Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά, για το βαλιτσάκι, καλά να το ετοιμάσω αλλά σκέφτομαι τι νούμερο νυχτικό να πάω να πάρω τώρα; Θα μου κάνει σε 1,5 μήνα ή θα πάει χαμένο; Εκτός και το πάρω extra extra extra large!

Παρεμπιπτόντως, όλες κάνατε doppler; Εμένα μου είπε ότι αφού ο μπέμπης βγαίνει και τόσο μεγαλύτερος ότι μια χαρά είναι και ότι δεν υπάρχει λόγος.

tt18a28c.aspx

Καλημερα κοριτσια..Επιτελους μπορω και σας γραφω γιατι ειχαμε ενα θεμα με τον υπολογιστη (η μικρη δεν αφηνει τιποτα).

Καταρχην να πω απο αυτα που ξερω οτι η οητ δεν αλλαζει.Η μικρη μου παντα εβγαινε 10 μερες νωριτερα και γεννηθηκε 3700 σχεδον παρολο που εχω μικρη λεκανη ενω και τωρα ο μικρος βγαινει 1 εβδομαδα μεγαλητερος.Μετα η ωριμανση πλακουντα φαινεται στον υπερηχο.

Εμεις μπηκαμε στο μηνα μας επιτελους,εκανα και καλλιεργεια και βγηκαν καλες και τη Δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο για nst τεστ,υπερηχο αλλα και ψηλαφιση απο κατω (αχ παναγια μου)....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

αχ μιλινακι ουτε εγω τα ήξερα αλλα του τα είπα μολις τα μαθα στην αρχη του δηλωσα μονο πως δε θελω καισαρικη. Μη φοβασαι κι εγω ετσι ελεγα πως δε θα τα δεχτει αλλα δεν ηταν και τοσο τραγικα...

Καλημέρα, Ιωάννα! Άντε μπαίνεις κι εσύ στην τελική ευθεία, με το καλό!

Κορίτσια, όποια γεννάει να μπαίνει μετά από λίγο καιρό να μας γράφει για την εμπειρία της, να ξέρουμε και οι υπόλοιπες τι μας περιμένει, έτσι;

tt18a28c.aspx

ιωαννακι πες μας λιγο για την ψηλαφιση πως είναι ποναει; εχω ακουσει πως μετα τη γεννα αμεσως εχεις κοιλια τεταρτου μηνα εγω τα πήρα στο νουμερο μου αλλα να χουν λιγο αερα εχω δηλαδη και κολλητα που μου εκαναν αλλα είπαμε σιγα σιγα

zounitsa τελειωσαν οι κολπικες εξετασεις και αρχιζουν οι κολπικες ψηλαφισεις:oops:

milinaki σε ευχαριστω πολυ αντε και εσυ δεν εχεις πολυ ακομα..

sangreluna μου δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα η ψηλαφηση του τραχηλου δεν ειναι και οτι καλητερο !!!:shock: Αλλα τουλαχιστον ξερεις που περιπου εισαι.Εγω τον μικρο ωρες ωρες τον αισθανομαι τοσο χαμηλα που νομιζω οτι θα βγει ξαφνικα απο κατω :tongue::tongue:,θα δειξει τη Δευτερα αλλα και εσυ sangreluna μου δεν αισθανεσαι ετσι?

Κοριτσια μου δωσατε εδω την ιδεα για ξηρους καρπους,πηρα λιγα καρυδια και τρωω το απογευμα αλλα πηρα και πασατεμπο.Κολλημα !!!!:rolleyes:

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

ιωαννακι ποτε εχεις πητ; πρεπει να σε περναω 3 μερες ναι ακριβως ετσι σαν να το κουβαλαω στα πόδια μου καλα το οτι δεν είναι οτι καλυτερο σιγορα αλλα ποναει η είναι απλα ενοχλητικο; πωπω μου ριχνει κατι κλωτσιδια απεριγραπτα

ιωαννακι ποτε εχεις πητ; πρεπει να σε περναω 3 μερες ναι ακριβως ετσι σαν να το κουβαλαω στα πόδια μου καλα το οτι δεν είναι οτι καλυτερο σιγορα αλλα ποναει η είναι απλα ενοχλητικο; πωπω μου ριχνει κατι κλωτσιδια απεριγραπτα

Ε ενταξει ποναει λιγο....Αλλα ειναι αναλογα που ειναι και το παιδι και ο τραχηλος....Αν ειναι ψηλα το παιδι και πισω ο τραχηλος ποναει παραπανω!

1/8 εχω πητ εγω οποτε μαλλον 3 μερες εχουμε διαφορα.Εμενα μου ειχε πει ο γιατρος πως απο τις 36 εβδομαδες και μετα οποτε αποφασισει να βγει καλοδεχουμενο και δεν θεωρειται προωρο βεβαια οσες πιο πολλες μερες παρει απο το μηνα καλητερο ειναι..Αχ ανυπομονω!!!!!!!:P:p:p:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...