Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κι εδω ήρθε κι η γλυκατζου στο ασχετο συγχαρητηρια γαι τα διδυμακια αντε και κοντευεις! Διπλος κοπος διπλη χαρα μετα όμως!

XAXAXA

Γλυκατζού νούμερο 2, παρούσα! Κάθε μέρα τσακίζω... κάθε μέρα όμως! Αλλά δε λέω άλλα γιατί θα σκανδαλίσω τα υπόλοιπα κορίτσια!

Ο γυναικολογος δεν θεωρει οτι εχω διαβητη κυησης αλλα προδιαθεση για διαβητη κυησης εαν δεν προσεχω!!!

Ο ενδοκρινολογος γνωστος εδω με διδακτορικο θεωρει οτι εχω διαβητη κυησης, οχι απολυτα ρυθμισμενο, αλλα ουτε και για ινσουλινη!!! Γι'αυτο με μαλωνε εχθες!!!

Την διατροφη μου την ακολουθω!!! Γλυκα και φαγητα απο εξω εχω να φαω απο πριν μεινω εγκυος που μου τα εκοψαν!!!! Ενα τσουρεκι εφαγα το πασχα και πηγε στο 145!!!

Λογικα αφου θα ειναι ο γυναικολογος στην γεννα και εφοσον δεν κανω ινσουλινη δεν νομιζω να κρατήσουν το μωράκι το πρώτο 24ωρο για παρακολούθηση!! Δεν μου ειπε κατι τετοιο ο γιατρος!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εγω εχω αγχωθει τρελα γιατι μιλησα με κανα δυο γνωστους μου γιατρους που τωρα τελειωνουν ειδικοτητα γυναικολογια κ τους ειπα αυτα που μου πε τελευταια φορα ο γιατρος μου δηλαδη οτι το μωρο βγαινει μια βδομαδα μεγαλυτερο κ απο 6/9 που ειχα πητ πηγε 31/8 οποτε καισαρικη 15/8 περιπου κ μου λενε οτι δεν γινεται ν αλλαξει η πητ τωρα κ δεν ξερω τι να πιστεψω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι και εγω νομιζω οτι δεν αλλαζει η ΠΗΤ!!!! Εμενα εχθες στον υπερηχο εβγαινε 32 εβδ και 2 ημερων αλλα οταν τoν ρωτησα την ΠΗΤ μου ειπε 3 ΣΕΠ!!! Αλλα μην αγχωνεσε η καισαρικη νομιζω γινετε μετα τις 37 εβδομαδες και λιγες ημερες!!!! αρα μπορει να εισαι οκ και με τις δυο ημερομηνιες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

δεν ξερω βρε Μαγδα μου φοβαμαι μη τυχον μου το παρει πιο νωρις κ δεν κανει

Αληθεια γιατι καισαρική??? Για μυαπια ειχες πει??? Εγω που τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν πειραζει (εχω 5 βαθμους) ρωτησα και την οφθαλμιατρό μου και μου ειπε αφου με εξετασε (νομιζω για αλλοιώσεις) οτι δεν μας εννοχλει η μυωπία.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κι αν σας πω πως εμενα μου κανε εντυπωση το αντιθετο οτι μου χουν πει 29/7 και του λεω γιατρε ειναι πολυ μεγαλο για τοτε και εχει μουλαρωσει και λεει αφου ειπαμε τοσο ειναι τοτε απλα θα βγει μεγαλο το μωρο!

Διαφημίσεις

ναι καισαρικη λογω μυωπιας εχω 8 κ 6.50 ειναι πολυ μου ειπε ο οφθαλμιατρος το ψαξα κιολας.κ γω δηλωνω γλυκατζου παρολο που στην αρχη της εγκυμοσυνης τα γλυκα μου φερναν αναγουλα.τα καινουρια του παρλιαρου τα χω δοκιμασει κ τα δυο κ ειναι υπεροχα εμενα μ αρεσε πιο πολυ η βανιλια παρφε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ioannaki k εμενα ο μπεμπης βγαινει 3 εβδομαδες μεγαλυτερος, (δεν εχει επηρεαστει απο το ζαχαρο , ουτε εχει γινει νωριτερα η συλληψη, κ την προηγουμενη εβδομαδα ηταν ηδη 3.5 κιλα , τι σημαινει αυτο οτι αυριο πρεπει να μπω για καισαρικη;;;;; δεν αλλαζει η πητ μη σου λεει μαλ...ιες. Μαλιστα δε θελει να μου κοψει κ τα γιουτοπαρ μεχρι τις 10 του μηνα, παρολο που τον παρακαλαω γιατι φοβαμαι μην τραβηξει πολυ κ γιγαντωθει το μωρο. Λεει οτι τοτε πρεπει να τα κοψουμε για να ειμαστε ασφαλεις οτι θεωρειται τελειομηνο

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Ioannaki k εμενα ο μπεμπης βγαινει 3 εβδομαδες μεγαλυτερος, (δεν εχει επηρεαστει απο το ζαχαρο , ουτε εχει γινει νωριτερα η συλληψη, κ την προηγουμενη εβδομαδα ηταν ηδη 3.5 κιλα , τι σημαινει αυτο οτι αυριο πρεπει να μπω για καισαρικη;;;;; δεν αλλαζει η πητ μη σου λεει μαλ...ιες. Μαλιστα δε θελει να μου κοψει κ τα γιουτοπαρ μεχρι τις 10 του μηνα, παρολο που τον παρακαλαω γιατι φοβαμαι μην τραβηξει πολυ κ γιγαντωθει το μωρο. Λεει οτι τοτε πρεπει να τα κοψουμε για να ειμαστε ασφαλεις οτι θεωρειται τελειομηνο

αληθεια?με καθησυχασες λιγο απλα εγω αγχωνομαι επειδη θα κανω καισαρικη μη μου το παρει νωριτερα κ εχουμε θεμα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...