Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ζουνιτσα ολες ετσι κανουν μη σου πω και όλοι ο αδερφος μου εχει δυο παιδια και ηταν και στα δυο μεσα ε όταν του μιλαμε για τον τοκετο με κοιταζει εντρομος και τον κοβει κρυος ιδρωτας και η μανα μου ετσι είναι λεω καλα που με καθυσηχαζεται βρε οτι και να πεις δε παβει να ναι το δικο τους παιδι υπομονη...

Διαφημίσεις

anat εγω παιρνω ασβεστιο γιατι δεν πινω καθολου γαλα μου φερνει αναγουλα καθως κ το γιαουρτι.ζουνιτσα αυτα που σου λεει η πεθερα σου δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτα που λεει η δικια μου η οποια ειναι τρελη οποτε αστην να λεει μη δινεις σημασια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κ εγώ πίνω ασβέστιο. κ στην 1η έπερνα.

τα είπα στον άντρα μου κ θα της μιλήσει να μην μου τα ξαναπεί. ααααααα θα έσκαγα. δεν πολυχαρίζω κ κάστανα. καταλαβαίνω οτι είναι από ενδιαφέρον αλλά δεν το αντέχω κάθε λίγο κ λιγάκι να ξαναλέμε τα ίδια. να είμαι ήρεμη κ να μου μεταδίδει άγχος!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

koritsia εκανα καλλιεργεια κολπικου βγηκαν τα αποτελεσματα ολα καλα αλλα ξερω οτι βασικα αυτο που κοιτανε ειναι στρεπτοκοκος β εγω δε βλεπω πουθενα αποτελεσματα για στρεπτοκοκο β

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου, μπαίνω να σας πω τα νεύρα μου γιατί θα σκάσω.... (όπως λέμε να σας πω τον πόνο μου χαχαχχαα)

η πεθερά μου με έχει πρήξει..... "φοβάμαι μέχρι να γεννήσεις, μετράω τις μέρες, τα ποδια σου είναι λίγο πρησμένα, η κοιλιά σου είναι πολύ μεγάλη, έχει κατέβει αρκετά, το στήθος σου είναι μεγάλο......"

ρε κορίτσια δεν μπορώ εγώ να κάθομαι να δίνω εξηγήσεις για το πως είναι το σώμα μου, να καθησυχάζω εγώ τους άλλους και να πρέπει να είμαι χαμογελαστή..... όσο κ να προσπερνάω το θέμα της προηγούμενης εγκυμοσύνης κ προωρότητας, μέσα μου με τρώει όσο πλησιάζει ο καιρός. κ της έχω εξηγήσει οτι έτσι ήμουν κ στην 1η εγκυμοσύνη, έτσι ήταν κ η αδερφή μου, έτσι είναι το σώμα μου.....

κ είναι μια γυναίκα που έχει γεννήσει 2 παιδιά, η κόρη της έχει γεννήσει 2 παιδιά κ ήταν η τριπλάσια από εμένα κ στα κιλά κ στα πρηξίματα και γενικώς έχει γνώσεις ιατρικές λόγω εργασίας της σε νοσοκομείο κ είναι αυτή που πάντα καθησύχαζε τις άλλες κοπέλες οτι έτσι γίνεται.....

θα της την πω καμιά μέρα κ θα έχω κ τύψεις μετά....

Και αυτη αγχωνετε μην την δινεις σημασια, καλα ειπες στον αντρα σου να την μιλησει για να μην σε αγχωνει!!!

Κορίτσια μου γεια σας.....

Με το ζάχαρο είχα και εγώ τσιμπημένο αλλά δε μου είπε να το μετράω, εσείς πόση ώρα μετά το φαγητό το μετράτε?

Σήμερα που πήγα στο γιατρό του ΙΚΑ για να μου γράψει την άδεια μου έγραψε και ασβέστιο παίρνεται και εσείς????

Μπράβο κορίτσια βλέπω μεγάλα μωρά.....

Floreta άντε με το καλό πλησιάζεις!!!

Εμενα δεν μου εγραψε και οταν τον ρωτησα μου ειπε να τρωω 3 μεριδες την ημερα!!!!

koritsia εκανα καλλιεργεια κολπικου βγηκαν τα αποτελεσματα ολα καλα αλλα ξερω οτι βασικα αυτο που κοιτανε ειναι στρεπτοκοκος β εγω δε βλεπω πουθενα αποτελεσματα για στρεπτοκοκο β

Εαν ειχες θα στο εγγραφε στις παρατηρησεις.:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κορίτσια μου!! Τι κάνετε? Επιτέλους 4/7 μεγάλη μερα για μενα, τελειώνω την εξεταστική μου το βραδυ και δεν κρατιεμαι!!!! Από αυριο ατελειωτα ψωνια για τη μπεμπα κ για μενα! Και λίγη ξεκούραση επιτελους πριν τη γέννα! Σα φιλώ και από αυριο θα τα λέμε συχνότερα-πάω για επαναληψηηηη!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κι εδώ!! Μαράκι με το καλό να τελειώσει η εξεταστική σου!! Φεγγαρένια, γιατί είναι κακό το ασβέστιο; Εγώ πίνω καθημερινά μια γαβάθα γάλα με κορν φλέικς και παίρνω κι ένα χαπάκι ασβέστιο... Ζουνίτσα ψυχραιμία με την πεθερά σου! Νομίζω ότι πλέον μας εκνευρίζουν όλοι, πεθερές και μανάδες!! Εγώ έχω από τη μια τη μάμα μου που δε θέλει να παίρνω αυτοκίνητο αλλά να παίρνω το μπαμπά τηλέφωνο να έρχεται και να με πηγαίνει όπου θέλω κι από την άλλη την πεθερά μου που δε θέλει να κάνω δουλειές στο σπίτι (τύπου να πλύνω και να σιδερώσω τα ρούχα του μωρού) αλλά να της λέω να έρχεται εκείνη να τα κάνει!! Μήπως είμαι ανάπηρη και δεν το ξέρω;;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kaλημέρα!!!! Μεγάλη μέρα κ για μένα σήμερα!!!! Μπήκα στο μήνα μου επιτέλους!!!!!! Κοντοζυγώνει η ώρα!!!! Ανυπομονώ. Να τελειώσει το μαρτύριο. Αφηστε που 3 μερες τωρα νομιζω οτι θα πεθανω απο την πεινα, δε φανταζεστε τι πεινα περναω, δεν ξερω τι εγινε αλλα λιμοκτονω ξαφνικα, ενω πιο πριν ημουν οκ απλα μου ελειπαν τα γλυκα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...