Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ετσι λεω! σημερα είμαι καπως πιο ηρεμη απο χτες το απόγεμα εχουμε να παμε σε μια γιορτη και ελπίζω να μας κανει τη χαρη! Εσυ πως τα πας ασε σημερα τηλ 9 η ωρα το πρωι πηρε μια γνωστη μου και με ρωτουσε γιατι δεν είμαι για μπανιο;;;;;;!!!!!!!!! κατι ατομα ζουν σε παραλληλο συμπαν!!!!!!!

Διαφημίσεις

Έλα ντε! Στο μεταξύ φυσάει κιόλας σήμερα, 9 η ώρα το πρωί ειδικά θα είχε και πολύ κύμα η θάλασσα. Κι εμείς έχουμε να πάμε σε beach party σήμερα και ελπίζω να μην κάνει κρύο. Έλεγα να κάνω και μπανάκι πιο πριν αλλά άμα έχει κυματάκι δε μ' αρέσει, εγώ θέλω να είναι λάδι η θάλασσα, σαν πισίνα.

tt18a28c.aspx

Συγνωμη που εξαφανιστικα αλλα πηγα για εκτακτο καφεδακι:):) Τωρα γυρισαμε:):)

Εμεις θαλασσιτσα δεν πηγαμε όλο λεω την αλλη εβδομαδα!!!!

Μιλινακι καροτσι πηραμε αυτο που αρεσε στο συζυγο δηλαδη: http://www.cercapasseggini.it/public/data/imgprodotti/foppapedretti-trio-tres-2013-colore-sand.jpg

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

εγω δε θα παρω παντως το θεωρω γελίο για διαμερισμα

Αυτο λεω και εγω..... Αν και πολυ μου λενε οτι τους βολεψε, αλλα αλλοι τοσοι λενε πεταμενα λεφτα!!!! θα δειξει .............ετσι και αλλιως η μικρη θα κοιμαται διπλα μας στην αρχη!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα, με γεια το καρότσι! Ποιο πήρατε τελικά;

Μπανιέρα - αλλξιέρα πήραμε αυτή: http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp;jsessionid=F0BC231DD85838194B3A24F69E2C9A61?prdId=NEONATO-0041&extLang= , ήταν η πιο στενή που εντοπίσαμε 2 σε 1 και ίσα - ίσα που χωράει στο μπάνιο μας.

Για ενδοεπικοινωνία το σκεφτόμαστε, άλλοι λένε ότι δεν αξίζει (άσε που μπορεί να χάσεις και τον ύπνο σου αν σου γίνει εμμονή να παρακολουθείς όλη την ώρα την αναπνοή του μωρού), η κουμπάρα μου που πήρε με κάμερα κιόλας λέει ότι της έχει λύσει τα χέρια. Κι η αλήθεια είναι ότι όταν έρχονται επίσκεψη τα παιδιά στο σπίτι μας βάζουν το μπέμπη στο υπνοδωμάτιό μας και κοιμάται και τον παρακολουθούν με την ενδοεπικοινωνία απ' το σαλόνι και είναι πολύ βολικό.

Ωραια η μπανιεριτσα αλλαξιερα αλλα επειδη εχω αλλαξιερα σκεφτομαι μονο μπανιερακι να παρω(τωρα για βαση δεν ξερω δεν αποφασισα).

Καλη βολτα στο beach bar:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!!! Τι κάνετε? Μπαίνω απο κινητό κ δεν μπορω να σας διαβασω.. αυτες τις μέρες ψωνίζουμε πυρετωδώς για τη μπεμπούλα κ πίνω όοοοοσα καφεδάκια στερηθηκα λόγω εξεταστικής!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρα μανούλες!!!!!! που είστε???

