Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ξερετε αυτο που λενε το βραδυ τρως φρουτα πεινας

τρως σαλατα πεινας

τρωως γιαουρτακι πάλι πεινας

αφου στο τελος θα παρεις πιτογυρα τι τις θες τις παραπανω θερμίδες;

χιχιχιχιχιχιχι!

Δεν το ειχα ακουσει αλλα ξερω οτι τις τελευταιες που τρωω σχετικα ελαφρια ξυπναω στις 3-4 και γουργουριζει η κοιλια μου............και φυσικα για να μη φαω βαρια τρωω παλι κανενα φρουτο .................ειναι και κλειστα τετοια ωρα να παραγγειλω πιτογυρο..................χαχαχαχαχααχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Να αυτα ειναι τα απιστευτα της φυσης..........φρουτο τυλιγμενο με τουρτα.............εντελει τα παντα εν σοφια εποιησεν ο..........ζαχαροπλαστης.............και τωρα που το λες δικιο εχεις..........φρουτακι ειναι και το κερασι πανω σε μια σοκολατινα, φρουτο ειναι και οι φραουλες πανω σε μια τουρτα κρεμα, φρουτα ειναι κι αυτα στις ταρτες..............μα τι ανθρωποι αυτοι οι γιατροι που κοβουν τα γλυκα............αφου εχουν και φρουτα και ειναι απαραιτητα.....................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Να αυτα ειναι τα απιστευτα της φυσης..........φρουτο τυλιγμενο με τουρτα.............εντελει τα παντα εν σοφια εποιησεν ο..........ζαχαροπλαστης.............και τωρα που το λες δικιο εχεις..........φρουτακι ειναι και το κερασι πανω σε μια σοκολατινα, φρουτο ειναι και οι φραουλες πανω σε μια τουρτα κρεμα, φρουτα ειναι κι αυτα στις ταρτες..............μα τι ανθρωποι αυτοι οι γιατροι που κοβουν τα γλυκα............αφου εχουν και φρουτα και ειναι απαραιτητα.....................

χαχαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:tongue:

Διαφημίσεις

ασε ντοματες χωμενες σε πιτογυρα πιπεριες πανω σε πίτσες φρουτα πάνω σε γλυκα!!!!! τι να πεις; εμεις αυτα κυνηγαμε αλλα τωρα αν η ντοματουλα ειναι πασαλειμενημε τζατζικι και τυλιγμενη σε πιτα με κρεατακι και κρομυδι ε τι κανεις να καθεσαι να την ξεπλενεις και να την σκουπίζεις; χιχιχιχιχ

Ετσι ακριβως Φεγγαρενια μου.................τι να πας να πεις δηλαδη τον "Σαντουιτσα" ............γεια σας θελω μια μεριδα ντοματα με λιγο κρεμμυδι? αναγκαζεσαι επειδη δεν τα σερβιρουν ετσι να παιρνεις ολο το σαντουιτς( πιτογυρο για να καταλαβετε επειδη ειμαι Σαλονικια ) για να φας ντοματουλα.........κι επειδη σε καθε σαντουιτς βαζουν 2 φετες καμια φορα πρεπει να παρεις και 2ο σαντουιτς για να παρεις την ημερησια δοση σου σε ντοματα..................τι να πεις????????????

Λοιπον θα σας αφησω γιατι ηρθε η ωρα να παω σπιτι μου................

Και για να ξερετε, εφαγα και λιγη σοκολατα υγειας και λιγα πατατακια γιατι πεινασα κι ηθελα κατι να μου κοψει τη πεινα κι αυτα βρηκα ευκαιρα...............

Θα τα πουμε...........φιλια σε ολες!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

φΕΓΓΑΡΈΝΙΑ..... μας τρέλανες...... χαχαχαχαχαχαχαχχαααααααααα

πάω να φύγω γιατί κ εμένα το αφεντικό-σύζυγος είναι καλός κ μ'αφήνει..... χαχαχαχαχαα

θα τα πούμε το απόγευμα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ετσι ακριβως Φεγγαρενια μου.................τι να πας να πεις δηλαδη τον "Σαντουιτσα" ............γεια σας θελω μια μεριδα ντοματα με λιγο κρεμμυδι? αναγκαζεσαι επειδη δεν τα σερβιρουν ετσι να παιρνεις ολο το σαντουιτς( πιτογυρο για να καταλαβετε επειδη ειμαι Σαλονικια ) για να φας ντοματουλα.........κι επειδη σε καθε σαντουιτς βαζουν 2 φετες καμια φορα πρεπει να παρεις και 2ο σαντουιτς για να παρεις την ημερησια δοση σου σε ντοματα..................τι να πεις????????????

Λοιπον θα σας αφησω γιατι ηρθε η ωρα να παω σπιτι μου................

Και για να ξερετε, εφαγα και λιγη σοκολατα υγειας και λιγα πατατακια γιατι πεινασα κι ηθελα κατι να μου κοψει τη πεινα κι αυτα βρηκα ευκαιρα...............

