Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Οι άντρες είναι σαν τα μωρά, θέλουν μια μόνιμη συνέχεια υπενθύμιση για τις δουλειές. Εμείς από την άλλη μας βγαίνει έντονα οι φροντίδα. Οπότε καθαρίζουμε πλένουμε μαγειρεύουμε για να φροντίζουμε. Οταν γυρίσεις δουλεια, έχει υποχρέωση να κάνει τα μισά. Αν δεν τα κάνει, είναι υποχρεωμένος να σου φέρει μια γυναίκα στο σπίτι. 
      χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν γίνεται ενήλικας να ξέρει 10000 πράγματα να κάνει αλλά να μην ξέρεις να ακολουθήσεις 2 βήματα στο πως βράζουμε μακαρόνια. Βολεύονται, όπως εμείς βολευόμαστε σε άλλα πράγματα. Οι υπόλοιπες δεν είμαστε τυχερές, βάλαμε όρια και συνεχίζουμε και βάζουμε. Οσο ήμουν σε άδεια μητρότητας τα έκανα εγώ για να τον ξεκουράζω, γύρισα δουλειά 50-50 πάλι.  Αλλιώς γυναίκα για το σπίτι. Κόψε το τσιγάρο τους καφέδες και πλήρωσε την ❤️ αυτό του είπα 😂

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σε ηχεια το συνδεεις εξωτερικα και το φορτωνεις με οτι θες μεσο υπολογιστη και μετα τα εχει μεσα και παιζει προτιμω πάντα να γραφει τον πληρη τιτλο κι αν γινεται να διατηρει και φακελους αυτα που λες ωραια αλλα μπορεις ευκολα να βρεις καποιο κομματι που θες;

Σκεφτομαι οτι μετα θα θελει να το παιρνει και να παταει κουμπια!!!!! γι'αυτο σκεφτομαι λίγο πιο ογκωδη!!! Θα δω τι θα βρω εδω!!!!!:):)

Οπως http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=51348

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια καλημέρες!!!!!!

μωρέ με την πεθερά μου νευριάζω γιατί κάθέ λίγο κ λιγάκι αναλύουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.... ε όσο κ να θες να μείνεις ανεπηρέααστος, κάποια στιγμη λες έλεος...!!!! κ δεν το κάνει μόνο με την εγκυμοσύνη, το κάνει με όλα. όταν προκύψει κανα ψιλοθεματάκι, 1000 τηλ, κουβέντες επί μέρες ολοκληρες... με τα ίδια λόγια πάντα!!! ε κουράζομαι, γιατί δεν είχα μάθει έτσι. τεσπα.

έκανα σήμερα την πρώτη μου μέτρηση στο ζάχαρο, με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι.... 84. κ εχτές έφαγα καρμπονάρα και μετά παγωτό. μην με πυροβολήσετε όλες μαζί...!!!!!! μία-μία...... χαχαχαχαχαχα

Μαράκι, άντε να ξεκουραστείς κ να απολάυσεις για λίγο ακόμα την εγκυμοσύνη σου!!

Νεφελάκι άντε με το καλό!!!!! κ με ένα πόνο.....

οι υπόλοιπες καλά διαβάζω, τα φιλιά μου!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ααααααα ξερω το χε κι ογαλαξιας πριν ακτι μερες κι εχουμε γεμησει τον κοσμο πανες χιχιχιχιχι τοσο που είπα στον αντρα μου φτανει γιατι γαλα του λεγα να παρει και μου φερνε κι ενα πακετο παμπερς μαζι και μετα δεν ειχαμε που να τα βαλουμε

Διαφημίσεις

αρκετα αλλα ξερεις οι προσφορες φευγουν μεχρι να πεις κυμινο! ειδα το μαρκετιν και το μαι μαρκετ εχει καλα τωρα αν πας το ποντικι πανω στην εικονα σου βγαζει τιμη ανα τεμαχιο βλεπουμε να ναι κοντα στα 10 λεπτα και σιγουρα κατω από 15

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...