Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

αααααχχχχχχ!!!!!!! εγώ στο πρώτο παιδί τα γλίτωσα αυτά.... τώρα με βλέπω με μια πεθερά όλη την ώρα μες στα πόδια μου μιας κ μένουμε πάνω-κάτω.....!!!!

όχι βρε Νεφελάκι, δεν παραξενεύεις, απλά εμένα (κ φαντάζομαι κ σε όλες μας) μου την δίνει να κάνουν σχέδια με το δικό μου παιδί χωρίς εμένα....!!!!!!! έτσι κ με την αγγελική όλο το χειμώνα έλεξε "θα σε πάρω στο χωρίο, θα πάμε στο χωριό" όχι σε εμένα όμως, στους άλλους. τώρα που ήρθε η ώρα είπα όχι!!!!! ή μάλλον είπα ΟΧΙ!!!!!!

όσο κ διακριτική να είναι, δεν παύει να ανακατεύεται (με καλοπροαίρετο τρόπο πάντα) αλλά είναι ενοχλητικό.

Αυτό ακριβώς! Και δεν είναι ότι με ενοχλεί η πεθερά μου, και με τη μάνα μου το ίδιο γίνεται, απλά σε κείνη βάζω πιο απότομα φρένο! Άσε που με ξέρει, οπότε τα μισά από αυτά που σκέφτεται δεν τα λέει καν! Χιχιχιχ!!! Κι εσείς βρε Ζουνίτσα μένετε πάνω κάτω; Μαρτύριο μου φαίνεται! Εμάς μένουν όλοι μακριά ευτυχώς!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι, θα το λύσουμε απλά προσπαθώ να μη στεναχωρήσουμε κανέναν! Αλλά αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό, θα καταλάβουν μια και καλή με το κακό και κάποια στιγμή θα τους περάσει!! Α, τους είπα για το μαιευτήριο, ότι θα κάνουμε rooming-in και απαγορεύοναι οι επισκέψεις, οπότε μην έχουν στο μυαλό τους ότι θα είναι όλη μέρα εκεί, μια επίσκεψη ή πρωί ή απόγευμα και τέλος, και έχουν τρελαθεί! Όλο να το ξανασκεφτώ μου λενε, ότι θα θέλω να ξεκουραστώ αυτές τις 3 μέρες και άλλα χαζά για να με πείσουν!! Για τη βάφτιση δεν έχει συζητηθεί το θέμα αλλά κι εκεί θα θρηνήσουμε θύματα... Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε τα ίδια μυαλά οπότε έχουμε κοινή γραμμή απέναντί τους, αλλά για κάποιο λόγο όλοι έρχονται σε μένα και τα λένε!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αχ και μενα νεφελακι παλι καλα μακρια α στον αντρα μου κι αν δε πιανει κουβεντα ο μπενακιας κι ο βγαινακιας στυλ εσυ μπορεις να μου πεις όοοοοοοοτι θες εγω δε σημαινει πως θα εφαρμοσω κατι από αυτα χιχιχιχιχιχ! κοιτα νεφελακι αν θες πες της σου χω ενα μωρο να κρατησεις πιο κοντα σου μην τρεχεις κιολας και θα της στειλεις εδω ε ποσο θαρρος θα χει πια; κι εγω θα σου στειλω τη δικια μου μανα όχι πεθερα που μενει κοντα σας... ε τι λες; χιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιι!

Χριστινάκι, θα το λύσουμε απλά προσπαθώ να μη στεναχωρήσουμε κανέναν! Αλλά αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό, θα καταλάβουν μια και καλή με το κακό και κάποια στιγμή θα τους περάσει!! Α, τους είπα για το μαιευτήριο, ότι θα κάνουμε rooming-in και απαγορεύοναι οι επισκέψεις, οπότε μην έχουν στο μυαλό τους ότι θα είναι όλη μέρα εκεί, μια επίσκεψη ή πρωί ή απόγευμα και τέλος, και έχουν τρελαθεί! Όλο να το ξανασκεφτώ μου λενε, ότι θα θέλω να ξεκουραστώ αυτές τις 3 μέρες και άλλα χαζά για να με πείσουν!! Για τη βάφτιση δεν έχει συζητηθεί το θέμα αλλά κι εκεί θα θρηνήσουμε θύματα... Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε τα ίδια μυαλά οπότε έχουμε κοινή γραμμή απέναντί τους, αλλά για κάποιο λόγο όλοι έρχονται σε μένα και τα λένε!!!!

