Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ααααααααα δεν ειναι του παρλιαρου αλλα είναι απιστευτα γιαμι λοιπόν εχω κανει σοκολατα μπισκοτο μοκα κανελα και δε θυμαμαι ποια άλλα χιχιχιχι παντως όλα φαγωθηκαν!

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι ως πανάσχετη που είμαι???? (μην γελάσετε πάααααααρα πολύ) το γάλα το βάζεις στην κατάψυξη με την συσκευασία?? ή το ρίχνεις σε λεκανάκι?? δεν γίνεται παγάκι??? πως το χτυπάς αμέσως μετά την κατάψυξη?????

αυτά τα λίγα για αρχή...!!!!! σας είπα, μην γελάσετε πολύ.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν το νουνου το παιρνεις οπως είναι σφραγισμενο και το βαζεις στην καταψυξη σε δυο ωρες δε παγωνει απλα είναι αρκετα κρυο για να αφρατεψει οσο πρεπει μετα το ανοιγει το χυνεις σε λεκανη και το χτυπας

καλημερα κι από δω μπας και ειναι εδω καμια πιο ομιλητικη; εμεις φτιαξαμε σπιτικο παγωτακι κακαο μπισκοτο και του αλαζω λιγο τα φωτα!

Θα το δοκιμασω!!!

κορίτσια καλημέρα!!!!! τι κάνετε??? καλά με ζάχαρα, καλά τα μωράκια, σύντομα οι γέννες..... σούπερ!!!!!

εγώ γενικά καλά, πήρα σήμερα την συσκευή μέτρησης ζαχάρου (welcome to the club...) γιατί στην καμπύλη που έκανα το νηστείας ήταν λίγο τσιμπημένο κ μου είπε ο γιατρός να το παρακολουθήσω λιγάκι να δούμε πως πάει.

κατά τα άλλα καλά.

Το βραδυ που σηκωνεσε για τουαλετα εαν πινεις λιγο γαλα δεν θα αφηνεις νηστικο τον οργανισμό σου!!! Οτι και να τρως για βραδυνο πριν κοιμηθεις λιγο γαλα ειναι μεγαλη υπόθεση!!!!!

9 το βραδυ; !!! εγω τετοια ωρα τρωω απογεματινο χιχιχιχιχιχιχ φαγε καλε όσο θες να χορταινεις σιγα τοσα πολλα κιλα εχεις παρει; δεν είναι καιρός για διαιτες πες του

Στην αρχη της εγκυμοσυνης πιο νωρις κοιμωμουν τωρα αλλαξε το ωραριο και εαν δεν παει 12 δεν μπορω να κοιμηθω!!!!! Πολυ κουλο για εμενα που κοιμαμε με τις κοτες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Το βραδυ που σηκωνεσε για τουαλετα εαν πινεις λιγο γαλα δεν θα αφηνεις νηστικο τον οργανισμό σου!!! Οτι και να τρως για βραδυνο πριν κοιμηθεις λιγο γαλα ειναι μεγαλη υπόθεση!!!!!

μωρέ, δεν πίνω γάλα. δε μ'αρέσει καθόλου. θα τρώω κανά τοστάκι, ή λίγο ψωμάκι με τυράκι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

λοιπόν το νουνου το παιρνεις οπως είναι σφραγισμενο και το βαζεις στην καταψυξη σε δυο ωρες δε παγωνει απλα είναι αρκετα κρυο για να αφρατεψει οσο πρεπει μετα το ανοιγει το χυνεις σε λεκανη και το χτυπας

οκ, θα το δοκιμάσω.....:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ειχα πει οτι θα ελεγα μια συνταγη για σνιτσελ χοιρινο απαναριστο!!!!

Λοιπον παιρνεις το σνιτσελ απο τον κρεοπωλη κανονικα το βαζεις σε ταψακι ριχνεις νερο και κρασι λευκο μεχρι να το σκεπασεις βαζεις πατατες και κοβεις κρεμμυδι, αλατι και πιπερι και το κλεινεις με αλουμινοχαρτο στους 180 μεχρι να ρουφιξει τα υγρα του και να γινει το κρεατακι (περιπου στην ωρα - αμα θελεις ανοιγεις το αλουμινοχαρτο και πιο νωρις για να παρει χρωμα). Οταν τραβηξει τα υγρα του και γινει το κρεας βαζεις κρεμα γαλακτος και το βαζεις στο φουρνο μεχρι να δεσει η κρεμα γαλακτος!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...