Θα τα πουμε...........φιλια σε ολες!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα κοπανιεμαι κατω χαχαχαχαχαχα! ακριβως βρε ντορακι λοιπόν σε περιμενουμε και αυριο μη χαθεις φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πω πω, πολλή πείνα και λιγούρα έχει πέσει, τι είναι αυτά που διαβάζω για σάντουιτς και πιτόγυρα... μου τρέχουν τα σάλια κι όχι τίποτα άλλο αλλά η μαία μου έδωσε να κάνω την ίδια δίαιτα που κάνουν για το διαβήτη, όχι γιατί έχω διαβήτη αλλά γιατί είμαι στα +10 κιλά από τώρα και εξάντλησα το όριό μου! Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν είχα πάρει και πολλά, σνιφ :cry:

Κατά τα λοιπά τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ο μπεμπάκος στον τελευταίο υπέρηχο βγαίνει 2 βδομάδες και 5 μέρες μεγαλύτερος κι ο ντοκ λέει ότι με τόσο μεγάλη διαφορά πρέπει να έχω κάνει λάθος στον υπολογισμό της τελευταίας περιόδου και μου μετέθεσε την ΠΗΤ για 27/8. Το κακό είναι ότι αποκλείεται να είχα κάνει τόσο λάθος στον υπολογισμό (τι στο καλό, ξέρω να μετράω, καλά να μη θυμόμουνα 1-2 μέρες αλλά όχι και 2,5 εβδομάδες) και επίσης ότι την 27/8 τη θεωρεί τελική μέρα, δεν τα είπαμε αναλυτικά γιατί λέει ότι το τι θα κάνουμε θα εξαρτηθεί από το πώς θα είμαι τότε αλλά άφησε να εννοηθεί ότι στις 28/8 θα πάμε για πρόκληση και εγώ υποψιάζομαι ίσως και καισαρική. Έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί αν δεν έκανα λάθος (που είναι και το πιθανότερο) ο μπεμπάκος θα γεννηθεί ουσιαστικά πρόωρα και με καθόλου φυσικές διαδικασίες!

Το δεύτερο κακό νέο είναι ότι πήγα σε αλλεργιολόγο και έκανα τεστ για να δούμε αν είμαι αλλεργική στις γάτες, μήπως φταίει ο γατούλης μας για το άσθμα που έχω αναπτύξει και για τους τόνους sumbicort που παίρνω και δυστυχώς βγήκε θετικό, πιο θετικό δεν γίνεται. Κι εμείς δε θέλουμε να φύγει ο γατούλης, άσε που και να φύγει ο γατούλης θα περάσουν μήνες για να καθαρίσει το σπίτι από τα αλλεργιογόνα, οπότε δε θα δω και καμιά βελτίωση άμεσα. Από τη μία στενοχωριέμαι για το γατούλη, από την άλλη φοβάμαι μήπως βλάπτω το μπεμπάκο με την αλλεργία και τα φάρμακα που παίρνω. Είμαστε κατασκασμένοι, κι εγώ και ο άντρας μου!

tt18a28c.aspx

Millinaki, το ότι βγαίνει ο μικρούλης σου λίγο μεγαλύτερος δε σημαίνει ότι αλλάζει και η ΠΗΤ!!! Κι εμένα από την αρχή έβγαινε 4 μέρες μεγαλύτερος και ο γιατρός δε μου αλλάζει την ΠΗΤ, μόνη μου την άλλαξα γιατί με συμφέρει... ;) Και τώρα στο τέλος βγαίνει πάλι 10 μέρες μεγαλύτερος αλλά και πάλι ο γιατρός κρατάει την αρχική ΠΗΤ! Το αν θα σε αφήσει να γεννήσεις από μόνη σου ή αν θα σε βάλει για πρόκληση εξαρτάται από τη γήρανση του πλακούντα και αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανείς από τώρα... Μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη; Όσο για το γατούλη σας, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αν είναι να βασανίζεσαι εσύ και ίσως και ο μικρούλης αργότερα... Θα μπορούσατε όμως να τον δώσετε σε κάποιον δικό σας, συγγενή ή φίλο, οπότε θα μπορείτε να τον βλέπετε και να παίζετε μαζί του συχνά, χωρίς να τον έχετε μέσα στο σπίτι!! Μη στεναχωριέσαι όμως τώρα που έρχεται ο μπεμπάκος....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πω πω, πολλή πείνα και λιγούρα έχει πέσει, τι είναι αυτά που διαβάζω για σάντουιτς και πιτόγυρα... μου τρέχουν τα σάλια κι όχι τίποτα άλλο αλλά η μαία μου έδωσε να κάνω την ίδια δίαιτα που κάνουν για το διαβήτη, όχι γιατί έχω διαβήτη αλλά γιατί είμαι στα +10 κιλά από τώρα και εξάντλησα το όριό μου! Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν είχα πάρει και πολλά, σνιφ :cry:

