπορούν να πνιγούν... τι να πω, δεν ξέρω :?

Με βλέπω 2η-3η μέρα στο σπίτι με τα νεογέννητα να παθαίνω κρισάρα και να τις στέλνω και τις δυο από εκεί που έρθαν :(:(:(

Χριστίνα έχω κάνει 2 καρδιοτοκογραφήματα. Πας στο μαιευτήριο, στις αίθουσες τοκετού, σε ξαπλώνουν και σε δένουν με όργανα που μετράνε τις συσπάσεις της μήτρας και την καρδούλα του μωρού. Πρέπει να κάτσεις ακίνητη για μια ώρα. Βασικά θα έλεγα ότι είναι βαρετό.... και αν έχεις πίεση από το μωρό στην κοιλιά και δεν μπορείς αναπνεύσεις, πρέπει να κάνεις υπομονή. Πάρε και κανένα περιοδικό μαζί σου, ή αν είσαι τυχερή μπορεί να έχει τηλεόραση και να περάσει η ώρα πιο εύκολα.

Εγω κορίτσια μου μπήκα πια στην τελική ευθεία! Σήμερα θα κλείσουμε και ραντεβού για καισαρική, υπολογίζω 23-24 Ιουλίου. Πραγματικα δεν αντέχω άλλο, ανυπομονώ να γεννήσω... ελπίζω μόνο να μη σπάσουν τα νερά πριν την ώρα τους γιατί έχω τρομερή πίεση και φοβάμαι! Κατά τ΄άλλα τα μωρά με κλωτσάνε κυριολεκτικά παντού! Από τον ποπο και τα γεννητικα΄μου όργανα (σορρυ κιολας) μέχρι πάνω στο στομάχι μου... είναι ανυπόφορο γιατί έχουν δυναμώσει πολύ! Αύριο καλέσαμε μερικούς φίλους στο σπίτι, για να τους δούμε, γιατί μετά καλό Σεπτέμβρη... οι περισσότεροι θα φύγουν διακοπές, εμείς θα γεννήσουμε, οπότε θα τους ξαναδούμε σε πολυυυ καιρό. Νομίζω ότι μετά το αυριανό απλά θα παραδώσω. Ξάπλα και αναμονή για τη γέννα.

Επίσης ψιλοτελειώσαμε με το παιδικό (επιτέλους) και αγόρασα και μπιμπερό και θεμαντήρα (αποστειρωτή θα μας δώσουν), τα έπλυνα και τα τακτοποίησα, επλυνα και όλα τα ρουχαλάκια/σεντονάκια/σαλιάρες κτλ, οπότε είμαι εντελως έτοιμη!

Σας φιλώ όλες!

Φλορέτα με το καλό!! Βλέπεις έχουμε πιάσει κι εμείς συζήτηση για τις πρώτες μέρες, αλλά για σένα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα με 2 μωράκια! υπομονή όμως και θα τις βάλουμε στη θέση τους και τις μαμάδες και τις πεθερές!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι αυτο εννουσα πως θελουν ααγκαλιες μοοοοοοονο από τους γονεις οποτε μπορουν εκεινοι

φλορετα κι εγω αυτο εξηγω στη μανα μου αλλα δεν θελει να το καταλαβει θα το δει στην πραξη ομως!

Διαφημίσεις

καλως την μανα με τους δυο της γιους!!

εσυ φλορετα μου πραγματικα πρεπει να υποφερεις!!εφτασες στην τελικη ευθεια ομως,και αφου τα εχεις ολα ετοιμα,κατσε και απολαυσε λιγο υπνο τωρα γιατι μετα σε βλεπω με μαυρους κυκλους ........σου εκανα την καρδια περιβολι εε?

NkOFp3.png

και το αλλο βρε κοριτσια........το ειπα βεβαια στον αντρα μου να το πει με τροπο.....αλλα αμα δω καμια πεθερα-κουνιαδα να φιλαει το μωρο στο προσωπο θα γινω εξαλλη!

τους δικους μου τους κουμανταρω δεν εχω θεμα..

