Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου, καλημέρα!!!

Πήγαμε χτες και είδαμε τα μπεμπίνια μας -μια χαρούλα είναι τα γλυκά μου! Ταλαιπωρούν όμως πολύ τη μανούλα τους... Είπαμε ότι θα γεννήσουμε με καισαρική κάπου 23-25 Ιουλίου. Η γυναικολόγος δε θέλει να ορίσει ακριβή ημερομηνία ακόμη γιατί λέει και 2 μέρες παραπάνω να πάρουν τα μωρά, είναι μεγάλο κέρδος γι΄αυτά...

...οπότε βλέπω το φως στο τούνελ!! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Η ταλαιπωρία φτάνει στο τέλος!!!!! Δε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου, η διδυμοεγκυμοσύνη με έχει φτάσει σε πολύ οριακά σημεία...

Ασχολούμαι λοιπόν πολύ έντατικά με το διδακτορικό για να κλείσω τα πρώτα κεφάλαια, και αν είμαι και τυχερή να έχω μια βδομαδούλα να καθίσω και να αδειάσει το μυαλό μου πριν γεννήσω ;)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ αργότερα να τα πούμε καλύτερα. Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Νεφελ χαλάρωσε!!! Πρωτη φορα τα ακουω αυτα που λες!!!! Εσυ να κανεις μια ισορροπημενη διατροφη και αφου ο γυναικολογος δεν βλεπει κατι στο μωρο (μεγαλη κοιλια ή κατι τετοιο) όλα ειναι καλά!!!! Και εγω δεν παιρνω κιλά εχω παρει μόνο 5 απο την αρχη αλλα ο διαβητολογος που ειμουν εχθες μου ειπε πως ειναι μια χαρα για εμενα!!! Εαν επερνα παραπανω δεν θα μπορουσα να συμμαζεψω το ζαχαρο!!! Εαν ανυσηχουσε ο γιατρος θα σε εβαζαν σε ινσουλινη!!!! Να μετρας το ζαχαρο και εαν ειναι 2-3 μερες πανω απο 125 να παρεις τηλ τον γιατρό σου!!!!

συσπασεις εχεις γιατι σε 1,5 εβδομαδα μπαινεις στον 9ο, φυσικο ειναι μετα της 37 εβδομαδες να θελει να κανει την μεγαλη εξοδο!!! Σε 10 μερες θα περπατας για να γεννησεις το συντομότερο!!! Οι συπασεις βοηθουν για να εχεις ευκολη γεννα προετοιμαζουν την μητρα!!!!

Κοιτα το ζαχαρο το ελεγχω μια χαρα, απλα προφανως για να το ελεγχω ο οργανισμος μου ειναι σε κατασταση πεινας, που δεν το θελουμε γιατι ο οργανισμος παραγει κετονες που ειναι τοξικες για το εμβρυο. Οποτε τωρα δε φοβαμαι μην επηρεασει το ζαχαρο, αλλα οι κετονες καταλαβες;;;; Εσας δε σας εχουν πει τιποτα οι γιατροι σας για κετονες;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημέρα!! Μάγδα μια χαρά η μπέμπα! Με γεια και τα ψώνια σας! Φλορέτα με το καλό να φτάσει στο τέλος της αυτή η εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσεις τα μωράκια σου! Εγώ τώρα ετοιμάζομαι να πάω να ψάξω για κουρτίνα για το παιδικό και μετά θα πάω για τα βλαστοκύτταρα! Θα τα πούμε αργότερα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κι εδώ! Καλό μήνα και με το καλό να αρχίσουν να ξεπροβάλουν τα μπεμπάκια μας μέχρι το τέλος του!!! Εμείς πήγαμε στο γιατρό την Παρασκευή, ο μπέμπης είναι 2.400, έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και γενικά πάμε πάρα πολύ καλά! Το Σ/Κ κάναμε μερικά ψώνια για το παιδικό, συναρμολογήσαμε, καθαρίσαμε, πήγαμε για μπάνιο, γενικά πολύ τρέξιμο και ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι δουλειές! Μου έχουν μείνει 2 πλυντήρια με ρούχα να βάλω ακόμα, αλλά δεν έχω σιδερώσει ούτε ένα! :rolleyes: Περιμένω ακόμα να παραλάβω όσα έχω παραγγείλει μέσω internet, να βρω μπανιέρα, να φτιάξω βαλιτσάκι και να βρω παιδίατρο... :? Αύριο το πρωί θα πάω με τη μαμά μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο και να πάρουμε το βαλιτσάκι!

