Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κλησπέρα, πηγα κ σε μια αλλη διαβητολογο σημερα , μου πε ολα καλα, μου πε μαλιστα οτι οι τιμες που μου ζουν δωσει σαν ορια στις καμπυλη δεν ειναι σωστες κ οτι ουσιαστικα δεν εχω διαβητη, μου δωσε ενα λιγο πιο γεματο προγραμμα αφου της ειπα οτι πειναω, κ δεδομενου οτι εχω πολυ καλες μετρησεις. Μεχρι κ παγωτο μου πε μπορω να φαω κ οτι δεν ανεβαζει το ζαχαρο, αλλα να το φαω απογευμα κ να ναι απλο. Οσο για τις κετονες, μου πε δεν τις θελουμε αλλα οτι αυτη τα τελευταια 2 χρονια δε ζηταει να μετρανε κετονες, γτ οκ δεν τις θελουμε αλλα δεν ειναι και κατι τραγικο. Σ εμενα δημιουργουνται το βραδυ γιατι πειναω, κ να τρωω πριν παω για υπνο. Εγω της ειπα οτι παντα πειναω το βραδυ, σε ολη μου τη ζωη κ οτι τι παει να πει ολες οι εγκυες ξυπνανε κ τρωνε το βραδυ; Τοτε ολες εχουν κετονες κ δε το ξερουν αρα να μην ανησυχω. Κ μου ειπε οτι παρα πολλοι ανθρωποι ξυπνανε κ τρωνε το βραδυ. Κ οτι απλα δε το λένε. Τεσπα ολα καλα γενικα. Μολις με ειδε εν τω μεταξυ μου λεει διδυμα εχετε;;; φανταστειτε κοιλια!!!! κ ειμαι αδυνατη με μονο 10 κιλά.

Να ρωτησω κατι που με καιει;;; οσες παιρνετε γιουτοπαρ ποτε σας ειπε ο γιατρος σας να ττα σταματησετε;;; εμενα μου πε να τα παρω κ μια εβδομαδα αφοτου μπω στο μηνα μου. Αλλα εγω σκεφτομαι να τα σταματησω βρε κοριτσια μολις μπω στο μηνα μου. Δλδ θα σταματησω τα γιουτοπαρ οταν ο μπεμπης θα ναι 4 κιλά;;;; κ μετα θα περιμένω οποτε δεησω να γεννησω;;; κ αν παρει πολυ καιρο να γεννησω θα μου λεει ελα να στο παρω γιατι ειναι μεγαλο;;;; Καλυτερα δεν ειναι να τα κοψω μολις μπω στο μηνα μου κ οτι γινει;;; εσι κι αλλιως στο μηνα μου θα ειμαι

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα nefel! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Καλά παγωτάκια!!!

Καλα ναι απο την αλλη εβδομαδα που θα χω κλεισει τις 36 εβδομαδες κ θα χω σταματησει κ τα χαπια θα κατεβω κεντρο βολτιτσα με τον αντρα μου , θα κάνω ψωνια, γτ ενα μηνα τωρα μεσα δεν εχω κανει καμια σπατάλη κ κάπως μου ρχεται!!! Χαχα!!!! κ φυσικά θα μου πάρει παγωτό!!!!!!!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημέρα!!!!

Μπραβο Νεφελ για να αρχισεις να χαλαρωνεις!!!! Πω Πω μεγαλος ο μπεμπης!!!!

Νομιζω οτι οταν κλεινεις τις 36 εβδομαδες σταματας γιουτοπαρ και μαγνησιο!!!! Αντε με το καλό μετα:):):) Οσο για παγωτακι τρωω ενα 0% μια φορα την εβδομαδα και το χαιρομαι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Μπραβο Νεφελ για να αρχισεις να χαλαρωνεις!!!! Πω Πω μεγαλος ο μπεμπης!!!!

Νομιζω οτι οταν κλεινεις τις 36 εβδομαδες σταματας γιουτοπαρ και μαγνησιο!!!! Αντε με το καλό μετα:):):) Οσο για παγωτακι τρωω ενα 0% μια φορα την εβδομαδα και το χαιρομαι!!!!