Κατά τα λοιπά τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ο μπεμπάκος στον τελευταίο υπέρηχο βγαίνει 2 βδομάδες και 5 μέρες μεγαλύτερος κι ο ντοκ λέει ότι με τόσο μεγάλη διαφορά πρέπει να έχω κάνει λάθος στον υπολογισμό της τελευταίας περιόδου και μου μετέθεσε την ΠΗΤ για 27/8. Το κακό είναι ότι αποκλείεται να είχα κάνει τόσο λάθος στον υπολογισμό (τι στο καλό, ξέρω να μετράω, καλά να μη θυμόμουνα 1-2 μέρες αλλά όχι και 2,5 εβδομάδες) και επίσης ότι την 27/8 τη θεωρεί τελική μέρα, δεν τα είπαμε αναλυτικά γιατί λέει ότι το τι θα κάνουμε θα εξαρτηθεί από το πώς θα είμαι τότε αλλά άφησε να εννοηθεί ότι στις 28/9 θα πάμε για πρόκληση και εγώ υποψιάζομαι ίσως και καισαρική. Έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί αν δεν έκανα λάθος (που είναι και το πιθανότερο) ο μπεμπάκος θα γεννηθεί ουσιαστικά πρόωρα και με καθόλου φυσικές διαδικασίες!

Το δεύτερο κακό νέο είναι ότι πήγα σε αλλεργιολόγο και έκανα τεστ για να δούμε αν είμαι αλλεργική στις γάτες, μήπως φταίει ο γατούλης μας για το άσθμα που έχω αναπτύξει και για τους τόνους sumbicort που παίρνω και δυστυχώς βγήκε θετικό, πιο θετικό δεν γίνεται. Κι εμείς δε θέλουμε να φύγει ο γατούλης, άσε που και να φύγει ο γατούλης θα περάσουν μήνες για να καθαρίσει το σπίτι από τα αλλεργιογόνα, οπότε δε θα δω και καμιά βελτίωση άμεσα. Από τη μία στενοχωριέμαι για το γατούλη, από την άλλη φοβάμαι μήπως βλάπτω το μπεμπάκο με την αλλεργία και τα φάρμακα που παίρνω. Είμαστε κατασκασμένοι, κι εγώ και ο άντρας μου!

Κ εγω εχω πολυ σοβαρη αλλεργια στις γατες. Επειδη κ εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα θεμα με ασθμα, τα φαρμακα για το ασθμα δεν ειναι εντελως ακινδυνα, απλα τα δινουν γτ η δυσπνοια ειναι πολυ επικινδυνη για το εμβρυο. Να διωξετε αμεσα το γατο!!!!!!!!!!!!!! κ να φερεις να σου κανουν ενα καλο καθαρισμα σε καναπεδες κ κρεβατια!!!! Τωρα οσο για το βαρος του παιδιου κ εμενα ειναι 3 εβδομαδες μεγαλυτερο αλλα ηταν απο την αρχη ετσι. Εσενα τωρα το ειδαν;;; γιατι αν συνεβη τωρα ισως δε ρυθμιζεται καλα το ζαχαρο σου, κ πρεπει να προσεξεις. Δεν αλλαει η πητ μην τρελαθουμε, τι ειναι αυτα;;;; τοτε εγω πρεπει να γεννησω αυριο - μεθαυριο παρολα αυτα ακομα παιρνω γιουτοπαρ για να μη γεννησω προωρα. Αν κ φοβαμαι οτι λογο μεγεθους μωρου δε θα τη γλιτωσω την καισαρικη. Ελπιζω μονο οτι επειδη ειναι δευτερο , κ το πρωτο γεννηθηκε 4 κιλα να το καταφερω κι αυτο, τι 4 τι 4μισι;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!! οι απουσίες του σ/κ φαντάζομαι....

μόλις μου ήρθαν τα δείγματα από frezyderm αλλά δεν τα έχω ανοίξει γιατί θα τα πάρει η μικρή μου.

Μιλινάκι μου τι να πω για τον τοκετό κ τις ημερομηνίες. μήπως όντως να έπερνες μια δευτερη γνώμη. μήπως θέλει να στο πάρει λίγο νωρίτερα αλλά για να μη φοβηθείς δε στο λέει??? γιατί συνήθως τώρα (ειδικά με καισαρικές) τα πάιρνουν 38η εβδομάδα. χωρίς να έχει πρόβλημα το παιδί, απλά έτσι κάνουν. τι να πω...!!!

όσο για το γατάκι, μωρέ έχεις παιδευτεί τόσο με φάρμακα, καλύτερα θα είναι να ηρεμήσεις λιγάκι, έστω κ τώρα. δώστο σε κανένα γνωστό κ όταν ηρεμήσεις θα δεις πώς θα είσαι κ το ξαναπαίρνεις πίσω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...