Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αχ βρε κοπελια στειλε μου τη διευθυνση να σου στειλω οσες μαρμελαδες και μελι θες εχουμε παραγωγη από το πρωτο και ενα πολυ καλο προμηθευτη από το δευτερο!!! και υπομονη! ξερεις αυτο που λεει πηγα να φαω το καθημερινο μου φρουτακι και κποιος ειχε βαλει μια τουρτα γυρω γυρω; χιχιχιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοπελια στειλε μου τη διευθυνση να σου στειλω οσες μαρμελαδες και μελι θες εχουμε παραγωγη από το πρωτο και ενα πολυ καλο προμηθευτη από το δευτερο!!! και υπομονη! ξερεις αυτο που λεει πηγα να φαω το καθημερινο μου φρουτακι και κποιος ειχε βαλει μια τουρτα γυρω γυρω; χιχιχιχιχιχιχ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Αχ αυτο το φρουτακι!!!!:):)

Μαρμελαδες μου στελνει η μαμα μου, εγω απλα ζηταω τις γευσεις;):):):)

Οι γονεις μου ειναι απο χωριο και εχουν φρουτα κυριως ροδακινα οποτε μαρμελαδες-κομποστες και τετοια ειμαι φουλ αλλα απο Σεπτεμβρη θα αρχισω το παρτυ!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

suzu μου βαλε με και εμενα στη λιστα στο Λητω.Προσπαθησα αλλα δεν μου το βγαζει.

magda εγω μεχρι πριν 10 μερες ετρωγα τα παντα με μετρο ομως.Τωρα εχω να φαω γλυκο 10 μερες.Ειχα φαει παγωτο με σικολατα και κομματακια σοκολατας και το ζαχαρο 103!!!!Ε πες τωρα...ειμαι ανωμαλη δεν εξηγηται.......Σημερα ο αντρας μου θα φαει μακαροναδα,η κορη μου σπιτικο πουρε και εγω χωριατικο λουκανικο με ντοματα σαλατα και 2 φετες ψωμι ολικης.Δηλ να μην μπορω να φαω μια πατατουλα.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου πρεπει να ελεγξεις τι σε πειραζει δηλαδη εμενα τα μακαρονια και οι πατατες δεν με πειραζουν αλλα το λουκανικο μου το ανεβαζει!!! Επισης στην ντοματοσαλάτα μην βαζεις παραπολυ λάδι και να εχει και αγγουρακι οχι πολύ ντομάτα(περιπου 100γρ)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Βρε κορίτσια δεν ξερω τι σας έχουν πει οι γιατροί σας, αλλα η δική μου θεωρεί απαραίτητους τους υδατανθρακες σε κάθε γέυμα. Είτε ψωμί, είτε πατατα, είτε μακαρόνια. Απλώς δεν γουρουνιάζουμε, δλδ ψωμί ολικής, πατάτα ψητή όχι τηγανητή, και μακαρόνια ή ρυζι μια κουπα. Μεχρι πρόσφατα έλεγαν στους διαβητικούς "μην τρως καθόλου υδατανθρακες" τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και βεβαίως πρέπει να τρώει κανείς υδατάνθρακες απλα στην σωστή αναλογία όπως σας έγραψα και κάπου παραπάνω.

Αν δεν φας σε ένα γέυμα καθόλου, ας το πουμε ο οργανισμός αντιδρά, πέφτει η ινσουλίνη, παθαίνουμε υπογλυκαιμία και στο επόμενο γευμα τρώμε σαν τρελοι...

ioanna27 είσαι πάρα πολύ προσεκτική, θέλει κουράγιο να κάνεις τέτοια διατροφή! Συμφωνώ με τη magda TS, να προσπαθήσεις να κόψεις τη ζάχαρη το πρωι. Το πρωί το ζάχαρο τείνει να είναι ψηλό απο μόνο του. Εγώ οσο περνούν οι εβδομάδες, τα πρωινα σχεδόν δεν μπορώ να φαω παρα ένα χαμομήλι και 1-2 μικρά κουλουράκια (χωρίς ζαχαρη) ή λίγο ψωμί για να μην ανέβει τρελά...και την υπόλοιπη μέρα πάει πολύ καλύτερα...επίσης δεν θα παρέλειπα το απογευματινό με τίποτα γιατί τότε το βραδυνό σου πέφτει σαν βόμβα εφόσον έχεις να φας απο το μεσημέρι. Και μετά τρως ένα τοστ και πάει 130! κανένα φρουτάκι ή όπως πολύ ωραία λέει και η magda TS αμύγδαλα ή καρύδια που είναι φούλ στα ω3, κάλια μαγνήσια κλπ!!!Που βρήκες ωραία νυχτικά θηλασμου?

