Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κανείς Φεγγαρένια μου, απλά για να τελειώνουν μάλλον. πάντως μια φορά που συζητούσα ένα παρόμοιο θέμα με την παιδ'ιατρο μας. μου είχε πει οτι προτειμούν να παίρνουν τα παιδιά στην 38η για να μην πιέζονται τα παιδιά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Η αλήθεια είναι ότι είμαι σχετικά μικροκαμωμένη και μου είχε πει από την αρχή ότι αν το μωρό πάει πάνω από 4 κιλά ότι θα πρέπει να γίνει καισαρική. Τότε δε μου είχε φανεί παράλογο γιατί ξέρω ότι και άλλοι γιατροί θεωρούν τα 4 κιλά όριο και ειδικά για τις πιο μικρόσωμες κοπέλες. Αλλά αν είναι κάτω από 4 κιλά γιατί να φάω τους πόνους της τεχνητής πρόκλησης χωρίς λόγο, που απ' όσο ξέρω είναι δέκα φορές χειρότεροι από τους φυσιολογικούς; Α βρε Φεγγαρένια, σε παραδέχομαι, την επόμενη φορά θα πάω με ολόκληρο πλάνο τοκετού να δω τι θα μου πει...

tt18a28c.aspx

Ουπς, zounitsa, με άγχωσες τώρα! Να ετοιμάσω βαλιτσάκι για μαιευτήριο, δηλαδή; Αφού είμαι και στην 33η σύμφωνα με το γιατρό... Εύχομαι αυτή τη φορά πάντως το μωράκι σου να γεννηθεί στην 40η (εκτός κι αν εσύ προτιμάς λίγο νωρύτερα, χι χι!)

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

μιλινακι κατι ξερω νομιζεις πως ηθελα να το παιξω γιατρος; απλα ηθελα να με φοβηθει λίγο το ματι του μη παω σα βοδι για σφαγη η αληθεια καποια στιγμη πειραχτηκε και του είπα δεν αμφιβαλω πως ξερετε αλλα θελω να ξερω κι εγω για να είμαι ηρεμη...

διευκρίνηση: οι νέοι γιατροί το προτιμούν αυτο. οι πιο παλιοι είναι στα παλιά δεομένα. πάντως μ εμένα ο γιατρός μου είναι του φυσιολογικού κ του όσο πάει.... τώρα που εγώ θα κάνω καισαρική θα δω τι θα μου πει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ουπς, zounitsa, με άγχωσες τώρα! Να ετοιμάσω βαλιτσάκι για μαιευτήριο, δηλαδή; Αφού είμαι και στην 33η σύμφωνα με το γιατρό... Εύχομαι αυτή τη φορά πάντως το μωράκι σου να γεννηθεί στην 40η (εκτός κι αν εσύ προτιμάς λίγο νωρύτερα, χι χι!)

όχι βρε δεν ήθελα να σε αγχώσω...!!!!!! το βαλιτσάκι πάντως έχετο έτοιμο....:P:p

σ'ευχαριστώ, κ εσένα να έρθει όποτε θέλει τελικά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις Φεγγαρένια, αλλιώς είναι να δείξεις ότι ξέρεις και 5 πράγματα. Είναι που άμα δεν έχεις κάνει άλλο παιδάκι δεν τα ξέρεις αυτά και στους τελευταίους μήνες σου έρχεται δύσκολο να αλλάξεις γιατρό. Εγώ τελικά, άμα ήμουν πιο υποψιασμένη, από το πρώτο ραντεβού θα πήγαινα με το πλάνο τοκετού για να δω τη φιλοσοφία του γιατρού. Ελπίζω τώρα να μην είναι πολύ αργά... είμαι αισιόδοξη, όμως, γιατί μου φαίνεται καλός γιατρός και συζητήσιμος άνθρωπος. Ελπίζω να μη διαψευστώ!

Zounitsa, θύμισέ μου, εσύ σε ποια βδομάδα θα κάνεις την καισαρική; Πάντως στα μαθήματα μας είπαν ότι ακόμα και στην καισαρική, όσο πιο κοντά είναι στην ΠΗΤ τόσο το καλύτερο. Και το μωράκι έχει ωριμάσει περισσότερο και αποφεύγεις παραμονή στην εντατική, φάρμακα κλπ αλλά και επειδή έχουν αρχίσει οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις, και ψυχολογικά το μωράκι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και του έρχεται καλύτερα η έξοδος στον κόσμο απ' ό,τι να το πάρεις όταν είναι ακόμα αμέριμνο και ανυποψίαστο.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...