σιγοθρα θα την βρειτε την ακρη!

και γω πρεπει καπως να τα κανονισω να μην γινει το σπιτι μου κοινοβιο, βασικα θελω τις πρωτες μερες την μανα μου,και ελπιζω να το καταλαβει η πεθερα,ας ερθει και αυτη αλλες 2 μερες οταν φυγει η μανα μου κ μετα ο καθενας σπιτακι του!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαααα Φεγγαρένια σωστή!!!!!

κ εμένα ο άντρας μου τελικά με ρωτάει "μήπως εκείνο?? μήπως το άλλο?" κουβέντες μαμάς.... αλλά κόβεται η κουβέντα εκεί.

ρε Νεφελάκι, ξανασκέψου το κ εσύ.... να έχεις το παιδί σου όοοοοολη μέρα μαζί σου????? κ να κουράζεσαι κ να κλαίει κ να σου σπάει τα νεύρα?????? δώστο κ πάρτο πίσω σε καμιά 15 χρόνια..... ή μήπως όταν παντρευτεί ν πάει σπίτι του.... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ξέρω έγινα υπερβολική αλλά.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

χαχαχαχαχαχαααα Φεγγαρένια σωστή!!!!!

κ εμένα ο άντρας μου τελικά με ρωτάει "μήπως εκείνο?? μήπως το άλλο?" κουβέντες μαμάς.... αλλά κόβεται η κουβέντα εκεί.

ρε Νεφελάκι, ξανασκέψου το κ εσύ.... να έχεις το παιδί σου όοοοοολη μέρα μαζί σου????? κ να κουράζεσαι κ να κλαίει κ να σου σπάει τα νεύρα?????? δώστο κ πάρτο πίσω σε καμιά 15 χρόνια..... ή μήπως όταν παντρευτεί ν πάει σπίτι του.... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ξέρω έγινα υπερβολική αλλά.......

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μα δεν ειναι υπερβολικη???ακου εκει να θελει το παιδι της συνεχεια διπλα της?τσ τσ τσ τσ :tongue::tongue:

NkOFp3.png

Αχ και μενα νεφελακι παλι καλα μακρια α στον αντρα μου κι αν δε πιανει κουβεντα ο μπενακιας κι ο βγαινακιας στυλ εσυ μπορεις να μου πεις όοοοοοοοτι θες εγω δε σημαινει πως θα εφαρμοσω κατι από αυτα χιχιχιχιχιχ! κοιτα νεφελακι αν θες πες της σου χω ενα μωρο να κρατησεις πιο κοντα σου μην τρεχεις κιολας και θα της στειλεις εδω ε ποσο θαρρος θα χει πια; κι εγω θα σου στειλω τη δικια μου μανα όχι πεθερα που μενει κοντα σας... ε τι λες; χιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιι!

Έλα ρε!! Δεν το σκέφτηκα! Καλή ιδέα!! Τουλάχιστον σε ένα ξένο σπίτι θα είναι πιο συμμαζεμένες! Η μαμά μου ευτυχώς δουλεύει ακόμα (και για τα επόμενα 15 χρόνια σίγουρα....) οπότε και να ήθελε δε μπορεί να ανακατευτεί πολύ!

σιγοθρα θα την βρειτε την ακρη!

και γω πρεπει καπως να τα κανονισω να μην γινει το σπιτι μου κοινοβιο, βασικα θελω τις πρωτες μερες την μανα μου,και ελπιζω να το καταλαβει η πεθερα,ας ερθει και αυτη αλλες 2 μερες οταν φυγει η μανα μου κ μετα ο καθενας σπιτακι του!

