Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλα οτι να ναι με το ζαχαρο. Εφαγα σημερα στη μανα μου μουσακα, τον ετρωγα κ με ετρωγε, ελεγα παναγια ου, θα δω κανα 160 κ θα τρελαθω, κ μολις μετρηθηκα κ ειχε τη χαμηλοτερη μετρηση ever μεταγευματικα, 94!!!!! Απιστευτο;;;; κ με τοση λαδιλα δε θα πεινασω κιολας σημερα!!! Χαχα!!!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσια..............

Που ειστε καλε? Κοιμαστε ακομα? Σμερα που μπηκα εγω μετα απο καιρο εξαφανιστηκατε?

Βλεπω λιστες για δειγματακια ε? Κι εγω εστειλα σε ολα αλλα αργησαν πολυ μερικα..............η προδερμ ακομα δεν εχει ερθει να φανταστειτε απο τον Μαρτιο.............τα νευρα μου............ολες πηρανε και μονο εγω εμεινα ετσι............καλες αποστολες!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Φεγγαρενια τους εστειλα τεσσερις φορες και πριν κανα 2 εβδομαδες να μη σου πω 3 με πηραν τηλ να με ρωτησουν ποσο μηνων ειμαι και καποια εξτρα στοιχεια............τους ειπα οτι εχω στειλει πολλα μηνυματα και μεχρι τωρα τιποτα κι αυτη κλεινοντας μου ειπε θα δρομολογηθει κι ελπιζουμε αυτη τη φορα να τα λαβετε και παλι μεχρι σημερα τιποτα............ειμαι γκαντεμο τελικα τι να πω!!!!!!!!!!! Κι απο της νυφης μου εστειλα μηπως πανε σε εκεινη αλλα και παλι γιοκ................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!! τι κάνετε???

να ρωτήσω κάτι όσες μετράνε το ζάχαρο με τις ταινίες κ το μηχανηματάκι. μέτρησα σήμερα με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι κ ήταν 83 (εχτές 84 την ίδια ώρα). δεν τρώω τπτ, δεν πίνω σίδηρο, κάνω κάτι μικροδουλίτσες κ ξαναμετράω επιτηδες για να δω τι θα δείξει. (σημ. είχα αρχίσει να την "ψιλοακούω" μετά τις δουλίτσες κ νηστική) έδειξς 77. μήπως κάνω κάτι λάθος???? τόσο μεγάλη διαφορα??? κ γιατί στο μικροβιολογικό δείχνει περισσότερο????

αν μπορεί καμία να με βοηθήσει....

κατά τα υπόλοιπα μια χαρά. βγήκαμε χτες βολτούλα στην πλατεία, ήρθε κ ο άντρας μου μετά. είχε μια συναυλία από την φιλαρμονική Σπάρτης, πάρα πολύ ωραία. μετά φάγαμε κ μια πίτσα.... αυτά.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

μόλις με πήραν τηλ από εταιρεία "εξελιξη" (αν άκουσα καλά) για να δώσω τα στοιχεία μου για να μου στείλουν δειγματάκια.....

Δωράκι, τι να πω??? τόσο γκαντεμιά!!! εύχομαι αυτή τη φορά να έρθουν.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα ζουνιτσα κι εμεις πηγαμε πλατεια χτες και φαγαμε πιτογυρα αλλα με το ζαχαρο δε ξερω να σου πω κατι

απλά λέω μήπως κάνω κάτι λάθος..... μήπως το ζάχαρο ανεβαίνει μέχρι να ετοιμαστώ, να πάω στο μικροβιολογικό, μήπως αυτό με τη βελόνα που με ψιλοαγχώνει (δεν τις φοβάμαι απλά δεν μπορώ κ να το βλέπω)....:shock::shock:

ωραία τα πιτόγυρα, έχω καιρό να φάω τώρα που το λες......:oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα ζουνιτσα..............

Θα δειξει αν θα ερθουν............τι να πω!

Ουτε εγω μπορω να βοηθησω με το ζαχαρο..............

Κι εγω πιτσες αλλα ακομα περισσοτερο τα πιτογυρα τα εχω ξεσκισει.............καθε εβδομαδα κανω ορεξη και για ενα..................γιαμ γιαμ!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

συγκρατημενη σε βρισκω ντορακι καθε βδομαδα ενα εγω αμα φαω δυο τη βδομαδα πρεπει να μην εχω όρεξη χιχιχιχιχι! Ασε και χτες χτυπησα ενα με πανσετα και σως καρυ κολαση μονο το χαρτι δεν εφαγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...