μου ειπε θα της το πει....αχχχ

NkOFp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!για την πεθερα μου σας εχω ξαναπει οτι ειναι στη κοσμαρα της τοσους μηνες ας ηταν να με ρωτησει αν χρειαζομαι να μου κανει μια δουλιτσα,λογω του οτι η μαμα μου ειναι μακρια.μονο μια φορα μου πε μη τυχον κ παρεις γυναικα να σου κανει δουλειες,κ τις προαλες πηγε σε μια γνωστη μας κ της ειπε διαφορα για μενα κ οπως να μη τυχον με βοηθησει ποτε η κοπελα αν χρειαστω κατι γιατι το χε πει μια φορα κ ηταν μπροστα η πεθερα μου.ασε που δε θελω να μου κανει κ τιποτα γιατι μετα τα λεει κ τα ξαναλεει κ δεν θελω υποχρεωσεις.οπως μαγειρευε για το σκυλι κ το λεγε κ το ξαναλεγε ωσπου τα πηρα στο κρανιο κ της λεω μην ξαναμαγειρεψεις θα το κανω εγω.για την οδηγηση συνεχεια μου λεει να μην οδηγω αλλα οταν την ρωταω πως θα κανω τις δουλειες που εχω να κανω εξω αφου ο αντρας μου δουλευει δεν μιλαει.ενθουσιασμο που θα γινει γιαγια δεν βλεπω να χει κ ας ειναι το πρωτο εγγονι μαλλον επειδη δεν θα βαλουμε το ονομα της.αν ομως οταν γεννησω ερχεται καθε τρεις κ λιγο το πα στον αντρα μου οτι θα την διωξω.η μαμα μου θα ρθει για καμια δεκαρια μερες το πολυ λογω του οτι θα κανω καισαρικη θελω να μαθουμε μονοι μας με τον αντρα μου να φροντιζουμε το μωρο.για το καρδιοτοκογραφο εγω εκανα πριν κανα 3 βδομαδες μη τυχον κανω συσπασεις.απ τον ενατο γινεται καθε βδομαδα μου πε ο γιατρος.αυριο παμε για τα ψωνια της μπεμπας ν αρχισουμε να ετοιμαζομαστε.μεγαλο ποστ συγνωμη αν σας κουρασα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αααααααααααααααααααα!!! Αυτά δεν τα είχα σκεφτεί!!! Τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα φτυσίματα!!!! Εγώ το άλλο που δε μπορώ είναι να κάθομαι εγώ να θηλάζω και να είναι γύρω μου όλες και να μου δίνουν συμβουλές!! Δε μου φτάνει η ντροπή που θα είμαι με το βυζί έξω θα πρέπει να ανεχτώ και κριτική!! Γι' αυτό κανένας στο μαιευτήριο και στο σπίτι οι απολύτως απαραίτητοι, 2 τον αριθμό!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ιωαννάκι καλά ψώνια!! Με την καισαρική όντως θα χρειαστείς βοήθεια στην αρχή αλλά όσο λιγότερο γίνεται... Την πεθερά σου τώρα κεράστε τη λίγο ξυδάκι να της περάσει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααααααα!!! Αυτά δεν τα είχα σκεφτεί!!! Τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα φτυσίματα!!!! Εγώ το άλλο που δε μπορώ είναι να κάθομαι εγώ να θηλάζω και να είναι γύρω μου όλες και να μου δίνουν συμβουλές!! Δε μου φτάνει η ντροπή που θα είμαι με το βυζί έξω θα πρέπει να ανεχτώ και κριτική!! Γι' αυτό κανένας στο μαιευτήριο και στο σπίτι οι απολύτως απαραίτητοι, 2 τον αριθμό!!

αχαχαχαχαχ σου εβαλα αλλο μπελα τωρα!!!!

καλα και ποιος ειπε οτι θα ειναι ολοι γυρω γυρω οταν θηλαζω????

το μωρο θελει ησυχια οταν τρωει......θα τους αρεσε στους αλλους δηλαδη να παω εγω πανω απο το κεφαλι τους οταν τρωνε να μουρμουραω.........