Αppleby, κι εγώ πρέπει να ξαναπάω στο Λητώ να δούμε την αίθουσα τοκετού γιατί ο άντρας μου την έχει πολύ φρικιαστική στο μυαλό του και δε θέλει να είναι μέσα στον τοκετό! Επίσης, για την ησυχία που λες κι εμείς είχαμε πάει ώρες επισκεπτηρίου και ήταν γενικά ήσυχα, στον όροφο δε που είναι τα 2κλινα, 1κλινα κλπ επικρατούσε απόλυτη ησυχία!! :P

μπραβο για το μπεμπη σου!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!! Κοριτσια απο τις ζαχαροπληκτες σας εχουν πει οι γιατροι να μετρατε κετονες στα ουρα;;;; εμενα η μια διαβητολογος μου πε 2 φορες την εβδομαδα, ο αλλος οχι δε χρειαζεται , δεν ειναι αντιπροσωπευτικο στην εγκυμοσυνη. Τις μετρησα 2-3 φορες κ επειδη δεν ειχα σταματησα να μετράω. Ομως τελευταια πειναω πολυ κ αρχισα να μετραω, την πρωτη μερα σοκ, ειχα πααααααααααρα πολλες. Μια μερα σε φρικη, εφαγα λιγο παραπανω, την επομενη οκ, κ σημερα παλι ειχα. Εχω αγχωθει, δεν αντεχω αλλο διαβασα οτι μπορει να προκληθει μεχρι κ νοητικη υστερηση στο παιδι. 2μισι μηνες τωρα με διαιτα δεν εχω παρει καθολου κιλα εχω μεινει στα 10 που ημουν απο 5μισι μηνων. Ποσο καλο να ειναι αυτο για το παιδι. Το παιδι ειναι 3.500 κιλα, κ εγω δεν παιρνω τιποτα, αρα χανω, αρα παραγονται κετονες απο το λιπος που καιγεται, αρα του κανω κακο. Γι αυτο εχω συσπασεις γιατι δεν την παλευει αλλο το παιδακι εκει μεσα.

Καλημέρα, nefel.

Αυτο που λες το πέρασα κι εγω για ενα διάστημα, και ειναι όπως τα λες. Οι κετονες μπορει να γίνουν τοξικές για το παιδι, αλλα δεν ειναι και σίγουρο. Τα μπεμπακια προστατευονται πολυ...Μην τρελαινεσαι, περισσότερο κακό μπορει να του κανείς...Για τις συστάσεις να σου πω δεν ξέρω αν σχετίζονται.

Σίγουρα αν μπορείς να το λύσεις ειναι θετικό. Να σου πω τι έκανα εγω αν βοηθάει. Ενα λαθος μου ήταν ότι μπορει να παρέλειπα το δεκατιανο η το απογευματινό φρουτο, οπότε ο οργανισμός αισθανόταν ότι έμπαινε σε στέρηση και άρχιζε να καίει λίπος. Δεν το παραλείπω λοιπόν ποτε. Αυτο σε συνδυασμό με λίγο μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού συνολικά, απο όλες όμως τις ομάδες ισοποσα ( σαλάτα , πρωτεΐνη , υδατάνθρακες) μου έλυσε το πρόβλημα χωρίς να μου ανεβάζει το ζαχαρο... Χαλάρωσε, και ΦΑΕ! Δεν σου τα λέω απο το κεφάλι μου αυτα, έχω πολυ καλη ενδοκρινολογο, που απο την αρχή επιμένει, όχι διαιτα, ότι το μωρό χρειαζεται υδατάνθρακες οι οποίοι δεν πρέπει να παραλειπονται, και εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε σωστή...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, nefel.

Αυτο που λες το πέρασα κι εγω για ενα διάστημα, και ειναι όπως τα λες. Οι κετονες μπορει να γίνουν τοξικές για το παιδι, αλλα δεν ειναι και σίγουρο. Τα μπεμπακια προστατευονται πολυ...Μην τρελαινεσαι, περισσότερο κακό μπορει να του κανείς...Για τις συστάσεις να σου πω δεν ξέρω αν σχετίζονται.