Nefeli_13, είχα πάει στο ΛΗΤΩ για άλλο λόγο, και ζήτησα να δώ τα δωμάτια αλλά φυσικά μου είπαν οτι δέχονται μονο ώρες επισκεπτηρίου και οτι θα μπορούσαν να μου δείξουν όχι μόνο τα δωμάτια αλλά και την αίθουσα τοκετών! καποια στιγμή έχω πάλι κάποια δουλειά εκεί κοντά, και μπορεί να περάσω πάλι (θα συμπίπτει με επισκεπτήριο), ό,τι δώ θα στο πω!!! Μου έκανε πολύ εντύπωση πάντως η ησυχία, αλλού που έχω πάει σε μαιευτήρια γινοταν χαμός...

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? Ιωαννκαι μπράβο για τη μπουμπού σου,σου άλλαξα κ ΠΗΤ όπως ήθελες, πρόσθεσα και την καινούρια κοπέλα αλλά δε θυμάμαι αν περιμένει αγοράκι η κοριτσάκι.. Ουφ εγω δίνω το βραδυ, πάω για επαναληψούλα! φιλιάαα!

Μαρακι μου σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια να χεις!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Λοιπον μπηκα λιγο στα κλεφτα και διαβασα....................Θεσσαλονικιες μου εχω να πω οτι εγω οταν ρωτησα εκει και μου ειπε η κοπελα τη τιμη δωματιου μου ανεφερε συγκεκριμενα οτι περιλαμβανει τη διαμονη, τα αναλωσιμα (συμπεριλαμβανομενου και των φαρμακων, τουλαχιστον παυσιπονων φανταζομαι) και κατι ακομα που δε θυμαμαι..................εκτος αν καταλαβα λαθος.................τελος παντων μ'ενα τηλεφωνημα λυνονται οι αποριες μας...............για βιοκλινικη δεν ξερω Μαγδα μου αλλα επειδη θα γεννησει μια γνωστη εκει μεσα στο Ιουλιο θα μαθω και θα σου πω καποια στιγμη αν δεν μαθεις μεχρι τοτε............................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Σάββατο κ ριξατε εξαφανιζόλ όλες ε???Τι κάνετε? Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε,είχε γιορτούλα στον παιδικό σταθμό σημερα κ μας είπανε ποιηματακια και χορεψανε! ΜΕ επιασε μια συγκίνηση δε ξερω γιατι! Μετα φαγαμε έξω κ τωρα κοιμούνται μικροί μεγαλοι, εγω μπήκα να πω μια καλησπέρα κ να επιστρεψω στα φοιτητικά μου καθήκοντα. Κορίτσιααα την Πέμπτη επιτέλους φτου ξελευθερία!!!!!! Τελειώνω! Ίσως μπω το βραδάκι μακάρι να πετύχω καμία! Φιλιά!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013(Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

kK3bp2.png

dKVVp3.png

γεια σας!!! Μαράκι γιατί λες να συγκινήθηκες???? εδώ εγώ είχα πάει στην γιορτή της ανηψιάς μου κ έφευγαν τα δάκρυα.....!!!!! αφού είπα θα ξεφτιλιστώ.... πόσο μάλλον εσένα που είναι κ παιδί σου....!!!!!

κατά τα υπόλοιπα τπτ σπουδαίο. αύριο θα πάμε βόλτα Αθήνα, στο κωπηλατοδρόμιο, στο Σχοινιά. έχει ποδηλατικούς αγώνες κ θα πάμε να δούμε λίγο, γιατί ούτε η καντίνα δεν θα είναι ανοιχτή. μετά θα πάμε Πετρουπολη να δούμε τους κουμπάρους μας κ να φάμε. αυτά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα στα εξαφανισνένα κορίτσια!! Τι κάνετε? Ελπίζω να λιαζεστε σε παραλίες! Ζουνίτσα είδα και στο Facebook, Athens time! Να περάσετε τέλεια! Τα λέμε αύριο κορίτσια! φιλιά!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...