Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ΚΑλημερα κοριτσακια................

Που ειστε? Τι ησυχια ειναι αυτη?

Για ξυπνηστε!!!!!!!

Το Σ/Κ μου ηταν ησυχω................εκανα τισ γουρουνιες μου με μπουγατσες, πιτογυρα και παγωτα και απο σημερα αποτοξινωση..............ακομα προσπαθω να χωνεψω!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Εχθες ειχα κατι πονους που ερχονταν για κανενα λεπτο και μετα με ξαναεπιανε μετα απο κανενα 4ωρο, ηταν χαμηλα κι απο τη μια πλευρα σαν την περιοδο................σαν να πονουσε η μια ωοθηκη μου ας πουμε αλλα με το πονο αυτο της περιοδου που σε μουδιαζει κιολας.............δεν ξερω τι μπορει να ειναι αλλα ειπα αν με πιασει και σημερα να παρω το γιατρο...............τι λετε? Το εχει καμια?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρες!!!!!

δωράκι, χρειάζονται κ οι γουρουνιές που κ που.... καλή χώνεψη!!!! χαχαχαχαχαχαα

μήπως τα πονάκια ήταν επειδή άλλαξες εβδομάδα??? συμβαίνει αυτό κάθε φορά που αλλάζεις εβδομάδα.

εμείς περάσαμε πολύ ωραία, ευτυχώς είχε κ αεράκι κ δεν καήκαμε από την ζέστη. κορίτσια το κωπηλατοδρόμιο φοβερό, αλλά εγκαταλελειμένο..!!!! το πόσο μου άρεσε κ πόσο στεναχωρήθηκα που το κατάντησαν έτσι....!!!!! τόσα λεφτά πεταμένα.... ευτυχώς που γίνοανται κάποιοι αγώνες κ πάει λίγος κόσμος....

μετά πήγαμε Πετρουπολη που μένουν οι κουμπάροι μας, μας έχουν παντρέψει, φάγαμε, κουτσομπολέψαμε.... κ ακριβώς κολητά μένουν 3 θείοι μου (φοβερή σύμπτωση) οπότε είδαμε κ λίγο τους θείους μου, πήρα κ τα ρούχα για τον μπέμπη.. (επιτέλους) κια γυρίσαμε 11 το βράδυ...!!! το φχαριστήθηκα όμως... περιττό να σας πω πως είχαν γίνει τα πόδια μου, πιο τούμπανο δεν γινόταν, αλλά χαλάλι του.

η δε μικρή μας, τα έδωσε όλα, και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 9:30 σήμερα το πρωί... ούτε γάλα, ούτε καν τα ρούχα δεν της έβγαλα για να μην την ξαγρυπνήσω και γκρινιάζει.

αυτά.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τελεια Ζουνιτσα.............μμια χαρα περασατε δηλαδη!!!!!!!!!! Αντε και το αλλο Σ/Κ παλι να το κανετε................

Λες να ειναι απο την αλλαγη? Δεν το ειχα συνδεσει ετσι γιατι δεν ειχε ξανασυμβει πριν στις προηγουμενες αλλαγες εβδομαδων!Τωρα που το λες μπορει και να ισχυει..................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ναι Δωράκι μου, μπορεί να είναι από αυτό. το πιο πιθανό είναι, να ξέρεις. an den ;exeiw s;hmera enoxl;hseiw t;ote s;igoyra e;inai ayto.

το άλλο Σάββατο λογικά θα πάμε με τους νονούς μας για μπάνιο. κ την Κυριακή έχουμε βάφτιση.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κι εδώ! Καλό μήνα και με το καλό να αρχίσουν να ξεπροβάλουν τα μπεμπάκια μας μέχρι το τέλος του!!! Εμείς πήγαμε στο γιατρό την Παρασκευή, ο μπέμπης είναι 2.400, έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και γενικά πάμε πάρα πολύ καλά! Το Σ/Κ κάναμε μερικά ψώνια για το παιδικό, συναρμολογήσαμε, καθαρίσαμε, πήγαμε για μπάνιο, γενικά πολύ τρέξιμο και ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι δουλειές! Μου έχουν μείνει 2 πλυντήρια με ρούχα να βάλω ακόμα, αλλά δεν έχω σιδερώσει ούτε ένα! :rolleyes: Περιμένω ακόμα να παραλάβω όσα έχω παραγγείλει μέσω internet, να βρω μπανιέρα, να φτιάξω βαλιτσάκι και να βρω παιδίατρο... :? Αύριο το πρωί θα πάω με τη μαμά μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο και να πάρουμε το βαλιτσάκι!