Σίγουρα αν μπορείς να το λύσεις ειναι θετικό. Να σου πω τι έκανα εγω αν βοηθάει. Ενα λαθος μου ήταν ότι μπορει να παρέλειπα το δεκατιανο η το απογευματινό φρουτο, οπότε ο οργανισμός αισθανόταν ότι έμπαινε σε στέρηση και άρχιζε να καίει λίπος. Δεν το παραλείπω λοιπόν ποτε. Αυτο σε συνδυασμό με λίγο μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού συνολικά, απο όλες όμως τις ομάδες ισοποσα ( σαλάτα , πρωτεΐνη , υδατάνθρακες) μου έλυσε το πρόβλημα χωρίς να μου ανεβάζει το ζαχαρο... Χαλάρωσε, και ΦΑΕ! Δεν σου τα λέω απο το κεφάλι μου αυτα, έχω πολυ καλη ενδοκρινολογο, που απο την αρχή επιμένει, όχι διαιτα, ότι το μωρό χρειαζεται υδατάνθρακες οι οποίοι δεν πρέπει να παραλειπονται, και εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε σωστή...

κ εγω εκανα κατι πειραματισμους τελευταια γιατι η γλυκοζηλιωμενη μου πηγε απο 4.5 -5 κ εγω πιστεψα οτι εφταιγε η διαβητολογος που με ειχε πηξει στους υδατανθρακες. Ετσι για 10ανο ενω μου χε ψωμι τυρι κ φρουτο (κ μου πηγαινε 110) , ετρωγα μηλο κ αμυγδαλα, κ το απογευμα αντι φρουτο, ετρωγα γιαουρτι κ αμυγδαλα. Κ επισης παρελειψα το φρουτο μαζι με το βραδινο. κ τις 2 φρυγανιες μια ωρα μετα το γαλα, ετρωγα κατευθειαν 10ανο, τωρα ξαναγυρισα στη διατροφη που μου χε δωσει κ σημερα θα δω κ μια αλλη

b5vNp2.png

6SMBp2.png

κοιτα, εμενα η γυναικολόγος απο την αρχή μου έγραφε στις εξετασεις του κάθε μηνα και γλυκοζυλιωμένη, και η ενδοκρινολόγος επιμένει οτι στην εγκυμοσύνη μας είναι αδιάφορη η γλυκοζυλιωμένη γιατι κάποιος άλλος μηχανισμός λειτουργεί και δεν μας δίνει σωστή εικόνα...Ισως να μην πρέπει να πηγαίνεις με δείκτη σου μόνο αυτό. Καλό είναι που θα πάρεις και άλλη γνώμη.

κοιτα, εμενα η γυναικολόγος απο την αρχή μου έγραφε στις εξετασεις του κάθε μηνα και γλυκοζυλιωμένη, και η ενδοκρινολόγος επιμένει οτι στην εγκυμοσύνη μας είναι αδιάφορη η γλυκοζυλιωμένη γιατι κάποιος άλλος μηχανισμός λειτουργεί και δεν μας δίνει σωστή εικόνα...Ισως να μην πρέπει να πηγαίνεις με δείκτη σου μόνο αυτό. Καλό είναι που θα πάρεις και άλλη γνώμη.

Η γλυκοζηλλιωμενη επηρεαζεται απο τις τιμες του σιδηρου, αλλα η διαβητολογος ειναι σκυλα κ οταν την ειπα οτι ηταν 4.50 κ οτι με τη διατροφη που εκανα μεχρι τοτε ηταν μια χαρα οι τιμες μου ακομα κ με πιτσα ειχα 95 ενω με τη δικη της διατροφη εφτανα 110-120 κ μου ειπε οτι δε μπορει να με αφησει με ελευθερη διατροφη κ οτι αν αυξηθει κ παει 5 κατι σημαινει. Βλακειες. Την πεμπτη μπαινω στο μηνα μου, ελπιζω να γεννησω συντομα να τελειωνουμε με ολα αυτα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Αυτό που μου λές για το σίδηρο και τη γλυκοζυλιωμένη δεν το ξέρω... Που μπορώ να μάθω περισσότερα? (ετσι γιατί είμαι περίεργη, αφού κατα βάθος φτάσαμε σχεδόν στο τέλος... Εχω χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη και με ενδιαφέρει)

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, οτι πολλοί γιατροί τείνουν να γίνονται υπερβολικοί...! Ακόμα και το 110-120 είναι εντός ορίων... Ψειρίζουμε λίγο την μαιμού. Με το καλό να γεννήσουμε να τελειώνουμε με όλα αυτά όντως!

Διαφημίσεις

Με το ζαχαρο εγω να δειτε ποσο εχω μπερδευτει!!!

