Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα! Ελπίζω να είστε όλες σε παραλίες, αν και φυσάει πολύ σήμερα βλέπω, μάλλον δεν είναι ό,τι καλύτερο για μπανάκι.

Τι να πω, βρε κορίτσια, το ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει έτσι η ΠΗΤ, μας το 'χουν πει και στα σεμινάρια που πάω και γι' αυτό απορώ πώς το 'πε ο γιατρός με τέτοια ευκολία. Μέχρι τώρα ο μπέμπης έβγαινε περίπου 1 βδομάδα - 10 μέρες μεγαλύτερος και όταν ρωτούσα το γιατρό αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει και η γέννα νωρύτερα μου έλεγε καμία σχέση, ότι η γέννα θα γίνει όποτε το αποφασίσει το ίδιο το μωρό. Στο μεταξύ σάκχαρο δεν έχω γιατί όλες οι εξετάσεις έχουν βγει καλές και κοίταξα το ημερολόγιό μου και είμαι σίγουρη για την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου. Σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του αναλυτικά την επόμενη φορά να δω τι θα μου πει (πιάστηκα εξ απροόπτου την τελευταία φορά), αν δω ότι επιμένει χωρίς πειστικό λόγο μάλλον θα ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε γιατί μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη και είχαμε καλή επικοινωνία αλλά από την άλλη δε θέλω με τίποτα να πάω για πρόκληση και μάλιστα πρόωρα. Στα μαθήματα που πάω μας είπαν ότι η πρόκληση συνήθως δε δουλεύει και καταλήγει στο 70% των περιπτώσεων σε καισαρική, γιατί το σώμα δεν είναι ακόμα έτοιμο για τη γέννα, και τα μωράκια που γεννιούνται έστω και λίγο πρόωρα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για αναπνευστικά προβλήματα και επειδή μένουν και κάποιες μέρες στην εντατική πάνε πίσω και στο θηλασμό, οπότε θέλω να το αποφύγω πάση θυσία.

Όσο για το γατούλη, μας είπε κι ο αλλεργιολόγος να δοκιμάσω να απομακρυνθώ για λίγο από το σπίτι, να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση και αντίστροφα χειροτέρευση μόλις γυρίσω, γιατί μπορεί να φταίει η αλλεργία για την ταλαιπωρία μου, μπορεί και η εγκυμοσύνη σε συνδυασμό με το άσθμα αλλά αν δω διαφορά ότι θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουμε το γατούλη γιατί αλλιώς θα είμαι μια ζωή στη μιζέρια και με ένα σωρό φάρμακα. Οπότε λέω τώρα να μετακομίσω στους γονείς μου για μία εβδομάδα να δω πώς θα πάει και μετά θα πράξουμε αναλόγως. Αλλά νοιώθω πολλές τύψεις για το γατούλη και μόνο που σκέφτομαι να τον δώσουμε, έρχεται όλο χαρά για χαδάκια και τον διώχνω και στενοχωριέμαι πολύ :cry:

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα ζουνιτσα και μιλινακι! τι κανετε; αυτο με την πητ κι εγω θα λεγα να το ψαξεις τωρα όσο για το γατουλη το ξερω πως είναι δυσκολο αλλα προεχει η υγεια του μικρού...

Όντως τυχερές είμαστε! Φτου μην το ματιάσω δηλαδή. Πέρσυ τέτοια εποχή είχε αρχίσει ο καύσωνας (το θυμάμαι πολύ καλά γιατί χτες είχαμε επέτειο γάμου με το σύζυγο, κλείσαμε ένα χρόνο :-D και θυμάμαι ότι από το απόγευμα του γάμου ξεκίνησε η μεγάλη ζέστη και κράτησε αρκετό καιρό μετά).

tt18a28c.aspx

καλως τις!!!!! κ έλεγα πως δεν θα γράψει καμία σήμερα. όσο για τον καιρό, ωραίος για εμάς αλλά βρε κορίτσια σήμερα αποφασισαμε να πάμε για μπάνιο, κ δείχνει παντού βροχές το μεσημέρι.... τα νεύρα μου!!!!

Μιλινάκι, η εντατική δεν είναι απαραίτητη για πρόωρα παιδιά (εννοώντας 38η εβδομάδα). η θερμοκοιτίδασ ναι, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον θυλασμό απαραίτητα. κουβέντιασε μαζί του κ για το τι θα επακολουθήσει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ω να ζησετε να τα χιλιασετε παντα αγαπημενοι!!! καλα γενικα ιουλιος και καυσωνας πανε πακετο αντε να κανει τωρα δροσιες και να βγαλει ζεστες μετα κατα τον σεπτεμβρη οκτωβρη που θα εχουν ξεπεταχτει τα βλασταρια μας να παμε για κανα μπανακι κι εμεις

Διαφημίσεις

άρα υπολογίζει περίπου 38η εβδομάδα.... θα σου πει να το καθυστερήσετε λίγο, θα φάει τις 5 μέρες κ θα φτάσετε 38η. μπορεί να λέω κ βλακείες, μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω. να το συζητήσεις πολύ μαζί του κ να πάρεις 2η γν'ωμη

WeDjp2.png

0hUop3.png

μα ποιος το οριζει αυτο; νταξει θα βγει ντερεκι που είναι το προβλημα; γιατι πρεπει να βγει σε συγκεκριμενη ωρα η φυση ξερει καλυτερα νομιζω κι εγω 4 βγηκα και φυσιολογικοτατα

σήμερα μπήκα στην 30η εβδομάδα. στην ίδια εβδομάδα στην 1η εγκυμοσύνη, άνοιξε ο σάκος μου κ νοσηλεύτηκα. μετά από 5 μέρες γέννησα. άρα ξεκινάει η περίοδος της πρωτάρας...!!!!! χαχαχαχαχαχα

δεν ξέρω να σου πω Μιλινάκι, αλλά φαντάζομαι από τις εξετάσεςι-υπέρηχους που σου κάνει

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...