Αppleby, κι εγώ πρέπει να ξαναπάω στο Λητώ να δούμε την αίθουσα τοκετού γιατί ο άντρας μου την έχει πολύ φρικιαστική στο μυαλό του και δε θέλει να είναι μέσα στον τοκετό! Επίσης, για την ησυχία που λες κι εμείς είχαμε πάει ώρες επισκεπτηρίου και ήταν γενικά ήσυχα, στον όροφο δε που είναι τα 2κλινα, 1κλινα κλπ επικρατούσε απόλυτη ησυχία!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ωραία το συμπλήρωσα το μηνυμά μου.... ελπίζω να κατάλαβες Δωράκι μου.

Νεφέλη σούπερ περάσατε κ εσείς. μπράβο!!! κ ψώνια κ μπανάκι... μια χαρά.

ΝΑι καταλαβα...............μην αγχωνεσαι! Αν το δεις καλα βγαζεις ακρη.............χαχαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες!!!

Χάθηκα λιγάκι τις τελευταίες μέρες αλλά πολύ τρέξιμο βρε κορίτισα...από τη μία η μετακόμιση που ΑΚΟΜΑ δεν έχει τελειώσει και είμαστε με τα πράγματα μεσ΄στα πόδια μας και από την άλλη στη δουλειά που υποτίθεται πως ήθελα να σταματήσω τέλος Ιουνίου αλλά λόγω του ότι έφυγαν μερικά άτομα (όχι οικιοθελώς......) έπεσε περισσότερη δουλειά σε μας μου μείναμε. Κάνω υπομονή και κάθε μέρα λέω "άντε...και σήμερα και μετά τέλος"....

Η μικρή με έχει ταράξει στις κλωτσιές...αναρωτιέμαι πότε κοιμάται...η κοιλιά μου μια στην ανατολή μια στη δύση. Ευτυχώς με τον ύπνο δεν έχω πρόβλημα...

Οι δικές σας κοιλίτσες όλες καλά? Άντε σιγά σιγά αρχίζουμε τα γεννητούρια!!!!!!!!!!!!!!!

Φεγγαρένια, είσαι η πρώτη στη λίστα...θέλουμε καλή αρχή χωρίς κανένα πόνο...κανόνισε!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες μου και καλό μήνα!!!! Τι κανετε? Ζουνιτσα βλέπω μια χαρα περάσατε στην Αθήνα μπράβο σας! Και η μικρή σου, κυρία! Νεφελη ο μπεμπούλης μοντελάκι :PΧαρά κ εμένα η μικρή κλωτσαει και χτυπεται συνεχει, με κλωτσάει και στον ύπνο μου αφού λέω αμα κάνει έτσι κ όταν γεννηθεί πάει ο ύπνος τον ξεχνάμε... Υπομονη με τη μετακομιση και την τακτοποιηση και με το μαλακό οι δουλειές ε? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες μου και καλό μήνα!!!! Τι κανετε? Ζουνιτσα βλέπω μια χαρα περάσατε στην Αθήνα μπράβο σας! Και η μικρή σου, κυρία! Νεφελη ο μπεμπούλης μοντελάκι :PΧαρά κ εμένα η μικρή κλωτσαει και χτυπεται συνεχει, με κλωτσάει και στον ύπνο μου αφού λέω αμα κάνει έτσι κ όταν γεννηθεί πάει ο ύπνος τον ξεχνάμε... Υπομονη με τη μετακομιση και την τακτοποιηση και με το μαλακό οι δουλειές ε? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι?

Καλημέρα!!!

Και εμενα η μικρη χτυπαει 24 ωρες το 24 ωρο αφου απορω πότε κοιματε!!!:):):) Η αληθεια ειναι οτι την συνηθησα και τις μιλαω!!!! Κανουμε φιλοσοφικες συζυτησεις;):):)

Πηγαμε εχθες στον γιατρο μεγαλωσε ειναι 1800!!!:):) Αχ πολυχαρηκα αλλα βρε κοριτσια το μονο που βλεπω στο γιατρο ειναι η κοιλίτσα της και το κεφαλακι που μετραμε!!! Doppler ειπε οτι βλεπει την αιματωση κάθε φορα, τραχηλο δεν θα δει στον 8ο μηνα!!! Να προσεχω μεχρι την 34η εβδομαδα και στο 9ο θα με βαζει στο καρδιοτοκογραφο!!!!