Διατροφη μου εδωσε ο ενδοκρινολογος μια στανταρ για εγκυμοσυνη που λεει τι τρωμε και σε ποση μεριδα και συνδιασμους!!! Στις ποσοτητες δεν την ακολουθω πληρως, αλλα δεν επηρρεαζει το ζαχαρο ειναι κατω απο 120.

Το απογευματινο ειναι στανταρ φρουτο με αμυγδαλα ή γιαουρτι!!!!

Τωρα για βραδυνο απο την αρχη τρωω κατι ασχετο fitnes με quaker και γαλα και το πρωινο εχει παει μεχρι 86!!!!!

Με το πρωινο εχω ενα θεμα μια ωρα μετα παει πανω απο 120 μερικες φορες εχει τυχη και πανω απο 130(εκει με μαλωνει)!!!!

Για γλυκοζηλιωμενη δεν μου εχει πει τπτ ουτε για κετονες!!! Δεν ξερω εαν πρεπει να ανυσηχω!!! Καμπυλη στην εγκυμοσυνη δεν εκανα γιατι πριν την εγκυμοσυνη που ειχα κανει μετα απο 1 ωρα ειχε παει 200 και θεωρει οτι εχω διαβητη κυησης!!!! Η αληθεια ειναι πως εαν δεν προσεξω αναιβενει!!!! Αλλα τρωω κανονικα και υδαταθρακες και πρωτεινες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γλυκοζηλιωμενη ειχα κανει πριν την εγκυμοσυνη και ηταν γυρω στο 4,5 και μου ειπε πως ειναι καλό!!!!

Αληθεια καρπουζι τρωτε???? Η διατροφη λεει πως μπορω να τρωω 300γρ!!! Δηλαδη εαν απο τα 5 φρουτα που θελω τρωω μονο καρπουζι στις ωρες που πρεπει λετε να πειραζει?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

magda TS μια χαρά είναι το ζάχαρο σου! Μα καλά, με αυτές τις τιμές λέει οτι έχεις διαβήτη κύησης? Τα καταφέρνεις πολύ καλά. Εγώ έχω μόνιμα ψηλότερες τιμές (με παρασπονδίες βεβαια για τίς οποίες ντρέπομαι :oops:!) και η ενδοκρινολόγος αν και πολύ αυστηρή στις αρχές, θεωρεί οτι δεν μπορούμε να πουμε οτι παρουσίασα "διαβήτη κύησης" παρα μόνο "τσιμπημένο ζάχαρο" . Υποψιάζομαι θεωρεί οτι "διαβήτης κύησης" παρουσιάζεται όταν δεν δουλέυει η δίαιτα και χρειάζεται ινσουλίνη. Και όπως έχω ξαναπεί και σας πρήζω είναι και πολύ γνώστης του θέματος και αυστηρη!

Μήπως πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, και στο λέω αυτό γιατί αν δηλώσεις στο μαιευτήριο οτι παρουσίασες διαβήτη κύησης, (πόσο μάλλον αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο) θα κρατήσουν το μωράκι το πρώτο 24ωρο για παρακολούθηση και δεν θα το έχεις μαζί σου. Κρίμα δεν είναι, αν δεν συντρέχει πραγματικός λόγος?

Αυτό που μου λές για το σίδηρο και τη γλυκοζυλιωμένη δεν το ξέρω... Που μπορώ να μάθω περισσότερα? (ετσι γιατί είμαι περίεργη, αφού κατα βάθος φτάσαμε σχεδόν στο τέλος... Εχω χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη και με ενδιαφέρει)

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, οτι πολλοί γιατροί τείνουν να γίνονται υπερβολικοί...! Ακόμα και το 110-120 είναι εντός ορίων... Ψειρίζουμε λίγο την μαιμού. Με το καλό να γεννήσουμε να τελειώνουμε με όλα αυτά όντως!

Δε θυμαμαι το ειχα γκουγκλαρει νομιζω αν εχεις χαμηλο αιματοκριτη, βγαινει η ψευδως μεγαλυτερη ή ψευδως μικρότερη. Σε φφωτισα το ξέρω αλλα δε θυμάμαι. Καρπουζι όχι , αλλα ευτυχως θα γεννησω μεχρι τελος ιουλη κ θα προλαβω να φαω ολο τον αυγουστο. Με καρπουζι θα ζω. ΠΑντως ολη αυτη η υπερβολη με τις συνεχεις μετρησεις μονο αγχος δημιουργει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...