Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν δεν βαλεις κρεμα γαλακτος τρωγεται και η γευση του είναι σαν ψητου η σαν βραστου; και κραταει τα ζουμια του; και κλεινεις το ταψακι με αλουμινοχαρτο η τυλιγεις το σνιτσελ στο αλουμινοχαρτο στην κλεβω ετσι;

Διαφημίσεις

Αν δεν βαλεις κρεμα γαλακτος τρωγεται και η γευση του είναι σαν ψητου η σαν βραστου; και κραταει τα ζουμια του; και κλεινεις το ταψακι με αλουμινοχαρτο η τυλιγεις το σνιτσελ στο αλουμινοχαρτο στην κλεβω ετσι;

Κλεινεις όλο το ταψακι -με το κρεας και τις πατατούλες - με αλουμινοχαρτο (σαν γαστρα να το φανταστεις).

Τα ζουμια του θα φυγουν τα περισοτερα θα μεινουν λιγα ισα ισα να ριξεις την κρεμα γαλακτος και να δεσει.

Το κρεας γινετε μαλακο και σαν γευση το θυμαμαι ελαφρυ καλοκαιρινο.

Δεν το εχω δοκιμασει χωρις κρεμα γαλακτος αλλα αμα θα το κανω μπορει να ριξω την μιση με χαμηλα λιπαρα!!!

Ξεχασα να γραψω οτι θελει και πιπεριες και λάδι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδουλα ναι μπηκα στις 10 του ,μηνα θα μου κανει κολπικη εξεταση δε ξερω τιποτα αλλο μονο πως ο μπεμπης είναι 10 μερες μεγαλυτερος

Εγω που ρωτησα μου ειπε οτι στον 9ο θα με βλεπει μια φορα τον μηνα και θα με βαζει 20 λεπτα στο καρδιοτοκογραφο!!! Μου ειπε οτι καταλαβαινουν οτι πλησιαζει η ωρα(φανταζομαι οτι εαν εισαι 38 εβδομαδων και εσυ ξερεις οτι πλησιαζει η ωρα)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας.....

Με το ζάχαρο είχα και εγώ τσιμπημένο αλλά δε μου είπε να το μετράω, εσείς πόση ώρα μετά το φαγητό το μετράτε?

Σήμερα που πήγα στο γιατρό του ΙΚΑ για να μου γράψει την άδεια μου έγραψε και ασβέστιο παίρνεται και εσείς????

Μπράβο κορίτσια βλέπω μεγάλα μωρά.....

Floreta άντε με το καλό πλησιάζεις!!!

κορίτσια μου, μπαίνω να σας πω τα νεύρα μου γιατί θα σκάσω.... (όπως λέμε να σας πω τον πόνο μου χαχαχχαα)

η πεθερά μου με έχει πρήξει..... "φοβάμαι μέχρι να γεννήσεις, μετράω τις μέρες, τα ποδια σου είναι λίγο πρησμένα, η κοιλιά σου είναι πολύ μεγάλη, έχει κατέβει αρκετά, το στήθος σου είναι μεγάλο......"

ρε κορίτσια δεν μπορώ εγώ να κάθομαι να δίνω εξηγήσεις για το πως είναι το σώμα μου, να καθησυχάζω εγώ τους άλλους και να πρέπει να είμαι χαμογελαστή..... όσο κ να προσπερνάω το θέμα της προηγούμενης εγκυμοσύνης κ προωρότητας, μέσα μου με τρώει όσο πλησιάζει ο καιρός. κ της έχω εξηγήσει οτι έτσι ήμουν κ στην 1η εγκυμοσύνη, έτσι ήταν κ η αδερφή μου, έτσι είναι το σώμα μου.....

κ είναι μια γυναίκα που έχει γεννήσει 2 παιδιά, η κόρη της έχει γεννήσει 2 παιδιά κ ήταν η τριπλάσια από εμένα κ στα κιλά κ στα πρηξίματα και γενικώς έχει γνώσεις ιατρικές λόγω εργασίας της σε νοσοκομείο κ είναι αυτή που πάντα καθησύχαζε τις άλλες κοπέλες οτι έτσι γίνεται.....

θα της την πω καμιά μέρα κ θα έχω κ τύψεις μετά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ανατ να σου πω τη μαυρη αληθεια όλες (δε) παιρνουμε δηλαδη σε όλες γραφει το παιρνουμε και δεν το τελειωνουμε ποτε γιατι εχει πολλα μειον εγω επερνα αλλα το εκοψα και τρωω παααααααααααρα πολλα τυροκομικα αντι αυτου γιατι δεν την παλευω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...