Ο ενδοκρινολόγος με μαλωσε και εγω δεν καταλαβα τον λογο!!!! Μου ειπε οτι δεν προσεχω αρκετα και το εχω παρει πολύ χαλαρα!!!! Με την απορια εμεινα αφου οι μετρησεις μου ειναι σε γενικες γραμμες κατω απο 130!!! Τι αλλο θελει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πηγαμε τζαμπο και πηρα σελτεδακια 4 μικρα, 2 μεσαια και 1 για το κρεβατακι(γιατι ηταν χωρις λαστιχο να δω εαν βολέψει) Τα χρωμματα ηταν παιδικα αλλα δεν ειχε ροζ!!!

πηραμε πανες αγκαλιας και κατι ωραια πανακια για τον ωμο της disney με την mini πολύ μου αρεσαν!!!!

Πηρα και 3 ζηπουνακια disney που ειχαν κουμπακια που ανοιγουν μεχρι πανω, μου φανηκαν βολικα!!!

Πηρα για αρχη 1 μεγαλο μπουκαλι της chicho και ενα μικρο κατα τον κολικών και ενα της NUK και 4 πιππιλε. Mισα σιλικονη μισα καουτσουκ!!!! Καλά δεν ειναι??? Αμα δεν καταφερω να θηλασω θα παρω και αλλα μπουκαλια του dr brown.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!! Κοριτσια απο τις ζαχαροπληκτες σας εχουν πει οι γιατροι να μετρατε κετονες στα ουρα;;;; εμενα η μια διαβητολογος μου πε 2 φορες την εβδομαδα, ο αλλος οχι δε χρειαζεται , δεν ειναι αντιπροσωπευτικο στην εγκυμοσυνη. Τις μετρησα 2-3 φορες κ επειδη δεν ειχα σταματησα να μετράω. Ομως τελευταια πειναω πολυ κ αρχισα να μετραω, την πρωτη μερα σοκ, ειχα πααααααααααρα πολλες. Μια μερα σε φρικη, εφαγα λιγο παραπανω, την επομενη οκ, κ σημερα παλι ειχα. Εχω αγχωθει, δεν αντεχω αλλο διαβασα οτι μπορει να προκληθει μεχρι κ νοητικη υστερηση στο παιδι. 2μισι μηνες τωρα με διαιτα δεν εχω παρει καθολου κιλα εχω μεινει στα 10 που ημουν απο 5μισι μηνων. Ποσο καλο να ειναι αυτο για το παιδι. Το παιδι ειναι 3.500 κιλα, κ εγω δεν παιρνω τιποτα, αρα χανω, αρα παραγονται κετονες απο το λιπος που καιγεται, αρα του κανω κακο. Γι αυτο εχω συσπασεις γιατι δεν την παλευει αλλο το παιδακι εκει μεσα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Νεφελ χαλάρωσε!!! Πρωτη φορα τα ακουω αυτα που λες!!!! Εσυ να κανεις μια ισορροπημενη διατροφη και αφου ο γυναικολογος δεν βλεπει κατι στο μωρο (μεγαλη κοιλια ή κατι τετοιο) όλα ειναι καλά!!!! Και εγω δεν παιρνω κιλά εχω παρει μόνο 5 απο την αρχη αλλα ο διαβητολογος που ειμουν εχθες μου ειπε πως ειναι μια χαρα για εμενα!!! Εαν επερνα παραπανω δεν θα μπορουσα να συμμαζεψω το ζαχαρο!!! Εαν ανυσηχουσε ο γιατρος θα σε εβαζαν σε ινσουλινη!!!! Να μετρας το ζαχαρο και εαν ειναι 2-3 μερες πανω απο 125 να παρεις τηλ τον γιατρό σου!!!!

συσπασεις εχεις γιατι σε 1,5 εβδομαδα μπαινεις στον 9ο, φυσικο ειναι μετα της 37 εβδομαδες να θελει να κανει την μεγαλη εξοδο!!! Σε 10 μερες θα περπατας για να γεννησεις το συντομότερο!!! Οι συπασεις βοηθουν για να εχεις ευκολη γεννα προετοιμαζουν την μητρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μια θεια μου ειχε ζαχαρο κυησης(τωρα εχει διαβητη τυπου 2) φυσικα δεν το ηξερε και χαιροταν που εβγαζε 4 κιλα παιδι!!!!!Σε πληροφορο οτι τα ξαδερφια μου γεννηθηκαν υγιεστατα και στην ωρα τους!!!Τα προβλημματα ξεκιναν οταν το ζαχαρο ξεφευγει πολύ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...