στο δωματιακι η οπου αλλου με βολευει με το παιδακι μου να θηλασει ησυχα και ομορφα οσο θελει!!

καλημερα ιωαννα!!!πικραμενη ιστορια και συ με την πεθερα εε?

παντως δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα κατι μου λεει οτι θα σου μπαστακωθει οταν ερθει το μωρο...γι'αυτο κανε τα κουμαντα σου και ξεκαθαρισε με τον αντρα σου να βαλει φρενο και αυτος γιατι σε βλεπω με νευρα :rolleyes:

NkOFp3.png

καλα νεφελακι εδω θα είμαστε και θα τα λεμε ασε γινεται και το αλλο θα μαζευτουμε και οι δυο στο σπίτι μιας και θα φροντιζουμε τα μωρα μας οταν ερχονται οι γιαγιαδες θα λεμε οχι η καθεμια στης αλλης οποτε δε θα υπαρχουν ντροπες και θα τις βαζουμε και στη θεση τους ανετα!

αχαχαχαχαχ σου εβαλα αλλο μπελα τωρα!!!!

καλα και ποιος ειπε οτι θα ειναι ολοι γυρω γυρω οταν θηλαζω????

το μωρο θελει ησυχια οταν τρωει......θα τους αρεσε στους αλλους δηλαδη να παω εγω πανω απο το κεφαλι τους οταν τρωνε να μουρμουραω.........

στο δωματιακι η οπου αλλου με βολευει με το παιδακι μου να θηλασει ησυχα και ομορφα οσο θελει!!

καλημερα ιωαννα!!!πικραμενη ιστορια και συ με την πεθερα εε?

παντως δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα κατι μου λεει οτι θα σου μπαστακωθει οταν ερθει το μωρο...γι'αυτο κανε τα κουμαντα σου και ξεκαθαρισε με τον αντρα σου να βαλει φρενο και αυτος γιατι σε βλεπω με νευρα :rolleyes:

α οχι θα την διωξω ειμαι τρελη εγω κ δεν σηκωνω κ πολλα πολλα.εδω φαγωθηκε να ρθει μαζι μας για ψωνια αυριο μονο κ μονο για να επικρατει η γνωμη της αλλα της το κοψα της ειπα αν θες ν αγορασεις κατι για το μωρο αγορασε το κ αν δεν μου ερεσει θα το παω πισω.α το κορυφαιο μου το πε χτες δε νομιζω λεει να θηλασεις γιατι βλεπω οτι το στηθος σου δεν μεγαλωσε πολυ κ της λεω νομιζε οτι θες οσο για το στηθος μου αν εχει μεγαλωσει η οχι το ξερω εγω κ οχι εσυ που με βλεπεις μια στο τοσο καθως κ το αν θα χει γαλα μια γυναικα δεν εχει να κανει αν εχει μεγαλο στηθος η οχι.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

α οχι θα την διωξω ειμαι τρελη εγω κ δεν σηκωνω κ πολλα πολλα.εδω φαγωθηκε να ρθει μαζι μας για ψωνια αυριο μονο κ μονο για να επικρατει η γνωμη της αλλα της το κοψα της ειπα αν θες ν αγορασεις κατι για το μωρο αγορασε το κ αν δεν μου ερεσει θα το παω πισω.α το κορυφαιο μου το πε χτες δε νομιζω λεει να θηλασεις γιατι βλεπω οτι το στηθος σου δεν μεγαλωσε πολυ κ της λεω νομιζε οτι θες οσο για το στηθος μου αν εχει μεγαλωσει η οχι το ξερω εγω κ οχι εσυ που με βλεπεις μια στο τοσο καθως κ το αν θα χει γαλα μια γυναικα δεν εχει να κανει αν εχει μεγαλο στηθος η οχι.

αφου δεν μασας, μπραβο σου σε χαιρομαι!!!

καλα αυτο με το γαλα και το στηθος τι ηταν τωρα?

και δηλαδη αφου το πιστευει πρεπει να στο πει?? τι να πω μωρε ειναι μερικες.........απα πα πα!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...