κ εγω εχω φαει 2 0% αλλα δε μπορω να πω οτι τα χαιρομαι, χαλια μου φαινονται, με την κουβερτουρα εχω λυσσαξει που παρεπιπτοντως δεν ανεβαζει καθολου το ζαχαρο, παιρνω μια βιολογικη με 70% κακαο, ακατεργαστο κ 18% ζαχαρη απο καρυδα που εχει παρα πολυ χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη. Το αρνητικο ειναι η τιμη της 2.70 ευρω τα 40 γραμμαρια κ οτι μου προκαλει πολλες πολλες καουρες. Βεβαια κ πιο απλη κουβερτουρα με 70% παλι δεν ανεβαζει το ζαχαρο. Τωρα αυτες τις βλακειες του παυλιδη δεν τις ξαναπαιρνω ποτε στη ζωη μου , καμια σχεση με κουβερτουρα. αυτο εχει 50% ζάχαρη κ ενα σωρο συντηρητικα. Μετα το πρωτο παιδι υπηρχαν παντα τουλαχιστον 6 κουβερουρες παυλιδη στο σπιτι για γλυκα, κ καθε μεσημερι που ετρωγα τις φρικες μου για γλυκο, ελιωνα κουβερτουρα στα μικροκυματα, ετριβα κ μπισκοτο μεσα κ το τρωγα. Καψιμο ετσι;;;; δεν ξερω κ εγω ποσα τετοια εφαγα μεχρι που πηγε 5 μηνων το παιδι κ ειπα τελος τετοιο πραγμα δεν ξαναμπαινει εδω μεσα. Παρολα αυτα ανετα εχασα α 15 απο τα 18 κιλα, τρωγοντας τετοιες αηδιες. Θαυμα ε;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!!!!! τι κάνετε??? καλά με ζάχαρα, καλά τα μωράκια, σύντομα οι γέννες..... σούπερ!!!!!

εγώ γενικά καλά, πήρα σήμερα την συσκευή μέτρησης ζαχάρου (welcome to the club...) γιατί στην καμπύλη που έκανα το νηστείας ήταν λίγο τσιμπημένο κ μου είπε ο γιατρός να το παρακολουθήσω λιγάκι να δούμε πως πάει.

κατά τα άλλα καλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

γεια σου Φεγγαρένια!!!! ναι τελείως ερημιές.... γύρισα από την γιατρό την εδώ κ μου είπε οτι το ζάχαρο νηστείας είναι τσιμπημένο γιατί μένω πολλές ώρες νηστική από το τελεαυταίο γεύμα μέχρι το πρωί κ εξαντλείτε η ινσουλίνη μου. πρέπει πριν πέσω για ύπνο να φάω κάτι λίγο. έστω μια φετα ψωμί ή ένα τοστ.... γιατί το μετά είναι πολύ καλό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

έλα ντε....!!!!! χαχαχαχαχααααα απλά επειδή τρώω 7-8 άντε 9 το βράδυ, μέχρι τις 9 το πρωί είναι πολλές ώρες νηστικομάρας κ γι'αυτό!!! παίρνω εκδίκηση για τον άντρα μου που λέει οτι τρώω συνέχεια..... χαχαχαχαχαχχαααααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

9 το βραδυ; !!! εγω τετοια ωρα τρωω απογεματινο χιχιχιχιχιχιχ φαγε καλε όσο θες να χορταινεις σιγα τοσα πολλα κιλα εχεις παρει; δεν είναι καιρός για διαιτες πες του

+10 προς το παρών κ δεν με νοιάζει πόσα θα φτάσω...(σε λογικά πλαίσια πάντα). θα του δώσω κ θα καταλάβει τώρα χαχαχαχχαχαχαχαχααααα

θέλω κ εγώ συνταγή παρλιάρου για παγωτάκι. δεν έχω ξαναφτιάξει κ θα είναι μια καλή ευκαιρία.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...