Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

μπα όλες είναι εμεις το παραδεχόμαστε να σου πω την αληθεια βρωμικο από τοτε που εμεινα εγγυος από καντινα εννοω δεν εχω φαει για τον φοβο των ιουδαιων και το πιτογυρο είναι από μαγαζι γνωστο και εγγυημενο!

Διαφημίσεις

Μη νομιζεις..............προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη για να μη κανω υπερβολες............αν με αφηνες περισσοτερα θα ετρωγα κι εγω μες στην εβδομαδα.............Ζουνιτσα απο βρωμικο αλλο τιποτα.............και γαριδακια και πατατακια κι ολων των ειδων τις βλακιτσες................μεχρι το απογευμα κανω μια σωστη ισορροπημενη διατροφη και μετα του δινω και καταλαβαινει...............τι να κανω............δεν μπορω να αντισταθω πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω απο γνωστους "βρωμιαρηδες" τρωω φυσικα................εχω φαει βεβαια και γκουντις, εχω φαει και σε ενα πανυγηρι στο χωριο.............τα μονα που δεν τρωω απ'εξω ειναι τα μαρουλια και παντως τυπου πρασιναδα................πω πω, ηδη πεινασα παντως..................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Α εδω βρωμικο λεμε το σαντουιτς από την καντινα που είναι κολαση αλλα πάντα επιφοβο! ε οχι και βρωμικο το αθωο πιτογυρακι...

:P:p:p:p:p:p:p:p σωστά..... λίγο κρεατάκι, λίγο τζατζικάκι, λίγες πατατούλες...... τι να μας κάνουν μωρέ..!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κι εγω απο γνωστους "βρωμιαρηδες" τρωω φυσικα................εχω φαει βεβαια και γκουντις, εχω φαει και σε ενα πανυγηρι στο χωριο.............τα μονα που δεν τρωω απ'εξω ειναι τα μαρουλια και παντως τυπου πρασιναδα................πω πω, ηδη πεινασα παντως..................

κ εγώ σαλατικά τα αποφεύγω..... με βλέπω για πρωινό να τρώω κανά πιτοσούβλακο......:oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α εδω βρωμικο λεμε το σαντουιτς από την καντινα που είναι κολαση αλλα πάντα επιφοβο! ε οχι και βρωμικο το αθωο πιτογυρακι...

Εγω δεν ξερω τι ακριβως λενε βρωμικο στη Θεσσαλονικη, εγω ομως βρωμικο εννοω οτιδηποτε δεν ειναι σπιτικο αλλα και δεν προσφερει και τιποτα σαν τα γαριδακια κ μαλλι της γριας και αλλα τετοια...................

Παρεπιπτοντως εχω αρχισει να αποφευγω τα πανυγηρια γιατι θελω να φαω και σαντουιτς καντινας, και μαλλι γριας, και καλαμποκι και ποπ κορν και παγωτο κι απο ολα τα καλουδια...................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Α, και βρε κοριτσια ολα αυτα δεν συνοδευονται τελεια και με ενα αναψυκτικο???????????

Ολα λεω θα τα μειωσω και θα πινω ενα την εβδομαδα αλλα ολο με κατι τετοια ή και με φαγητα που το τραβανε θα πιω 1 ποτηρακι..................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...