Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μανουλες καλημερα συντονιστειτε!!!!!!!!!!!!!

http://www.ifeelkid.gr/

Μπαινεις στον κλιμα απο τωρα???? Κατεβασες νανουρισματα και τραγουδακια για τον μπεμπη??? Πρεπει να παρω ενα μικρο ραδιοφωνακι και να γραψω τραγουδακια σε στικακι αλλα δεν το εχω προγραμματισει!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εβαλα τα παιδικα ειναι απαλά!!!!:):):) Τωρα πρεπει να ρωτησω πως τα κατεβαζουν μια φιλη που εχω:):) Ευχαριστω:):):) Ξερεις εαν υπαρχουν παιδικα ραδιοφωνακια που να παιζουν Mp3 αλλα να ειναι ροζ μικρα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εβαλα τα παιδικα ειναι απαλά!!!!:):):) Τωρα πρεπει να ρωτησω πως τα κατεβαζουν μια φιλη που εχω:):) Ευχαριστω:):):) Ξερεις εαν υπαρχουν παιδικα ραδιοφωνακια που να παιζουν Mp3 αλλα να ειναι ροζ μικρα:):)

Βρηκα!!!!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραψα παιδικα ραδιο cd και πατησα εικονες!!! Μου εβγαλε στο εξωτερικο ενα σορο αλλα σιγουρα θα εχει και Ελλαδα!!!! Οταν βρω πιο αρεσε θα σου πω!!!! Θελω ενα μικρο ροζ!!! Εχει και hello kity:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...