Κι εμείς αυτά σκεφτόμασταν Χριστίνα μου γι' αυτό αποφασίσαμε να μην έρχεται καμία στο σπίτι για δουλειές, μονο Σ/Κ για να βλέπουν το μωρό, σε στυλ επίσκεψης! Αν πάνε όλα καλά και γεννήσουμε λίγο νωρίτερα θα έχει και ο άντρας μου άδεια ένα μήνα ολόκληρο οπότε θα τα βολέψουμε οι δυο μας! Ευκαιρία να μάθει κι εκείνος πώς συντηρείται ένα σπίτι!:tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, μπορεί επειδή είμαι άπειρη ακόμα να το σκέφτομαι λάθος, αλλά θεωρώ ότι το παιδί το κάνουμε για μας και όχι για να χαρίσουμε εγγονάκια στους γονείς μας! Άρα το παιδί θα είναι συνέχεια με τους γονείς του και πού και πού, μια δυο φορές την εβδομάδα, θα πηγαίνουμε στους παππούδες, μπορεί να το αφήνουμε και για λίγες ώρες να πιούμε ένα καφέ με τους φίλους μας αλλά μέχρι εκεί! Ακόμα κι όταν πάω στη δουλειά δε θέλω να το κρατάνε οι γιαγιάδες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Έλα ρε!! Δεν το σκέφτηκα! Καλή ιδέα!! Τουλάχιστον σε ένα ξένο σπίτι θα είναι πιο συμμαζεμένες! Η μαμά μου ευτυχώς δουλεύει ακόμα (και για τα επόμενα 15 χρόνια σίγουρα....) οπότε και να ήθελε δε μπορεί να ανακατευτεί πολύ!

Κι εμείς αυτά σκεφτόμασταν Χριστίνα μου γι' αυτό αποφασίσαμε να μην έρχεται καμία στο σπίτι για δουλειές, μονο Σ/Κ για να βλέπουν το μωρό, σε στυλ επίσκεψης! Αν πάνε όλα καλά και γεννήσουμε λίγο νωρίτερα θα έχει και ο άντρας μου άδεια ένα μήνα ολόκληρο οπότε θα τα βολέψουμε οι δυο μας! Ευκαιρία να μάθει κι εκείνος πώς συντηρείται ένα σπίτι!:tongue:

εγω επειδη ξερω πως ο καλος μου δεν θα τα καταφερει με τις δουλειες του σπιτιου....ειναι μερικοι που απλα δεν το'χουν :? ας ερθουν και οι δυο τους απο 2-3 μερουλες για βοηθεια, να χαρουν και αυτες λιγο,τις καταλαβαινω να σου πω την αληθεια,για την μανα μου ειναι το πρωτο, για την πεθερα μου οχι αλλα τα αλλα τα εχει μακρυα και δεν τα ευχαριστηθηκε, γιαυτο θα τους δωσω απο 3 μερουλες χαρας :tongue: και μετα σπιτακια τους αχαχαχαχαχ

NkOFp3.png

Νεφελάκι, εννοείται πως το κάνουμε για εμάς κ η αλήθεια είναι πως κ τα ζόρια του έχει.... όχι μόνο πλάκες κ γούτσου-γούτσου, αλλά πρέπει να μάθουμε κ να κουμαντάρουμε τα δύσκολα. κ να ξέρεις οτι όσο πιο μικρό είναι το μωρό (εννοώ όσο κάθεται μες στο καρότσι) είναι εύκολες κ οι βόλτες. ντάξει, δεν είσαι κ τελειώς ανεξάρτητη αλλά αυτή είναι η χαρά. εγώ όσο η Αγγελική ήταν στο καρότσι, είχα χορτάσει βόλτες. κοιμόταν στο καρότσι κ εγώ αλώνιζα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ειδες βρε νεφελακι κατι ιδεες που εχω! α σχετικα με το ρουμινγκ ιν δε μου λενε κουβεντα γιατι το κανε και η νυφη αρα είναι σωστο τεσπα αλλα η μανα μου μου δηλωσε οτι θα κοιμαται εκει! εγω τους είπα οτι θα δωσω λιστα ανεπιθυμητων στη ρεσεψιον και ωρες που μπορει να ρχεται ο καθενας γι αυτο κανονιστειτε... χιχιχιχιχιχιχ!

Χριστινάκι μακάρι να μπορέσετε να τους το κόψετε εύκολα μετά! Οι δικοί μας είναι να μην πάρουν αέρα, γι' αυτό δε ρισκάρουμε να τους αφήσουμε ούτε δευτερόλεπτο να κάνουν αυτό που θέλουν!! Από την άλλη, όλοι μας οι φίλοι είναι σε αυτή τη φάση, με νεογέννητα και δε μου αρέσει καθόλου η εικόνα που παίρνω από τις φρέσκες μαμάδες που δεν έχουν μαγειρέψει-σιδερώσει-καθαρίσει από τότε που γεννήσανε!! Εγώ θέλω να κάνω ότι μπορώ, να βοηθάει ο άντρας μου και στην τελική να φέρνω πιο συχνά κοπέλα! Δε θέλω να φορτωθώ και να μου φορτωθούν (αυτά πάνε πακέτο δυστυχώς...) οι μαμάδες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...