πως περάσατε σ/κ??? εμείς καλά. το σάββατο που εξαφανίστηκα από τη κουβεντούλα μας, έριξα ένα σκούπισμα-σφουγγάρισμα, μετά φάγαμε κ φύγαμε για θάλασσα. ναι, το ρίσκαρα.... πήγαμε καλαμάτα. στο δρόμο έριχνε ο θεός με το θεό..... δεν έβλεπες στο 1 μέτρο. χαμός.... ωα σιχτιρίζω εγώ από μέσα μου... τελικά μόλις φτάσαμε, απλά που κ που ψιλοψιχάλιζε. η θάλασσα κρύα, φυσικά εγώ δεν μπήκα. η δε μικρή.. τι να σας λέω!!!! καθόταν στην ακρούλα στο κυματάκι κ έπαιζε με τις ώρες. ούτε κρύωνε ούτε τπτ.... κάποια στιγμή την βούτηξε ο άντρας μου μέσα για λίγο κ μετά συνέχισε. ούτε να την σκουπίσω δεν ήθελε. αφού μου λέει ο άντρας μου "σαν κομπρεσέρ πάει" χαχαχαχαχα μελανιασμένη κ εκεί, να συνεχίζει.... τεσπά, ωραία ήταν.

την κυριακή είχαμε βαφτίσια σε δίδυμα. ωραία ήταν. σε ένα μοναστήρι στη Βυτίνα. μετά στο τραπέζι η μικρή δεν πολυκαθόταν. δεν είχε κ παιδιά, νύσταζε κιόλας κ την πήγα στην μαμά μου κ κάτσαμε εμείς μετά.

κ σήμερα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!! Με γεια τα ψώνια σας!!! Εμείς παραγγείλαμε πάλι ρουχαλάκια από το tesco και τα περιμένω μέσα στην εβδομάδα να τα πλύνω και να είμαστε έτοιμοι! Μπανιέρα δεν έχουμε πάρει ακόμα... Πρέπει να βρούμε και παιδίατρο και να ετοιμάσω το βαλιτσάκι μου... Κάτι μου λέει ότι θα τα κάνω όλα τελευταία στιγμή με τις συσπάσεις να έρχονται ανά 10λεπτο! χιχιχιχιχι!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μεγεια τα ψωνια εμεις χτες πηγαμε σε μια γιορτη επεις χτες μας εδωσαν ενα μαρσιπο ρινγκ σλινγκ και τη βαση για το μπανακι το μπανακι αργοτερα για να μη μας πιανει τοπο. Βρε νεφελακι ολο κανεις κι ολο δουλειες εχεις... χαρα στο κουραγιο σου

Τι να κάνω βρε Φεγγαρένια μου; Αφού δε μου έρχονται όλα μαζί και τα κάνω τμηματικά... Τώρα περιμένω μέσα στην εβδομάδα ρουχαλάκια και κουρτίνες, την επόμενη εβδομάδα θα μου φέρουν την προίκα και κάτι ρουχαλάκια που θα πάει να ψωνίσει η πεθερά μου! Αν περίμενα να τα μαζέψω όλα για να ξεκινήσω, θα τα έκανα στο μαιευτήριο!!! Ζουνίτσα έχεις δίκιο αλλά περιμένω να μου έρθουν κάτι βρακάκια και παντοφλίτσες και μετά θα φτιάξω το βαλιτσάκι! Στο μεταξύ μίλησα με την πεθερά μου και ενώ είχαμε άριστες σχέσεις, ξαφνικά έχει αρχίσει να με ενοχλεί αυτή η εμμονή με το μωρό!!! Να του ψωνίσουν (ευτυχώς με ρωτάνε τι...), να το φροντίζουν τον πρώτο καιρό (λες κι εγώ δε θα μπορώ...), να το κρατήσουν για να πάμε διακοπές μόνοι μας του χρόνου (λες και θα πάμε διακοπές χωρίς το παιδί μας...), να μην οδηγώ, να μην κάνω δουλειές, να μην κουράζομαι, να περπατάω να να να ....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...