Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευγενικά προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο... Αν ήταν η μάνα μου θα το είχαμε λύσει το θέμα, μπορώ να μιλήσω πιο άνετα, αλλά στην πεθερά μου δε θέλω να φανώ σκύλα! Κι εκείνη είναι τόσο διακριτική που πραγματικά δε μπορείς να τσακωθείς μαζί της! Μήπως απλά άρχισα να παραξενεύω;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

οχι βρε νεφελακι εντελως ηρεμα θα της το κοψεις στην πραξη αν δεν της δωσετε δικαιωμα να επεμβει δεν θα το κανει δε χρειαζονται συζητησεις και συμβόλαια η μανα μου ελεγε πως αν μεινεις εγγυος θα με χρειαστεις και θα με συνεχεια εκει. Ε αν εχει πατησει πεντε φορες τους 9 μηνες και αυτες για επίσκεψη οχι πως δεν ηθελε τρωγοταν εγω τις το κοβα νταξει μανα μου αλλα γενικα το ευχαριστουμε μολις χρειαστουμε θα σας το πουμε αμεσως λυνει πολλα προβλήματα

Στην πράξη θα κοπεί ο αέρας μια και καλή γιατί και ο άντρας μου θέλει να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, χωρίς μανάδες και πεθερές μέσα στο σπίτι (το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη δική μου...)! Το θέμα είναι ότι τώρα όλοι κάνουν σχέδια με το μωρό χωρίς να μας ρωτάνε τι σκοπό έχουμε εμείς!! π.χ. οι γονείς μου δε θα φύγουν καθόλου διακοπές μέχρι να σαραντήσω, ενώ εμείς έχουμε σκοπό να πάμε χωριό μόλις περάσουν 15 μέρες! Ε, μετά θα απογοητευτούν και θα στεναχωρηθώ κι εγώ! Γι' αυτό ήθελα να τους κόψω από τώρα τον αέρα σιγά σιγά....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχα τους δικους μου μου θυμιζεις τους λεω αντε να βγει να παμε κανα ταξιδακι κι εκεινοι λενε που θα το πας το παιδι ασαραντιστο θα ναι τοσο μικρο δεν ειναι για βολτες κι εσυ δε θα μπορεις κι εγω θα ρχομαι να κοιμαμαι εκει... και λεω στον καλο μου να ναι σιγουροι θα τις σαραντησω... τις ωρες... χιχιχιχιχιχιχ

αααααχχχχχχ!!!!!!! εγώ στο πρώτο παιδί τα γλίτωσα αυτά.... τώρα με βλέπω με μια πεθερά όλη την ώρα μες στα πόδια μου μιας κ μένουμε πάνω-κάτω.....!!!!

όχι βρε Νεφελάκι, δεν παραξενεύεις, απλά εμένα (κ φαντάζομαι κ σε όλες μας) μου την δίνει να κάνουν σχέδια με το δικό μου παιδί χωρίς εμένα....!!!!!!! έτσι κ με την αγγελική όλο το χειμώνα έλεξε "θα σε πάρω στο χωρίο, θα πάμε στο χωριό" όχι σε εμένα όμως, στους άλλους. τώρα που ήρθε η ώρα είπα όχι!!!!! ή μάλλον είπα ΟΧΙ!!!!!!

όσο κ διακριτική να είναι, δεν παύει να ανακατεύεται (με καλοπροαίρετο τρόπο πάντα) αλλά είναι ενοχλητικό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α, καλά! Κι εμένα κάνουν σχέδια και οι δυο μαμάδες ότι θα είναι όλη τη μέρα στο σπίτι μας, θα μας καθαρίζουν, θα μας μαγειρεύουν, θα παίζουν με το μωρό για να μπορώ εγώ να ξεκουράζομαι... Το ότι θα παίζουν περισσότερο τα νεύρα μου δε τους περνάει καν από το μυαλό!! Έχουν να φάνε τρελή απογοήτευση, γιατί εμείς θέλουμε να έρχονται μόνο το Σ/Κ για επίσκεψη και τις υπόλοιπες μέρες θα τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας, αλλά τι να τους κάνω; Αφού τους το λέω ευγενικά και δε με ακούνε....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Α καλα εμενα εχουν φτασει και στα βαφτισια... ειπαμε οτι οταν γεννηθει με το καλο πρεπει να παμε να ρωτησουμε σε μια συγκεκριμενη εκκλησια που θελουμε γιατι γινεται το αδιαχωρητο και πρεπει να βρουμε μερα η να το κανουμε στο νησακι μας οχι δεν τους αρεσει και γιατι εκει και γιατι ετσι λες και τους ρωτησαμε... Εχουμε εχουμε... αλλα ουτως η αλλως μεχρι τωρα του κεφαλιου μας καναμε... και μια χαρα είμαστε αλλιως δε θα μασταν και μαζι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...